כעקרון, קשה להגיע לרמה רעילה של ויטמין E. רמות גבוהות עלולות לגרום להפרעת קרישה וזה מסוכן במיוחד בחולים המטופלים בנוגדי קרישה או עם בעיית קרישה ידועה. סימנים נוספים כוללים חולשה, עיפות, בחילה, כאבי ראש, טשטוש ראייה , שלשול או ריבוי גזים.
הייתי אצל הרופא הוא לא ידע מה קרה לי והפנה אותי לאורטופד, התסמינים שהופיעו אצלי הם אותם תסמינים שמופיעים בהפרעות של תת פעילות בלוטת התריס (כאילו חוסר איזון) ערכנו בדיקה והבדיקה היתה תקינה. מה שקורה זה שהרגלים שלי נפוחות עם בצקות היום כבר פחות מאחר והפסקתי לקחת את הויטמין E ברגע שהבנתי שזה הגורם . טוב אם אני לא מתה אז כנראה שאני צריכה לחכות שזה יעבור לבד! נראה לך שזה יעבור?
שמחתי לשמוע שאת לא מתה. אכן בשורה טובה ../images/Emo8.gif
בצקות ברגליים לא מופיעות כאחד מסימני מנת יתר של ויטמין E. טוב שיש שיפור. אבל, אורטופד לבירור בצקות ??? (בלי רצון לפגוע חו"ח באורטודים- רבים מחברי הם כאלה..) הוא לא הכתובת. הכתובת היא רופא פנימי ואולי אולי כירורג כלי דם. ישנן סיבות רבות בצקות וכן חולשה ועייפות...תת פעילות של בלוטת התריס הינהאחת מרשימה ארוכה של אבחנות אפשריות. לצורך מענה רציני לשאלתך יש צורך במידע אנמנסטי ולא זו הבמה לכך... לסיכום: יתכן שזה יעבור ויתכן שלא (חו"ח) רופא פנימי הוא הכתובת שלך...