ויזת EEA לאנגליה

ויזת EEA לאנגליה

מצטערת שאני אולי קצת מציקה לכם אבל אתם המומחים... יש לי דרכון הונגרי עד לפני 3 שנים חייתי בU.K ויש לי מספר ביטוח לאומי שם. בעלי ישראלי ול2 ילדי הקטנים אני בהליך הוצאת אזרחות הונגרית גם כן רק שקבעו לי תור לסוף דצמבר ואנחנו רוצים לעבור ללונדון בנובמבר כך שאני מתכננת להמשיך את ההליך שלהם בשגרירות הונגריה בלונדון שם הוצאתי גם את האזרחות שלי.
אנחנו רוצים להגיש בקשה לויזה לבעלי ול2 ילדי עד שיהיה להם דרכון הונגרי. אציין שלי מחכה שם עבודה מסודרת ושאנחנו מתכוונים לשכור דירה. לגבי הויזה. קודם כל האם צריך להוציא גם לילדי או שמא אפשר להכניס אותם עם הדרכונים הישראלים שלהם? הם בתור התחלה הולכים להשאר בבית עם בעלי ולא להכנס למסגרת. שאלה שנייה, האם יש סיכוי שלא יאשרו לבעלי ויזה? (אנחנו נשואים 6 וחצי שנים בעלי חשבון משותף) ובכלל האם יש לכם המלצות מה לרשום בטפסים בכדי שיאשרו? תודה ושוב סליחה על השאלות המרובות...

יעלי9

New member
אני מקדימה מאד את המאוחר

אבל רציתי להוסיף עוד משהו לגבי ההמשך.
דבר ראשון, כמו שבקר אמר, המקרה שלכם פשוט ולא צריכה להיות שום בעיה לארגן לבני המשפחה שלך EEA family permit. כל מה שאת צריכה ע"מ להוכיח את הקשר עם בעלך הוא תעודת הנישואין שלכם ועם הילדים - תעודות הלידה שלהם.
הלינק שבקר צרף מעולה, אבל מתאר תהליך לזוג לא-נשוי, כך שאצלך הכל הרבה יותר פשוט ותראי את זה כשתמלאי את טופס הבקשה.
ואחרי ההקדמה הארוכה, מה שרציתי להוסיף הוא:
האישור הנ"ל תקף לחצי שנה וכשתעברו אתם אמורים להאריך אותו לויזה שמספיקה לכמה שנים. גם אם עד אז תהיה לבעלך ולילדים אזרחות הונגרית, אם לא תהיה להם תעודה רישמית להוכיח זאת, זה לא יהיה מספיק. אם אין סיכוי לקבל דרכון או תעודת זהות הונגרית תוך 6 חודשים, הייתי מתכוננת מראש לכך שתצטרכו להאריך את האשרה.

למעלה