ויילד קצר בשנ"צ...

makron2

New member
ויילד קצר בשנ"צ...

היום קמתי ממש מוקדם ואחר כך בצהריים הייתה לי הזדמנות לשנ"צ אז ניסיתי קצת ויילד - שכבתי על המיטה ולאחר 10ד הרגשתי ויברציות קלות -אמרתי לעצמי בזמן הויברציות שעכשיו אני יפסיק לגמריי לנסות ואם אני ירדם אני יתעורר עוד חצי שעה לנסיון חוזר. - הסיבה שעשיתי את זה היא שרוב הויילדים שהיו לי התרחשו לאחר זמן מסויים של שינה לפניי החצלול. לאחר זמן מה התעוררתי,נשארתי באותה תנוחה ומיד ניסיתי שוב - הרגשתי את הויברציות חוזרות ומיד עטף אותי גל של שיתוק מהיר שהרגיש כאילו אני עושה סלטות קדימה במיטה,לאחר שתיי סלטות הצלחתי לפתוח את העניים ובאתי לקום,הכול היה חשוך אז התחלתי לעשות בדיקת מציאות והגברות צלילות - דבר ראשון נגעתי במיטה ואז הראייה התחילה להשתפר מעט,קמתי בקושי רב ומייד ניגשתי להרים ספר והסתכלתי על הפרטים כדיי להגביר הצלילות,בזמן שהרמתי הסתכלתי על הכתב ובמקום להשתפר העיוורון חזר בהבזקים,כך זה היה למשך דקה בערך עד שהצלחתי לצאת מהחדר. שיצאתי מהחדר עדיין הייתי דיי מטושטש,נזכרתי במשימה למצוא את ספר החיים והלכתי לארון ספרים בבית במטרה למצוא את הספר שם,עדיין הייתי דיי מטושטש אז ושניסתי לקרוא שוב חזרו הבזקיי עיוורון לאחר עוד הגברות שוב השתחררתי מהערפול ונגשתי לכיוון החצר כדיי לעוף קצת,ניגשתי לחצר ואז הכלב שלי(פיטבול)רץ מתוך הבית וניסה לנשוך אותי - אני מייחס את ההתקפה להרגשת החוסר ביטחון בחלום בעקבות קשיים בצלילות מאחר וכול הזמן הייתי מודע באופן מלא - בכל מקרה הכלב קפץ עליי אז הדפתי אותו כמה מטרים ואז הוא ניסה שוב ובפעם השנייה נתתי לו מכה שהעיפה אותו כמו כדור גולף ממש רחוק,לאחר שהמטרד טופל באתי לעוף ואז התעוררתי לגמריי.

makron2

New member
לצערי לא...

מה שניסיתי בהתחלה לקרוא הייתה איזו חוברת שהייתה זמינה והיו בחלום רגעים של עיוורון שמענו ממני לקרוא כמו שצריך למרות ההגברות אז ויתרתי - אני זוכר שהתעוררתי קמתי עם כאב חזק ביד,כנראה שנרדמתי בתנוחה גרועה. בזמן האחרון אני קצת מחפף אבל יש מטרה ואני אוהב אתגרים.

למעלה