מענה
א. צורך בעזרה חיצונית עדיין לא מוכיח שמדובר בהתמכרות. וגם אם כן, אי אפשר לדעת האם זה התמכרות לזנות או התמכרות לסמים - שהזנות מאפשרת לצרוך. כמו כן, אני מניחה שיש זונות שגם להן היציאה מהזנות זה עניין של החלטה, וכמובן יש גם אנשים "רגילים" שיזדקקו לתמיכה רצינית בשביל להפסיק את מה שהם עושים, וגם במקרה כזה לאו דווקא מדובר בהתמכרות.
ב. למה שאלת ההתמכרות לא רלוונטית להתמכרות בכפייה? הרי גם כאן זו התמכרות! להזכירך, הסוגיה הנדונה כאן אינה בחירה חופשית אלא התמכרות לזנות. ואם הנושא הוא התמכרות לזנות אז גם התמכרות בכפייה נמצאת באותה קטגוריה.
ג. שוב, אותה דוגמה, גם לעבודה אתה הולך כל יום. אולי לא קשה לך לעבור את היום בלי לעבוד, אבל אני בטוחה שגם לזונות זו לא תהיה בעיה רצינית לא לעבוד יום אחד.
לסיכום, אני טוענת שמבלבלים בין תופעת הזנות לתופעת ההתמכרות משום שעיסוק בזנות תומך בהתמכרויות לסמים. בגלל ששתי התופעות האלה - זנות והתמכרות, מופיעות זו לצד זו, כלומר כל כך הרבה זונות גם משתמשות בסמים, נוטים להסתכל עליהן כעל תופעה אחת (אולי ככה קל יותר לעכל את התופעה או שזו פרספקטיבה אידיאולוגית), כאשר למעשה אלה שתי תופעות שונות, ואין לבלבל בינהן.