ויכוח קטן

dikla528

New member
ויכוח קטן

חברה שלי התקשרה אלי כשהיא אומרת שלמישהו לידה יש התקף, אמרתי לה שלא צריך להזמין בנתיים אמבולנס, אמא שלי שמעה אותי מהצד ואמרה שתזמין כי אני לא יודעת מה יש לו, בכל מקרה המקרה שלו נגמר בטוב כי הוא התעורר... ואז התווכחנו אם צריך להזמין אמבולנס למישהו שאני לא מכירה,אומנם אנחנו אומרים שלא להזמין לנו אמבולנס כי אנחנו יודעים שיש לנו אפילפסיה ויודעים שאין צורך אבל למישהו אחר שאנחנו באמת לא יודעים מה עומד מאחורי ההתקף שלו ואם נחכה 10 ד' ורק אז נזמין יקח הרבה זמן לאמבולנס גם ככה.. מה עדיף? ניקח את הסיכון עלינו?

icehand3

New member
אני חושבת שכדאי להזמין אמבולנס-

כי נגיד בהתקפים הראשונים שלי - תמיד נפלתי על הראש, והפסקתי לנשום, והכחלתי ופרכסתי (כן, כל ההופעה....) והבהלתי את כל הסובבים. אז אפילו רק כדי להיות בטוחים שאין פגיעה יותר חמורה כדאי להזמין עזרה רפואית. ממילא מקבלים החזר מקופת החולים, אז למה לקחת סיכון? וגם אל תשכחי שאנשי מד''א מאד מרגיעים. במיוחד אם מדובר במשפחה היסטרית כמו שלי

dikla528

New member
הזמיני לי כמה פעמים

ופעמיים עליתי אבל כל שאר הפעמים אמרתי להם תודה יפה ונפרדנו, המשפחה לא מזמינה לי וזה אף פעם לא הווה לי סכנת חיים[טפו טפו], כמובן שאם הייתי נופלת על משהו מסוכן זה היה נראה אחרת.. אבל כשמגיעים לבית חולים עושים בדיקת דם- שלא רואה שיש לי אפילפסיה, אומרים שיש התקף רגיל, מאחלים בריאות ונפרדים. אנחנו ככ טורחים להזכיר שאין צורך באמבולנסים אבל ברגע האמת מי יודע את הסיפור שלנו, ובכלל, היינו עושים אותו דבר?

למעלה