ויטמין D וסידן

yafitchook

New member
ויטמין D וסידן

שלום :) אני בת 28, עשיתי לפני כחודשיים בדיקות דם: ויטמין די - 19.1 סידן - 8.60 יש לי שבר מאמץ ונאמר לי שתוסף סידן יכול לסייע להחלמה אשמח להמלצה, תודה

שברי מאמץ

יפית שלום רב, העצם היא רקמה פעילה מאד. למרות שצורתה החיצונית נשמרת ללא שינוי הרי שבתוכה חלים שינויים מתמידים. העצם נהרסת ונבנית כל הזמן . שברי מאמץ קורים בדרך כלל כאשר קצב התהליך הקטבולי (תהליך של הרס), גובר על קצב התהליך האנאבולי (תהליך של בניה). התהליך האנאבולי מתרחש בזמן השינה. תוספת של סידן בהחלט יכולה לסייע להחלמה מה גם שערכי הסידן שלך נמצאים בגבול התחתון ויש לך חוסר בוויטמין D. סידן ציטראט בתוספת ויטמין D3 המהווה צורה אורגנית של סידן קשור לחומצה ציטרית הנספגת ביעילות רבה, בתוספת ויטמין D3, שהנו בעל תפקיד חשוב בספיגת הסידן בעצמות והטמעתו. קומפלקס זה יכול להפחית את הישנותם של שברי המאמץ ולעזור בבנייה טובה יותר של העצם. הנחיות שימוש: 2-4 טבליות ביום, עם הארוחות. יש להפריד כשעתיים מצריכת מוצרי חלב. אשמח לענות לכל שאלה נוספת
בריאות שלמה, דנה בר לבב

מחשבות

New member
כמות ה-D3 שלך נמוכה. אם תתספי סידן עם D

זה לא יספיק ואת צריכה להגדיל באופן משמעותי את צריכת ה-D3. אני קונה D3 של חברת NOW מחו"ל בכמות של 5000 יחידות בינלאומיות ולוקח שתי קפסולות בשבוע. השיפור ניכר מאוד והתוסף הזה זול ומספיק לזמן רב. לפי חישוב של קפסולה ל-3 ימים זה מחזיק שנה בדיוק.

למעלה