ויכוח עם חבר ...

mmg4ever

New member
ויכוח עם חבר ...

למרות שהפורום הזה לא הכי אוביקיטיבי בנשוא אני עדיין מבקש ממכם לענות בכנות ובחוכמה.... הויכוח הדבילי שלי עם אחד החברים שלי... סיפרתי לו על אחד החברים שלי שההורים שלו התגרשו הטענה שלו הייתה " איך הם מתגרשים? אם הם התחתנו אחד עם השני למה שיתגרשו? אני אמרתי לו שעם הזמן...אתה לא מסתדר עם הבן זוג שלך אולי אתה אוהב אותו כי התחתנת איתו ויש לכם ילדים אבל עם הזמן אתה מגלה עליו דברים שעכשיו אתה רואה בעין לא יפה או שפתאום יש לך איזה גוק בראש שאתה רוצה לחיות חיים אחרים ואתה לא מסתדר איתו .

mmg4ever

New member
כן הוא דיי ילדותי תאמת...(עוד שאלה)

יש מישהי/ו שפה שהתחתן שהוא מואהב עד הגג באמת הסתדר עם הבן או הבת זוג שלו ברמה מדהימה...ואחרי יותר מ10 שנים "פתאום" גילה עליה כמה תכונות או דברים שגרמו לאהבה לגנוז לאט לאט....

Snarc

New member
מיליון ואת סיבות יש לגירושין

ובטח שלא נמנה פה את כולן. אתרכז באחת,המכילה בתוכה לדעתי את כולן. בהנחה כמובן ואיש לא הונה אחר וסיבות החתונה היו "כשרות" מהתחלה נפתח לו לאורך זמן מרחק בין שני קווים מקבילים. איש לא עומד במקום,ואף אחד לא יודע מראש לאן זה שהזמן יקח אותו. כל עוד המרחק שנפתח הינו ניתן לגישור מוצא הזוג המאושר את הדרך לעשות זאת. במיקרים שלא, נפרד הוא... תוחלת החיים שמתארכת בנוסף לחוסר התלות של האשה {או לפחות המתגמדת} בפרנוס הגבר העלה את אחוזי הגירושין,אבל מציע לך לא ליפול לאשליה השוררת בפורומים שכאלו. העולם אף פעם לא היה דתי יותר, נשוי יותר,ומסומם יותר...וילדיו,ללא שום הקשר לנישואי הוריו המשך טבעי של כך...

למעלה