ויזת L1B

ll8881

New member
ויזת L1B

שלום לכולם,

אני בתהליכים של הגשת מסמכים עבור ויזת L1B (אין לי תואר אקדמאי).
לפני שאני עושה זאת רציתי לשאול מה הדעה שלכם לגבי איזכור של שירות ביחידות מודיעין טכנולוגיות בצה״ל, האם זה מסבך את התהליך? כמה לפרט על הנושא? האם מישהו עשה זאת בזמן ממשל טראמפ ויכול לשתף קצת פרטים?

בנוסף מי יוכל להעריך כמה זמן צריך לקחת התהליך? (לצערי *לא* מדובר בblanket petition), ומה הסיכויי קבלה ממה שאתם מכירים בהתחשב ברקע שלי (אין תואר אקדמאי, עסקתי ועוסק בסייבר, בצבא וכיום).

תודה רבה!

Boston Guy

New member
הכי טוב לשבת עם עורך הדין שמטפל בבקשה ולפעול לפי הנחיותיו

כדי לענות על השאלות שלך בצורה רצינית, צריך לדעת המון פרטים שלא כתבת בהודעתך ושאולי אתה והמעביד לא רוצים ל"פתוח בפני העולם".
מידע כמו:
בן כמה אתה.
כמה שנות נסיון יש לך בתחום המקצועי אחרי הצבא וכמה שנות נסיון מקצועי בתחום יש לך מהצבא.
מה בדיוק החברה ששולחת אותך לארה"ב עושה, והאם יש לזה השלכות בטחוניות \ קשר לרשויות ממשלתיות בארה"ב \ משהו אחר שעלול להתפס על ידי הרשויות כ"סכנת ריגול \ גניבת מידע אמריקאי".

אבל אני מניח \ מקווה שהחברה שרוצה לשלוח אותך לארה"ב לקחה עורך דין טוב ומנוסה שיטפל בהגשת הבקשה הזו עבורם, וכדי לעשות את העבודה שלו בצורה טובה עורך הדין הזה צריך להיות חשוף לכל אותם פרטי מידע.
ולכן - הוא נמצא במצב הכי טוב להנחות אותך מה לחשוף ומה להצניע בהיסטורייה שלך.
יש סיבות מציאותיות לחשש שאתה מעלה בהודעתך. אבל רק הפרטים הקטנים יכולים לתת לנו את היכולת להעריך כמה החשש הזה רלוונטי למקרה הספציפי שלך.

כנ"ל לגבי "כמה זמן התהליך נמשך ומה סיכויי הקבלה".
סיכויי הקבלה לא תלויים רק בפרופיל שלך - הם תלויים גם בפרופיל של המעסיק שעבורו אתה עובד.
לכן - מאוד קשה לענות על השאלה בלי לדעת פרטים כמו:
האם אתה העובד הראשון שמבקש ויזת L1B או שהיו אחרים לפניך,
כמה החברה ששולחת אותך גדולה, כמה שנים היא קיימת ומה מצבה הפיננסי,
מה ההיסטוריה של המעביד מול רשויות ההגירה (נסיונות \ הצלחות \ כשלונות)
מה בדיוק ה JD שהולך להיות מוגש עבור התפקיד,
ומה ההתאמה שלך ל JD הזה...

למעלה