ויטמינים ? ? ?

cuson2

New member
ויטמינים ? ? ? ../images/Emo176.gif

היי אם אני כבר פה אז שאלה ..... אם אתם אולי מכירים / יודעים לגבי ויטמינים שכדאי לקחת לנשאים , או שיש להתייעץ לפני עם רופא מטפל או אחר ? תמיד הייתי לוקח ויטמינים לפני ההדבקה אבל אח"כ משום עם הכדורים שהתחלתי לקחת אז הויטמינים נעלמו להם מחיי ( לא בכוונה , פשוט יצא ככה ....) אז אם מישהו מכיר /יודע / שמע , שתפו את כולנו ..... חיובי .

goblinnn

New member
ויטמינים

אני מכיר אנשים שלוקחים טיפול תרופתי וויטמינים ביחד. לא נראה לי שזה מתנגש. קראתי גם איזה מעמר בנט על חשיבות הויטמינים ותוספי תזונה לנשאים הלוקחים תרופות. הבנתי שתזונה נכונה עוזרת לעכל את התרופות ובכלל לשמור על גוף בריא. אני חושב שכדאי להתיעץ ישירות עם דייטולוג או/וגם עם הרופא המטפל שימליץ על דייטולוג טוב. בברכה, goblinnn

play boy5

New member
בקשר לויטמינים

אני לא יודיע אם בכלל אתה צריך או לא אבל אם אתה fכן צריך לקבל ויטמינים היתי ממליצ לך על חיברת זן ברחוב ברדוצקי 36 רמת גן עזרו לי מאד עם הויטמינים שלהם והפורמולות לכל מני בעיות שנתקלתי כדי לך להתיעצ עם רופא מומחה בשם ירון הוא אחלה בן אדם יכול לעזור לך המון גם אתה יכול לכנס לאתר שלהםwww.zenherbs.co.il

cuson2

New member
ויטמינים

וואלה תודה לכולם . נראה לי באמת שאני יפנה לרופא המטפל , לקבל חוו"ד לגבי זה . לא יודע אם אני צריך או לא אבל נשאל .... בכל זאת תודה לכולם .

אפרופו ויטמינים...

היי, בעניין ויטמינים ותוספי מזון, יש לוועד יועצים מסוגים שונים שיכולים לשבת איתך ולבנות לך תזונה מתאימה ולהוסיף גם ויטמנים ותוספי מזון. יש לנו גם נטורפטים המומחים ב-HIV. בנוסף יש לנו הסכמים עם כמה חברות של ויטמנים להנחות. אתה יכול ליצור קשר עם מערך התמיכה של הוועד למלחמה באיידס בכדי לקבל פרטים מלאים. נשא הדגל

למעלה