וייד מזכיר לי

somone141

New member
וייד מזכיר לי

בהבעת הפנים/תנועת ידיים/הליכה במגרש מאוד את קובי ב-2006-2007. חוסר אונים גדול. תיסכול. אכזבה. אין סרט כזה שווייד במיאמי במצב הקיים בשנה הבאה. אלא אם כן ריילי יעשה משהו. חבל שכבר בקיץ האחרון הוא לא ניסה ללכת, ביזבז סתם עונה ובגילו, 28 אם אנ'לא טועה, זה אשכרה ביזבוז. קשה לי להאמין שריילי יעשה צעד השנה בכיוון טרייד גדול, והתוצאה היא סיבוב ראשון בלבד, שוב. לך תדע אם הם יגיעו לפלייאוף בכלל בקצב הזה.. מביך. קליבלנד מתעללים במיאמי, ללברון 32 אבל 17 מהם (מתוך 21 זריקות!) מהקו, לעומת ווייד (1 מ-2). מספרים פשוט בלתי הגיוניים. הצוות של ג'יימס נהדר, בובי קלע שלשות מהטובים שראיתי, ויש שאק שחוזר לעצמו, וביג זי שלא מחטיא זריקות.

היום זה היה נראה ממש לא כוחות

במשחק הקודם עוד הייתה יריבות ספורטיבית אבל היום זההגיע למצב ששלוש דק' לסיום מאמן מיאמי מוריד את ג'רמיין ואת וויד ואחריהם את ביזלי אם אני לא טועה, ובכך וויתר על המשחק ובינינו כבר ברבע השלישי זה היה נראה לא כוחות וכל פעם מיאמי הצליחה בשיניים ובעזרת מהלכים קשים לשמור על פער סביר. ככה אי אפשר להתקדם לאנשהוא, זה מספיק מול סקרמנטו, זה לא יספיק מול קבוצות כמו הלייקרס ואפילו אטלנטה. לברון זרק (כרגיל) זריקות מטורפות שנכנסו. אולי זה בעצם רק בדמיון שלי והזריקות האלה בכלל קלות? על זה רק הוא יכול לענות. קליבלנד נראית חסרה בסנטר והאסלם וג'רמיין אוניל היו נראים חסרי משמעות בהגנה בצבע. דווין וויד מסר עם חצי לב כי לא סמך היום מספיק על הקלעים ועל החברים שלו וכשהוא החליט למסור זה היה לעיתים מסירות לשחקנים שהיו במצבים לא נוחים. אני חושב שאני מתחיל להבין ממי לומד טייריק אוואנס (
) לשחק כמו שהוא משחק, הסגנון משחק שלו מזכיר מאוד את וויד. כאילו מוסר, כאילו משתף, כאילו רוצה להצליח בעזרת הקבוציתות אבל בעצם סומך רק על עצמו. זה ההבדל בין וויד ללברון, לברון עושה את החברים שלו טובים יותר כשהוא על המגרש. עכשיו אפשר להגיד את זה בצורה רישמית. כשוויד יזרוק לסל יהיו שחקנים שאולי בסתר ליבם קצת יכעסו עליו פה ושם, עם לברון זה לא יקרה. שלא תבינו לא נכון אני אוהב את וויד לא פחות מאת לברון מבחינת הכיף בלצפות בו משחק, אבל וויד משפיע הרבה פחות על המשחק ועושה רושם שהקליעות שלו הם תמיד קליעות של "להגיב להתקפה שממול" ואף פעם לא של "אני מתקיף עכשיו תגיבו לזה". בתקווה שהבנתם.

somone141

New member
למה שזה לא יקרה במיאמי?

ההיט חוסכים המון בקיץ מחוזים גמורים של אוניל בעיקר, ויכולים להביא את אמרה ובוש יחד לקו הקדמי.

למעלה