ויי !

Pikachuit!

New member
ויי !

התחלתי אתמול לשחק במשחקים של הגיימבוי (רק בגללכם שתדעו את זה !) ורציתי לנסות דווקא את red, וכבר הגעתי למכון של vermilion city, המאמן מכון הוא lt. surge, אבל הבעיה היחידה זה שכדי להילחם נגדו צריך למצוא בתוך פחי אשפה מתגים .. ואחד מהאנשים שם אומר שהמתג השני נמצא ליד הראשון, ולפי מה שאני ניסיתי זה לא כל כך עובד .. מישהו ?? עזרה ??

EverMan

New member
את משחקת בROM ?

כי אם ככה זה באסה לאללה ... יש מלא פוקימונים שאי אפשר לתפוס ... המלצה אישית תעברי לYELLOW שם אפשר לתפוס את כולם (לעולם RED שיש פוקימונים שחייבים לחליף עם BLUE) בYELLOW יש רק 5 שאי אפשר לתפוס (בלי לרמות כמובן) שהם : alakazam - החלפה ganger - החלפה machamp (יש דרך להחליף עם מישהו אבל זה לא שווה כי הוא מתפתח ברמה 12) golem - החלפה mew חייבים למצוא את כל ה150 ומכיוון שאי אפשר אז ... דר``א עם תנסי ממש ממש ממש טוב אפשר לתפוס את כל הציפורים האגדתיות בלי להשתמש בMASTER BALL תשמרי אותו לMEWTWO ...

Dragonite

New member
אתה טועה...

בגרסה הצהובה אי אפשר לתפוס הרבה פוקמונים! וכדי לתפוס 150 צריך להעביר גם פוקמונים מרד וגם מבלו... היתרון היחיד הוא שאתה מתחיל עם שלושת המתחילים ופיקצ`ו (שזה בעצם ארבעת הסוגים העקריים...)... לכן גם זה אולי המשחק הכי קל

pokegirl

New member
אתה לא מתחיל עם שלושת המתחילים

קודם אתה צריך להגיע לסרולין ולורמיליון- ז``א שאם לא תפסת מנקי משמאל לוירידיאן, אז ממש קשה להלחם בברוק

Dragonite

New member
נכון...

אני ניצחתי אותו עם פיג`י רמה 15... אחד הדברים הקלים זה שהרמות עולות ממש מהר... בגולד וסילבר זה ממש קשה לפתח לרמות גבוהות

EverMan

New member
לא נכון

אני ניצחתי אותו עם הבאטרפרי שלי ... ולא צריך להחליף מרד ובלו ... את מי צריך להחליף ? דר``א אני עדיין לא הצלחתי לפתח את הפוקימונים המתחילים בYELLOW :) הם פשוט לא הכי טובים ... ברגע שיש לך את השלושה ציפורים ומיו טו ואולי איזה סנורלקס אתה בלתי מנוצח ... דר``א מה שמרגיז בגולד וסילבר זה שאין תמיכה מלאה באנגלית השמות לא מתורגמים אלא רק מדובבים יאני כמו הינואראשי (האש מההתחלה) שנקרא באנגלית בכלל סינוקואי. ולא רואים חצי מהמתחילים (ואי אפשר לפתח סייטר פוריגון ופוליטוד :-() ודר``א כן קל לפתח פוקימונים בגולד ... אני שיחקתי פחות משלושה שבועות ויש לי 3 פוקימונים ברמה 70 ... ועוד 2 ברמה שישים ... (את המאמן מהאולם הראשון ניצחתי עם ההינוארשי שלי עם אמבר)

Dragonite

New member
תודה שאת משחקת בשבילנו...

לדעתי הדבר הכי יפה בפוקמון זה משחקי הגיים בוי... (זה גם הדבר שהתחיל את הכל) אגב, אני הייתי מציע לך (כמו שאמר EVERMAN) לשחק בגרסה הצהובה, כי היא יותר כיפית, ויותר קלה... חוץ מזה שאת מתחילה עם פיקצ`ו (שלפי מה שהבנתי זה הפוקמון האהוב עליך....), ואחר כך מקבלת את שלושת המתחילים אבל אני מציע לך לשחק ישר בגולד או בסילבר...

Pikachuit!

New member
כבר יש לי פיקצ`ו !

בהתחלה בהתחלה רציתי לפתח כמה פוקימונים חלשים, אז הסתובבתי איזה שעה ביער ואז פתאום היה לי פיקצ`ו ותפסתי אותו .. :) עכשיו הוא כבר ברמה 40 .. :)

Pikachuit!

New member
עכשיו ?

ב-rock tunel או איך שלא רושמים את זה .. :) עבדתי הרבה עם פיקצ`ו ! זה ממש קשה לפתח אותם ! צריך להתסובב בין כל המאמנים החראות האלה, ולהיות מלא שעות ביערות !

למעלה