ויטמנים

rafiz

New member
ויטמנים

האם ויטמנים בכמוסות של סולגאר יעזרו לי לחיזוק השרירים? אני בן 21, עומד להשתחרר מהצבא עוד 5 חודשים, אני עובד פעם-פעמיים בשבוע אבל אחרי הצבא אני יתחיל לעבוד באופן יותר רציני. אני מעונין לחזק את גופי או בעזרת ויטמנים או בעזרת תוספי מזון. מה עדיף ומומלץ לי בשלב זה?
 
חיזוק הגוף

בשלב זה כהגדרתך מומלצת פעילות גופנית !!!! ויטמינים ותוספי מזון לא יחזקו את גופך, עליך לחזק אותו בעצמך ע"י פעילות גופנית. תוספי המזון או הויטמינים לא תמיד נחוצים. בצע אימונים בחדר כושר בשילוב עם אימונים ארובים, הקפד לאכול נכון מכל אבות המזון, הקפד על מנוחה יומית (שינה) ומנוחה שבועית (מאימונים) והתוצאות לא יאחרו לבוא ! בהצלחה
 

אלי ו.

New member
התוסף החשוב ביותר הוא

מה שחסר בתזונה שלך. אם חסר לך חלבון איכותי אז תוסף חלבונים יעזור, אם חסרים לך ויטמינים או מינרלים מסוימים אז הם יעזרו. תוספים מסוימים יעשו פלאים בחברך ולך כלום ולהיפך. פשוט בגלל שלהם היה חסר המינרל הספציפי הזה והתוספת שלו היתה שינוי רציני. דבר ראשון הייתי מנסה לסדר את התזונה כמו שצריך, אח"כ בודק מה חסר ואיזה תוספים יעזרו.
 
למעלה