ויזת מתמחים
אהלן!
אני בן 22, סטודנט בלימודי תעודה בנושא עיצוב גרפי.
אני מתעסק בעיצוב גרפי ותכנות (Front end web development) כבר כמה שנים, לתכנות נכנסתי לאחרונה, אך עיצוב גרפי מעסיק אותי מגיל 15 לערך.
קיבלתי הצעה לעשות התמחות במשרד בלוס אנג'לס (לא... זה לא של דוד שלי
), אני עושה שיעורים אצל המנכ"ל באינטרנט, ואנחנו מדברים באי מיילים מחוץ לשיעורים, התייעצתי אתו בנושא לימודים, והוא הציע שאני אלמד בישראל שנה\שנתיים (זה מה שאני עושה עכשיו, לימודי תעודה) ולבוא לעשות התמחות אצלו.
קצת נתונים שאולי קשורים:
אני דובר אנגלית כשפת אם.
יש לי דרכון רומני.
אין לי כרגע ויזת תייר לארה"ב, הייתה לי, אך לא ניגשתי לחדש אותה כי זה לא היה נראה לי חשוב באותה תקופה (טירונות), בנוסף בקיץ הקודם הייתה לי ויזת חילופי תרבויות כשהתנדבתי במחנה קיץ בארה"ב מטעם הסוכנות היהודית שפג תוקפה בתום תקופת העסקתי (שלושה חודשים סך הכל).
הוא רוצה לקשר אותי לעורכת דין בארצות הברית שמתעסקת בתחום, אבל לפני שאני שופך סכומי עתק על עורך דין אמריקאי, רציתי לדעת מה אתם חושבים.
האם לדעתכם אהיה זכאי לויזה בעוד שנה מעכשיו (גיל 23)?
מה כוללת ויזת המתמחה לארה"ב?
מה עליי לברר אם המעסיק לפני שאני טס? אני ממש חסר מושג לגבי מה מקובל ומה לא בכל הקשור להתמחויות בארה"ב, ממה שהצלחתי להבין מישראלי שגר באיזור, הוא אומר שהוא לא מכיר אף חברה באיזור עם תוכנית שבה המתמחים מקבלים שכר, אבל זה מקובל עליי, במיוחד שואכל להמשיך לעבוד בעיצוב דרך האינטרנט בסופי שבוע.
תודה מכל הלב, יש פה אנשים עם ידע רב ומאוד נעים לראות שהם מוכנים לשתף אותו.
אהלן!
אני בן 22, סטודנט בלימודי תעודה בנושא עיצוב גרפי.
אני מתעסק בעיצוב גרפי ותכנות (Front end web development) כבר כמה שנים, לתכנות נכנסתי לאחרונה, אך עיצוב גרפי מעסיק אותי מגיל 15 לערך.
קיבלתי הצעה לעשות התמחות במשרד בלוס אנג'לס (לא... זה לא של דוד שלי
קצת נתונים שאולי קשורים:
אני דובר אנגלית כשפת אם.
יש לי דרכון רומני.
אין לי כרגע ויזת תייר לארה"ב, הייתה לי, אך לא ניגשתי לחדש אותה כי זה לא היה נראה לי חשוב באותה תקופה (טירונות), בנוסף בקיץ הקודם הייתה לי ויזת חילופי תרבויות כשהתנדבתי במחנה קיץ בארה"ב מטעם הסוכנות היהודית שפג תוקפה בתום תקופת העסקתי (שלושה חודשים סך הכל).
הוא רוצה לקשר אותי לעורכת דין בארצות הברית שמתעסקת בתחום, אבל לפני שאני שופך סכומי עתק על עורך דין אמריקאי, רציתי לדעת מה אתם חושבים.
האם לדעתכם אהיה זכאי לויזה בעוד שנה מעכשיו (גיל 23)?
מה כוללת ויזת המתמחה לארה"ב?
מה עליי לברר אם המעסיק לפני שאני טס? אני ממש חסר מושג לגבי מה מקובל ומה לא בכל הקשור להתמחויות בארה"ב, ממה שהצלחתי להבין מישראלי שגר באיזור, הוא אומר שהוא לא מכיר אף חברה באיזור עם תוכנית שבה המתמחים מקבלים שכר, אבל זה מקובל עליי, במיוחד שואכל להמשיך לעבוד בעיצוב דרך האינטרנט בסופי שבוע.
תודה מכל הלב, יש פה אנשים עם ידע רב ומאוד נעים לראות שהם מוכנים לשתף אותו.