ויילד קצרצר שהיה...

makron2

New member
ויילד קצרצר שהיה...

היום הלכתי לישון שנ"צ אז עשיתי קצת ויילד - הרגעתי את הגוף למידה המקסימלית והתמקדתי בהרגשת התזוזה שקיימת לפעמים ברגעים שלפניי ההרדמות,לאחר זמן מה הפסקתי שיניתי תנוחה והלכתי לישון,לאחר זמן קצר התעוררתי והרגשתי שקשה לי לקום ואני מטושטש מאוד אז הקמתי את עצמי בכוח והרגשתי שמשהו אוחז בי,מאחר וידעתי מה מהות המצב התחלתי להאבק ע"מ להצליח לקום ומה שתפס אותי חנק אותי,ממש התחלנו לחנוק ולתפוס אחד את השני עד שהשתחררתי. קמתי בחדר והתחלתי להסתובב הלכתי לכיוון המטבח וראיתי את אמא שלי ואת דודה שלי(שגרה בעיר אחרת בכלל)מדברות שם אז התעלמתי ועשיתי הגברת צלילות ע"מ לשפר את חדות הראייה ואז פניתי אליהם ודיברתי עם דודה שלי מעט(שחכתי על מה)התעוררתי וניסתי לחזור אבל נכשלתי ולאחר מכן איבדתי את הצלילות וחלמתי חלום אחר. בגדול היה דיי צולע אבל בסדר.

Amaterasu

New member
קושי תזוזה

[ציניות] מת על התחושה הזאת [ציניות] נאבקתי בה כל כך הרבה פעמים. שמתי לב שזה קורה לי תמיד כשאני מגלה שאני חולם בזמן שאני עדיין נמצא במיטה. בגלל זה התחלתי לעשות בדיקות מציאות רק אחרי שאני יוצא מהמיטה ונעמד. אני מניח שזה בגלל שיתוק השינה. יש לך פתרונות יצירתיים שניסית שלא כוללים היאבקות (לאו דווקא בחלום הזה)?

makron2

New member
המשך...

פתרונות יצירתיים שניסית שלא כוללים היאבקות (לאו דווקא בחלום הזה)?יש כל מיני דרכים הדרך שהכי מצאה חן בעיניי זה להרגיש שגוף החלום עושה סיבוב של 360 שהראש יהיה במיקום של הרגליים ואז לבצע "יציאה" המקרה של הקשיים לצאת לפעמים,אבל זה זניח,קצת הגברות הבדיקות וזה מסתדר. במקרה שקרה שממש היה מעיין מאבק זה נדיר וזה אולי התחיל בגלל עומק השיתוק או בגלל שבהתחלה הרגשתי קצת נגיעות לפניי המאבק וזה גלש קצת,חפיף.

למעלה