ויכוח קשה..

dlml

New member
ויכוח קשה..

ביני לבין חבר שלי... הויכוח הוא על האם הלווין הם נאצים או קטולים הדוקים? השיר ג'ודאס, הוא על יהודה, התלמיד שבגד בישו והסגיר אותו לרומאים, מה שאורמ שהם נוצרים קטולים הדוקים, או שזה על יהודים בכלל, כי כתוב שם גם שלא אכפת ליהודים מכלום, רק מכסף ושהם שולטים בכלכלה...

dlml

New member
המשך...

מה שאומר שהם נאצים... (אם זה על יהודים באופן כללי..)

jason newsted

New member
לא נראה לי..

גם לאינגווי מאלמסטין יש שיר שקוראים לו ג'ודאס והוא בסך הכל נוצרי.. אני לא חושב שצריך להתחיל עם שטויות הנאצים האלו שוב.. ואתה גם יודע נראה לי שאנשים שוכחים שאם מישהו שונא יהודים זה לא הופך אותו לנאצי..

עכשיו גם הלווין נאצים?

די לזיין בשכל. מיתוס יהודה איש קריות הוא מיתוס בסיסי בנצרות, ולא קשור לנאציזם או לכל חרא אחר. די עם זה.

U A O

New member
ברור שהם נאצים. זה ידוע.

וגם סלייר נאצים, ופנטרה גם.

meiritamir

New member
ואל תשכח את כל שאר הלהקות...

גם סונטה ארקטיקה נאצים...גם ראפסודי... הרי ידוע שכל ציידי הדרקונים היו נאצים מטבעם!

dlml

New member
אני אמרתי לו..

שזה על יהודה הזה, ושהם נוצרים...

U A O

New member
הוכחות:

סלייר: השיר ANEL OF DEATH אומר הכל... פנטרה: תקראו טוב את הליריקס של 13 STEPS NO NOWHERE

jason newsted

New member
יו איזה נעל..

ANGEL OF DEATH זה על דוקטור מנגלה ובא מתוך זווית של צד שלישי.. זה שהם מספרים על זה זה לא אומר כלום.. נמאס לי מכל שטויות הנאצים האלו של כל המטאליסטים המתחילים בני ה13..

meiritamir

New member
ידידי...

אתה כנראה לא קולט את הטון הציני בו כל השרשור הזה נאמר... זה היה, כן כן, תאמין או לא, ב-צ-ח-ו-ק! איזה פשע!

U A O

New member
אהה כן... מה אתה אומר..

צד שלישי... וטרי קינג הוא סתם קירח.. כן.. בכל אופן תקרא את המילים של 13 STEPS TO NOWHERE ותיראה שגם פנטרה נאצים.

Blind Idiot

New member
אם...

באמת תקשיב לשיר ולא רק תקרא את המילים שלו (angel of death) אתה תבין שסלייר הם לא נאצים הם שרים נגד הנאצים וד"ר מנגלה וכל הדברים שקרו... ואם אתה אומר (או אפילו רומז) שטרי קינג הוא נאצי הוא קירח אז אולי תחשוב שוב מאיפה נשמעת הגזענות פה... ולגבי פנטרה- הם באמת חידה- הם לא נאצים, נכון אבל אי אפשר להגיד שהם לא גזענים (וגם אי אפשר להגיד שכן :)...) כי מצד אחד הם תולים דגלי ענק של הפדרציה בהופעות וחולצות שלהם ומצד שני תקרא את המילים של Rise ו- no good ותראה שהם בעצם לא כאלה... אז תפסיקו עם שטויות המזדיינות האלה ותשמעו מוזיקה כי זאת מוזיקה ואל תשימו זין אם אחד מחברי הלהקה הוא קירח (חס וחלילה!!)*ציניות* כי אתם עושים לי כאב ראש...

../images/Emo45.gif

שכל חברי הפורום יפנימו את ההודעה הזאת, ולא יקריחו! עכשיו ברצינות, שכולם יקראו את זה, שלא יהיו יותר שירשורים מטומטמים כאלה.

Gio inc

New member
אההה אולי די עם זה כבר???

שום להקה שמראם באמ טי וי, אפילו בתוכניות מטאל, לא נאצים באמת. בסדר?? גם לא ראמשטיין, ולא פאנטרה, ולא אף אחד. סלייר סתם פוזיונרים מטומטמים שצריך להרוג. אבל די כבר עם הגישה הזאת של "כולם שונאים אותנו וכולם נאצים"... כי לא. ולא כל גרמני הוא נאצי. ליתר דיוק - גרמניה היא המדינה בה אחוז הניאונאצים באירופה הנמוך ביותר. סתם, לידע כללי. אולי כי זאת המדינה שהכי ניזוקה מכל הרעיון הנחמד והחולני של זה.

Gio inc

New member
בדיוק! זה מאד מצחיק...

שכל מיני סקינהדים ר-ו-ס-י-ם צועקים הייל היטלר, כשבעצם הוא לא ראה בהם שום דבר יותר טוב מעבדים.

למעלה