ויזת עבודה לצרפת

AdiGoldman

New member
ויזת עבודה לצרפת

שלום לכולם. יש לי שאלה. איך אפשר לקבל ויזת עבודה לצרפת? לכמה זמן היא תקפה? אני יודעת שבדרך כלל המעסיקים צריכים לשלם סכום כסף יחסית גדול למדינה על מתן ויזה לעובד שלהם, יש לכם מושג מה הסכום? אגב, אני יודעת שבעיקרון מקבלים ויזת עבודה רק אם יש לך מקצוע שבאמת המעסיק לא מצא בשום מקום במדינה עובד שמסוגל לעשות את העבודה. אבל האם אני יכולה לקבל ויזה בתור תפקיד סתמי כמו מנקה או מלצרית בטענת המעסיק (כלפיי הממשלה) שהוא לא מצא מלצרית/מנקה וכו' מספיק טובה או משהו בסגנון? אני מקווה שהבהרתי את עצמי מספיק טוב. ועוד שאלה קטנה. זה אפשרי לנסוע ל3 חודשים על ויזת תייר ובתום השלושה חודשים האלו להגיש בקשה לקבלת ויזת עבודה? זאת אומרת, ברור שאפשר אבל בזמן שהם בוחנים את הבקשה שלי, אני עדיין יכולה להישאר במדינה?

Woking

New member
אם לא עונים כנראה שלא יודעים

לא יושבים כאן מומחי הגירה, אלא אנשים עם קצת רצון טוב וזהו. לתשובות מוסמכות עדיף תמיד לפנות לקונסוליה. בימינו יש גם הרבה אינפורמציה באינטרנט.

chti

New member
בערבון מוגבל

ממה שידוע לי עבודות עבורן תוכלי להוציא אישור עבודה יהיו עבודות נדרשות - שמשתנות מאזור לאזור, כשלרוב (אם לא תמיד) מדובר במקצועות מאד ייחודיים. לגבי הגשת בקשה לויזת עבודה- ללא מעביד מראש יפסלו את הבקשה; הם אפילו לא יבחנו את הבקשה. בקיצור- בכנות קשה לי להאמין שהדבר יהיה אפשרי; בוודאי שלא עבור עבודת מלצרות או נקיון. מצטער, אבל זה מה שראיתי מנסיון החיים שלי בצרפת. אני מקווה בשבילך שאני טועה.

למעלה