ויטרינת זכוכית

מייכלוש

New member
ויטרינת זכוכית

היי, קיבלנו השבוע ויטרינה מזכוכית שכל-כך חיכיתי לה כי היו לנו כלי כסף שנורא יפרה לשים בה. הבעיה היא שיש בה 3מדפים, מילאנו 2 מהם. ואני שוברת את הראש - מה לשים במדף השלישי??

azaria

New member
פזרי הכל על שלושת המדפים

מה שסידרתם על שני מדפים, פשוט נצלי גם את המדף השלישי. כך הדברים יהיו קצת פחות צפופים והתצוגה תתקבל יותר מרשימה. כל כלי יקבל את הכבוד המגיע לו ולא יהיה דחוק בין או מאחורי משהו אחר.

../images/Emo26.gifהנה כמה הצעות שלי

*נרות *כלי מטבח מקרמיקה קטנים ונחמדים- לשים במדף הכי נמוך *גבעי יין עם בקבוק יין *ואזה מזכוכית עם פרחים יבשים *פמוטים *ספלים מיוחדים לתה עם תחתיות ולשלב ליד נרות *כלי מטבח מיוחדים מזכוכית אם בא לך תעלי תמונה איך זה ניראה עכשיו ככה אולי יהיה לנו עוד כיוונים לעצות.

ita8

New member
תגובה

היי עינת, אני שמחה לשמוע ממך. רק היום היינו עם חברים בשוק הפשפשים ומאוד נהניתי... אולי כך הייתי עונה למייכלוש שלום מיכלוש, קודם כל תתחדשו על קבלת הוטרינה החדשה,זוהי כבר התחלה מבטיחה ל"הרחבת דעתו של אדם"... מאוד מענינת אותי שאלתך אך חסרים לי מספר פרטים: בני כמה אתם? איזה אופי של ריהוט יש בבית שלכם? האם כלי הכסף שלכם עתיקים? האם הם עשויים כסף או רק מצופים? האם ברצונכם להעשיר את האוסף שברשותכם? אני מאמנת בתחומי ה"הידור" בבית ובכלל.[גם ברשותי ויטרינות וכלים יפים] אשמח לחשוב איתך יחד ולהציע לך כמה טיפים..[.אם תבחרי להתייחס לשאלות]

מייכלוש

New member
היי, תודה על תגובתך

אז ככה, אנחנו זוג צעיר - בני 25, כלי הכסף אינם עתיקים. חלקם אמיתיים וחלקם מצופים. כרגע לא נראה לנו להשקיע ברכישת חדשים שכן יש לנו את כל מה שאנחנו צריכים. אשמח לקבלת רעיונות...

למעלה