ויכוח עלה במשפחה

nobodys girl

New member
ויכוח עלה במשפחה

האם כלבה בת שלושה וחצי חודשים יכולה להכנס להריון? אני אמרתי שלא, שכמו שילדה לא יכולה להכנס להריון לפני המחזור הראשון ככה זה גם אצל כלבים... מישהו יודע? תודה מראש? :) מצורפת תמונה של זואי, שאיזה כלב שם עליה עין בפארק

be_roo

New member
כלבות יכולות להכנס להריון

רק לאחר שהן מזדווגות, והן יכולות להזדווג רק כאשר הן מיוחמות. כך שאין קשר לגיל. אם כלבה מתייחמת בגיל 3.5 חודשים (נדיר מאוד בגיל הזה אבל יתכן) ומזדווגת, היא גם תוכל להכנס להריון.

אוקיי אני מכריזה בזאת ש:

אני גונבת לך את הכלבה!!!! אוווווווווווווווווווווייייייייייייייי איזה פוצקילה!!!!!!! אאאוך

קצת יותר בפירוט

כלבה מתייחמת ייחום ראשון בערך בגיל 9 חודשים. כלבות גדולות יותר מוקדם וקטנות יותר מאוחר. הייחום מתחיל בדימום יתכן עם חוסר שקט וקצת עצבנות למשך כמה ימים. כשבסופו אמורה להתרחש ההזדווגות. אצל כלבות זעירות, הדימום לא כל כך מורגש אז ההזדווגות יכולה לבוא בהפתעה. אצל הלברדוריות (כפי שהבנתי מהתמונה) הדימום בהחלט מורגש. כלב אומנם עושה תנועות הזדווגות גם כשהכלבה לא מיוחמת, אבל אין הזדווגות ממשית אלא בייחום. כשהזדווגות ממשית מתרחשת לדקות ארוכות וגם לעיתים חצי שעה, כשהכלב יורד מהכלבה אך עדיין מחובר אליה. ולא תמיד נכנסת הכלבה להריון אחרי הזדווגות אחת. זה מה שאני יודעת. מקווה שעזרתי.

emenem

New member
תיקון קטנטן.......

כלבות קטנות מתייחמות בגיל 6 חודשים בערך לעומת גדולות כמו הלברדור שמתייחמות בגיל 9 חודשים. (זה מה שאני יודעת מנסיון).

את צודקת

התבלבלתי וזה ההיפך כלבות קטנות מתייחמות יותר מוקדם מ- 9 חודשים וכלבות גדולות מאוחר יותר. אבל 6 חודשים זה בהחלט נחשב מוקדם. תודה על התיקון.

האפי לי

New member
חכו חודשיים וחצי

ותקחו אותה לעיקור תחסכו ממנה בעיות בריאות ומהעולם עוד כלבים בלי בית

קרנוש21

New member
אפשר עוד תמונות של זואי הדוגמנית?

אולי שהיא תכיר את ג'וני שלי ? לברדור חתיך מהמם

nobodys girl

New member
וזהו אחרונה

זואי הצטרפה אל יוסי ואלי כשישבנו איזה שישי לפנות ערב לקרוא עיתון. בחוצפה שלא תאומן משכה לעצמה את המקומון מהשולחן ונשכבה מולו חמודה שכמותה

למה את מענה אותי

הכלבה שלך כלכך מתוקה שבה לי אהההההההה אבל שנתת את התמונה של הגור זהו עכשו אני בבית חולים אני אחזיר מילחמה

קרנוש21

New member
יוווווווווווווווו איזה מתוקה

הייתי מתה לסדר אותה לכלב שלי והייתי מתה שיהיה לי סורק או מצלמה דיגיטלית יאללה

למעלה