ויכוח עם בעלי.

ויכוח עם בעלי. ../images/Emo122.gif

היי בנות! מה דעתכן? יש לי ויכוח עם בעלי סביב רכישת מקרר. הוא התייעץ עם החבר שלנו שזה אכן הידע המקצועי שלו ורכשנו מקרר מסויים 3 דלתות.
אני הסכמתי דרך הטלפון (אחרי שראיתי בשקם מה שאני רוצה) מ אבל כאשר ראיתי שהמקרר מנרוסטה ולא מטיטניום התאכזבתי מאוד ואני מתקשה להשלים עם המבריק הזה.
הויכוח הוא על איכות המקרר.
לטענתו מקרר שאני רוצה אייכותי פחות כי החבר שלנו מבין ואני ממש לא יודעת אם להחליף בגלל חזות או להשאיר בגלל טיב...... מה לעשות???????????????
אגב משהו צריך מקרר נפלא של וורלפול? אני מוכרת את הישן.......

בעלי ואני גם מחפשים מקרר ולמזלי שנינו

התלהבנו מאותו מקרר בדיוק. כלומר, התלהבנו מאחרים גם אבל הם היו יקרים מאוד וגם רחבים מאוד - מה שלא יאפשר לנו למקום אותם במטבח הנוכחי. אני לא יודעת מה חשוב לך יותר - חזות או טיב. לפי זה תחליטי.

תראי, אם המקרר במקום גלוי לעין ומרכזי

יש חשיבות לעיצוב, אם הוא מוסתר בנישה פנימית - אולי זה פחות חשוב. לי הצבע לא משנה, משנה לי הנוחות מבפנים, בטח לא הייתי קונה מקרר מתוצרת עלומה וללא אחריות אלא מקפידה על חברה עם מוניטין . אני לא יודעת מה לומר לך.........

קנינו ג'נרל אלקטריק

שאין ויכוח על המוניטין שלו הוא אייכותי! 3 דלתות יהיה בנישה עם ולא בולט לא חשבתי על זה. הרי יש לי מטבח חדש. שיגיע בעוד שבועיים. אלא שבנירוסטה יש סימני ידיים וזה מה שמפריע לי. אולי אתרגל החלוקה מצויינת פריזר גדול למטה (יש לי גם ניפרד) ברז מים חיצוני. רק החזות לא לטעמי. האייכות מעולה.

תתחדשי על המקרר והמטבח

יש חומר ניקוי רסס נגב של סנו. הוא מעולה לנירוסטה,יש לי גז וקערה עם משטח נירוסטה וזה ממש מבריק אותו.

mevav1

New member
דווקא אני לא אוהבת את זה של סנו כי הוא משאיר

סימנים. אני משתמשת בשל יעקובי הצהוב וכתום וירוק, כל אחד למשהו אחר ומיד מנגבת ביבש שלא יישארו סימנים.

mevav1

New member
לא רוצה לסכסך חלילה אבל את צודקת

ואם הבנתי נכון אז גם אני כשרכשנו את הסייד ביי סייד שלנו\ יכלתי לבחור מנירוסטה ובעלי רצה אב ל אחרי שהמוכר אמר שהנירוסטה אכן משאירה כתמים וצריך להבריק אותה כל הזמן, הוא נאות להסכים עמי וכך רכשנו אותו בצבע אפור אבל מטיטניום. את לא רוצה מבריק כי קשה לנקות או כי הוא מבריק בעיניים?? עצתי לך לשכנע אותו שזה משאיר כתמים בתקווה שיסכים כבעלי. חוץ מזה, הכי הרבה, שיישאר לך זה וזהו, העיקר שזהו מקרר מעולה. לא הבנתי רק מה הקשר לנירוסטה ולאיכות ואיזה את רוצה ואיזה בעלך רוצה ולמה מה שאת רוצה פחות איכותי...? תתחדשו.

הכוונה שמקרר ג'נרל הוא איכותי

אין אותו בטיטניום ובעלי רוצה ללכת על המקרר הזה בשל אייכותו כי טכנאי שהוא חבר שלנו המליץ. אז הראש הדפוק שלו לא מאפשר לו להבין שיש גם שיקולים אחרים. לא רוצה נירוסטה כי זה מכוער לי.

הקרב הוכרע!

הייתי בשקם החלפתי למקרר LG למורת רוחו של בעלי ששבוי בקביעה שזה מוצר גרוע. הוספנו למעלה מאלף שקל.......... המקרר הוחלף. נרגעתי.

mevav1

New member
תתחדשי-גם לי יש LG שתי דלתות מלפני כשלוש שנים

והמקרר הכאילו פשוט שלהם ללא הקיוסק ושאר גאדג'טים וזאת משום שבעלי החכם לא בנה גומחה מספיק גדולה למקרר החלומי שרציתי..נו שויין, העיקר שהוא שתי דלתות. בנוגע לג'נרל יקירתי, אני לעולם לא הייתי מחליפה. היה לי מיבוא אישי מלפני 22 שנה מאז נישאנו, מקרר ג'נרל שתי דלתות שזה הסוס עבודה והרולס רויס של המקררים ולו היה לי מקום, הייתי קונה אותו שוב. אני הייתי במשך כ 19 שנה, מאוד מרוצה ממנו אבל העיקר שתהי מרוצה מהחדש שקנית ועוד יותר, סחטיין שניצחת
ותתחדשי על המטבח החדש ושיצאו ממנו מטעמים נפלאים. אני גם לא אסרב לראות תמונה מהחדש חדש

תתחדשו ותהנו

אנחנו הסתכלנו על מקרר של שארפ.עוד לא התקבלה החלטה לגבי המקרר הזה כי יש בעיה עם הרגליות/גלגלים שלו.

מירי,

New member
איזו בעיה?

יש לנו שארפ חדש ואין שום בעיה. (אבל גם לא הזזתי אותו עדיין)

ויש לו גלגלים? כי זה שאני ראיתי הוא עם

רגליות ועוד לא בדקתי עם המוכר/ת מה הקט הזה ואיך אמורים להזיז את המקרר. בהמלצות שקראתי עליו באינט' - הוזכר עניין הרגליות אבל לא מספיק כדי שאוכל להבין מה הבעיה ומה הפתרון.

למעלה