ויטמין D

ויטמין D

שלום, שלום
מזמן לא ביקרתי ואני רואה שעשיתם רמונט

גיליתי (לא במפתיע) שיש לי מחסור בויטמין די
34.6 nmol/L
כמובן שהמחסור לא חדש אבל ממשיך לרדת ואני מרגישה את ההשפעה

אני רוצה להזמין ומתלבטת מהיכן
IHERB או ויטהשיין
למי יש נסיון חיובי עם עלייה משמעותית בערכים ועם איז מוצר?

תודה:)

לא יכולה ממש להעיד

כי אני לוקחת את התוסף רק חודשיים ומחכה שיעברו שלושה חודשים כדי לעשות בדיקת דם ואז אוכל לדעת את ההשפעה, בכל אופן כרגע אני לוקחת את הויטמין D בתרסיס של ויטה שיין, למרות שיש לי בבית גם טיפות שהזמנתי מאייהרב, התרסיס פשוט יותר נוח לשימוש, אם כי יוצא קצת יקר במינון שאני לוקחת (כל בקבוק מספיק לי לשבועיים).
מבחינת היעילות מניחה שזה לא ממש משנה, הרי בסופו של דבר כל התוספים הטבעוניים הם של ויטה שיין אבל אולי יהיו כאן כאלה שיוכלו לומר יותר מניסיון.

l coyote l

New member
ויטהשיין הוא שם הפטנט

כל מוצר ויטמין D שמשתמש בו יציין זאת. המוצרים דומים.
&nbsp
האתרים הם אייהרב ו-ויטהקוסט.
עלי מועדף אייהרב בגלל יתרון המשלוח עם מספר מעקב.
בויטה קוסט אין מספר מעקב והמשלוח יקר יותר (10$ לעומת 6$).

יש גם את האתר של ויטהשיין

http://vitashine-d3.com
&nbsp
שממנו הזמנתי את התוסף בתרסיס. יש בו מספר מעקב אבל משום מה בניגוד לאייהרב, הם לא מוסיפים את מספר הטלפון שלי על החבילה (למרות שהוספתי אותו בהזנת הפרטים באתר) כך שכאשר החבילה מגיעה נשלחת הודעה בפתק בתיבת הדואר ולא SMS שזה יותר נוח לי, כי למען האמת אני לא תמיד יכולה לסמוך על זה שההודעה תגיע לתיבת הדואר.
אמנם כבר יצא לי לקחת את החבילה גם בלי ההודעה הרשמית (ידעתי על ההגעה שלה מבדיקה באתר הדואר) אבל בדואר לא כל כך אוהבים את זה שאני באה בלי ההודעה.
&nbsp
מה שכן, את התרסיס, שהוא יותר נוח לשימוש מצאתי רק באתר של ויטה שיין ולא באייהרב.

ו אולי

New member
בויטהקוסט יש מספר מעקב

הם שולחים עם DHL ובפעמים שהזמנתי דרכם המשלוח היה מהיר יותר מאשר אייהרב (9 ימים). המשלוח מעט יותר יקר אבל בד"כ מתקזז עם מחיר קצת יותר נמוך של המוצרים והמבצעים.
יתרון נוסף של ויטהקוסט שיש cashback דרך איבייטס.
בד"כ אם משאירים דברים בעגלת הקניות שם במשך כמה ימים מקבלים באימייל קופון עם הנחה נוספת כדי לסיים את הקנייה.
&nbsp
בהזמנה האחרונה שלי באייהרב המשלוח עם מספר מעקב היה 8$, וללא מעקב 4$.
לאחרונה הם החלו לתת החזר של 10% מסכום הקנייה בקנייה הבאה.
ואפשר לקבל זיכויים יותר משמעותיים אצלם עם מבצעי חבר מביא חבר והמלצות על מוצרים.
&nbsp

rexcor

New member
אני משתמש במולטי ויטמין של paradise herbs

דרך iherb.הוא נקרא earth blend והוא זכה כמולטי ויטמין הכי טוב לפני כ3 שנים בארצות הברית,הb12 וה d3 הם ממקורות טבעונים בעוד שבויטשיין ,כמה שאני זוכר יש קרגינאן,שהוא שנוי במחלוקת.

l coyote l

New member
תמיד מופיעה לי רק אפשרות אחת, ללא מעקב - ראי

יש הבדל בין לקוחות מאותה מדינה באפשרויות המוצעות?

ו אולי

New member
היה לי מעקב

אני לא זוכרת מה היה כתוב באפשרויות המשלוח, בכל אופן באימייל שקיבלתי עם האישור שהחבילה נשלחה הופיע מספר מעקב, וכשהחבילה היתה בדרך היו עדכונים באתר של DHL. עד כמה שזכור לי זה היה ככה גם בהזמנה קודמת מהם.

ו אולי

New member
דרך אגב המשלוחים מאייהרב בזמן האחרון הגיעו מהר

במשלוח עם המעקב ~8$, קיבלתי עכשיו תוך שבוע, ובפעם הקודמת במשלוח הזול ללא המעקב זה הגיע תוך 9 ימים.
בהזמנות מויטהקוסט את משתמשת ב ebates ? אפשר לקבל מהם החזר קטן על הקניות שם.

מצאתי משהו שנראה לי

מה דעתכם על זה ?
עם המשלוח נראה זול יותר משר מוצר מקביל באייהרב

פרט לעובדה שאין מעקב...אבל לא שמעתי מכם שיש בעיות משלוח אז פחות קריטי

l coyote l

New member
שני משלוחים מאייהרב מעולם לא הגיעו אלי

בתקופה שעוד לא היה מעקב.
במכס אכלו לי את כל החטיפים
*

המוצר מכיל את אותו D3 הטבעוני מחזזיות.

*שני משלוחים שלא הגיעו מתוך משלוחים ספורים שאי פעם הזמנתי מארה"ב;
בעוד שמבין עשרות משלוחים או יותר שהזמנתי מסין, עם או בלי מעקב, גם כן שניים לא הגיעו.
על פי אחוזי הנעלמים לפי ארץ מקור, לא עושה יותר הזמנות ללא מעקב מארה"ב.

אותו מוצר אבל לא אותה חנות, נכון? מה עם ויטהקוסט

שני המשלוחים שלא הגיעו מאייהרב
אולי זו לא ארץ המקור אלא האתר

למישהו היתה בעיה עם ויטהקוסט?

לא ניסיתי להזמין מויטה קוסט

עד עכשיו הזמנתי שני משלוחים מאייהרב ושני משלוחים מויטה שיין (בקישור שצירפתי בתגובה למעלה בשרשור) וכולם הגיעו אליי, גם אם חלק התעכבו במכס.

l coyote l

New member
הבעיה במשלוחים שמתעכבים או נעלמים היא לרוב אצלנו.

בשלב המכס או בשלב של דואר ישראל.
לרוב מדובר בעיכוב, לעתים באובדן. אלא שאובדן דווקא כשאין מספר מעקב, פעמיים ברצף, מעלה בי תחושות שיש פה משהו קצת מעבר ל"הבלאגן הישראלי הרגיל".
&nbsp
"ארץ מקור" - הכוונה היא שבמכס מכירים מן הסתם את כל האתרים הפופלאריים שישראלים מזמינים מהם.
&nbsp
מאחר שחבילות מסין ברובן המוחץ מגיעות אלי (לא חשוב אחרי כמה זמן), בשעה שנעלמו שתי חבילות מארה"ב בהפרש קצר, אני נוטה להניח שלעובדים במכס שמכירים את הרגלי הקניה של הישראלים, יש פחות מוטיבציה לפתוח חבילות מסין ויותר מוטיבציה לפתוח חבילות מארה"ב.
מאחר ששתי החבילות הנ"ל מאייהרב הכילו בעיקר חטיפים, ולא היה להן מעקב, אני נוטה להניח שהיתה מטיבציה פשוט לא להמשיך בהעברתן הלאה...
מאז שיש מעקב, החבילות גם מגיעות הרבה יותר מהר. ממוצע של שבועיים, לעומת חודש-חודשיים (עד לעולם לא) לפני כן.
&nbsp
יצא לי להזמין גם מויטה קוסט. לא ממש משנה לי (מעבר להשוואת מחירים) מהיכן להזמין , העיקר שיהיה מספר מעקב.
&nbsp

תודה, עדכון - הזמנתי מויטהקוסט

הזמנתי לפני שלושה ימים
קיבלתי היום מייל אישור משלוח עם מספר מעקב

הדואר זבלים

הזמנתי פעם חבילה מחול המוצר לא הגיע ונתקע במיון חיפשתי והתקשרתי והיה לי גם מספר חבילה כלום לא עזר בנוסף אחרי שהגשתי תלונה לא נתנו לי אפילו פיצוי כספי ופתחתי כמה דפי תלונות והתקשרתי לדבר עם נציגי הדואר מלא פעמים עדיף דואר שליחים וזהו

למעלה