ויטמין D של Supherb - מהצומח ???

ויטמין D של Supherb - מהצומח ???

רשום על האריזה D3 טבעי 400, אין ציון של נוכחות של שמן דגים אך כן רשום D3 ... אני לא מבינה/בטוחה אם צזה מחי או לא ? אני רוצה את הלינולין שמן כבשים. אשמח להבהרה...

karinart

New member
תשובה בנוגע לויטמין D של סופהרב

שלום לך אנטיתזה, אני מרשה לעצמי לענות בתוך מנהלת מוצר פיתוח ואחראית על פיתוח המוצרים של מותג סופהרב. אני לא יודעת אם את מחזיקה את המוצר D-400 בטבליות או בכמוסות רכות (סופט ג'ל) אבל בכל מקרה מקור ויטמין ה-D של סופהרב כל מגוון המוצרים הוא לנולין צמר כבשים. אין לנו ויטמין D שמופק מדגים/כבד דגים. במידה ואת מחזיקה את המוצר D-400 בסופט ג'ל, הכמוסה עצמה מיוצרת מג'לטין דגים ולכן תוכלי לראות ברשימת הרכיבים הנוספים את הרכיב. לגבי שאלתך בנוגע לויטמין D צמחי, ויטמין D מן הצומח הוא ויטמין D2 שספיגתו בגוף דלה ולכן כמעט ואין משתמשים בו. כאשר את רואה סימון של ויטמין D3 את יכולה להיות בטוחה שמקורו מן החי. מקווה שעזרתי, קרין ארצי מנהלת מוצר סופהרב www.supherb.co.il

יופי שאת פה. אני מבולבלת ../images/Emo4.gif

יש לי את המוצר החדש שקניתי של supherb והוא טבליות 400 ולא ג'ל. עדיין כתוב עליו D3 ואת אומרת שזה מן החי...או שזה מהחי כי זה קשור לצמר של הכבשים...ואז הבנתי את הסיבה לבלבול של עצמי
... דרך אגב גם באתר שלכם יש תמונות של כל הסידרה ואין תמונה של המוצר שאני קניתי אתמול... הקטע הוא שרק רישום של "צמחי" או "מתאים לצמחונים" כמו שכתוב על ויטמין b12 של סולגאר היה יכול לעזור המון.

gs1234

New member
מה מבלבל??? כבשה = חיה

צמר הוא מוצר מהחי. לנולין הוא מוצר מהחי. ויטמין D3 הוא מוצר מהחי. פשוט, נכון?

מוצר מהחי מובן ונתפש לראשונה כמוצר חי

צמר של כבשה זה לא חי. זה גם לא מהצומח. צמר זה תוצר נלווה ליצור חי. זה לא יצור חי. כמו שהשיער של בני האדם הם לא דבר חי. מה יש לא להבין ?

gs1234

New member
ומעיל פרווה? בגדי צמר? מה עם יוגורט?

לוקחים כל מיני "תוצרים נלווים" של בעלי חיים והופכים אותם למוצרי צריכה לבני אדם. כתומך בזכויות בעלי החיים, אני רואה את כל המקרים האלה כניצול, ובמיוחד "מוצרים" כמו חגורות מעור או ויטמין D3 שבהם התוצאה כל כך רחוקה מהמקור (עור של בעלי חיים) שאנשים שוכחים שזה בעצם מיוצר מחלקים של בעלי חיים. זה סוג של הונאה: "הנה, זה רק צמר, זה תוצר נלווה, זה בסדר". לא, זה לא בסדר. דרך אגב, תעשיית הצמר היא אכזרית במיוחד. מדובר בזן מיוחד של כבשים שעוותו גנטית כדי שיהיה להם הרבה צמר, וגוזזים אותן כל השנה (גם בחורף הקר), וגוזזים אותן באכזריות (הפועלים צריכים להראות תפוקה גבוהה) תוך פציעה ודימום של הכבשים. הכבשים כמובן מובלות לשחיטה לאחר כמה שנים שבהן הן "שרתו בנאמנות" את בני האדם. גם אם זה היה צמר "ידידותי" שנגזז בקיץ, עדיין הכבשה הייתה מוצאת את עצמה באותו בית מטבחיים. אני מתנער מכל התעשיות מן החי (אוכל, ביגוד, נעליים, וכו') כדי לא להיות חלק ממעגל האלימות הזה. צמר = אכזריות ומוות.

השיער כן חי

כל עוד השיער על ראשי אז הוא חי,כל עוד הפרווה/צמר ושאר כינויים לשיערם של בעח הוא על גופם אז הוא אכן חי. אין לאף אחד זכות ללכת לספר מישהו ולקחת את שיערו ועוד באכזריות תוך כדי התעללות.

תוותרי

אל תנסי להסביר כי הם רק מחכים לדברים כאלה כדי לתקוף ולא צמר זה לא חי. אם את צמחונית אין בעיה עם צמר. לטבעונים תהיה בעיה בדרך כלל וגם זה תלוי איזה טבעונים. רק בריאות

gs1234

New member
האמת שגם אני הופתעתי "לגלות" שצמר הוא מן החי

אני זוכר שכשנהייתי טבעוני, לפני כשלוש שנים, דיברתי עם מישהי על תזונה, והיא אמרה שהיא לא נועלת נעלי עור. אצלי החלטה נבעה מטעמי זכויות בעלי החיים, נושא שהיכרתי די טוב, וידעתי שפעילי זב"ח לא לובשים בגדי עור. אבל צמר! הרי כל הסוודרים שלי היו עשויים מצמר! ובכלל, צמר נתפס כמשהו תמים וחיובי, שהרי אנחנו "עושים טובה לכבשים" וגוזזים מהן את הצמר כשמגיע הקיץ. ואז למדתי על תעשיית הצמר, שהיא אכזרית בצורה קיצונית. ואחרי זה למדתי שמי שזכויות בעלי החיים חשובות לו, לא נועל נעלי עור, ולא חגורה מעור, ולא בגדי עור, וגם לא מעיל פרווה, סוודר צמר, ושאר מוצרי הלבוש שעשויים מן החי. הרעיון הבסיסי הוא לא לנצל בעלי חיים ולא לאכול או להשתמש במוצרים מן החי. הטבעונות היא רק חלק מפילוסופיה גדולה יותר, שמשמעותה להימנע מתוקפנות כלפי בעלי החיים. כיום, סוודר או צעיף מצמר מסמלים בעיניי תוקפנות כלפי בעלי חיים, ואני לא מעוניין להיות חלק מזה. חבל שכתבת "הם רק מחכים לדברים כאלה כדי לתקוף". נהפוך הוא, במעשיי אני נמנע מתוקפנות.

gs1234

New member
דרך אגב, לנולין חי ועוד איך

ויטמין D3 מופק מלנולין, שהוא חומר צהוב ושומני המופרש מבלוטות העור של בעלי חיים צמריריים.

למעלה