ויזת לימודים בחול..

BarcaBoy2

New member
ויזת לימודים בחול..

אני לא הכי מבין בזה אז אני שואל.. מה צריך לעשות כדי לקבל ויזת לימודים בחול? ואיך כל התהליך הולך.. והאם הבקשה לויזה עולה כסף?

Woking

New member
אתה רוצה לגלות לנו

באיזו מדינה אתה רוצה ללמוד?

BarcaBoy2

New member
אהה באנגליה כנראה..

למה זה שונה מארך לארץ? חשבתי על אנגליה או ספרד אבל אני מעדיף אנגליה כי אני לא ממש יודע ספרדית..ויהיה קשה בלי שפה לא?

berlinale

New member
כי כל מדינה עצמאית, duh

וכן, יהיה קשה בלי שפה, אבל גם בשביל אנגליה (שהיא אגב חלק מבריטניה ולא מדינה עמצאית) צריך לדעת אנגלית ברמה אקדמית ולעבור בשביל זה בחינה שנקראת IELTS. מעבר לכך, צריך בגרות טובה והרבה כסף - לימודים בבריטניה עולים כמה אלפי ליש"ט לשנה (בלי הוצאות מחייה כמובן) - אתה צריך משהו כמו 100,000 ש"ח פנויים לשנה (* 3-4 = 400,000 ש"ח).

bulllli

New member
בגרמניה מספיק להירשם לקורס בגרמנית

כדי לקבל ויזת סטודנט. מה צריך ללמוד באנגליה בשביל לקבל את הויזה?

Fair game

New member
עדיף גרמניה כי הלימודים בחינם

תכנס לאתר של השגרירויות יש שם הסברים

bulllli

New member
לימודים בחינם? למי?

אני משלם כסף טוב לממשלת מרקל.

Fair game

New member
יש אוני' בגרמניה

שהם בחינם לזרים יש לי חבר שלומד באוני כזו ליד הגבול עם הולנד אני יכול לברר לך את השם המדויק

BarcaBoy2

New member
ממש חינם? למה להם לתת לך

ללמוד בחינם? תברר אני גם היתי רוצה לדעת מה זה הדבר הזה

BarcaBoy2

New member
אוקיי זה באמת בחינם..ראיתי

באתר של השגרירות.. ורשום שיש גם קורסים באנגלית..עכשיו איך אני מברר איזה קורסים ואיפה? ורשום שצריך לעשות מבחן בגרמנית אז עם אני לא יודע ורוצה לעדות תקורס באנגלית זה אפשרי?

berlinale

New member
זה לא בחינם

1. כמו שבולי אמר, זה לא בחינם. בחלק מן המדינות אין שכר לימוד אבל צריך לשלם דמי מנהלה (כמה מאות אירו בסמסטר), בחלק מן המדינות יש גם שכר לימוד. מעבר לכך, יש גם הוצאות מחייה, וזה באירו, לא בשקלים. 2. צריך לדעת גרמנית. גם בגלל שברחוב אתה צריך לדבר עם אנשים ולא באנגלית של ישראלי. 3. יש קורסים באנגלית, ניתן לבדוק באתר DAAD

bulllli

New member
ומה עם הגרמנית?

צריך ללמוד קודם גרמנית, לעבור מבחן לא קל, ובכלל להתקבל. בגרמניה אין שכר לימוד אבל יש תשלום של כמה מאות יורו לסמסטר עבור אדמיניסטרציה. אה, שכחתי, צריך כמה סנטים גם בשביל לחיות, לא? בקיצור - יש הרבה הכנה והרבה שיעורי בית לעשות, אף אחד לא מחכה לכם. אני בעד להעז ולנסות דברים חדשים בחיים, אבל חשוב להתכונן היטב, נפשית, פיזית ופיננסית.

BarcaBoy2

New member
פשש ממש יקר..

איפה אפשר לברר מחירים מדויקים ללימודים ואיפה אפשר למצוא בכלל רשימה של מקומות שבהם ניתן ללמוד

Fair game

New member
הכוונה שלי לחינם

זה שלא משלמים שכ"ל לאוני' בכל אוני או מכללה יש דמי מכללה שכלול וכו גם בארץ. ובקשר לשפה בכל מדינה שתרצה ללמוד תצטרך לדעת את השפה אלה אם זו מדינה דוברת אנגלית אם זו אוני בינלאומית והלימודים באנגלית גם שם תצטרך לעשות מבחן רמה באנגלית. זה שמשלמים ביורו וזה יותר יקר מהשקל-גם שיקול חשוב וגם הוצאות מחייה בעיקרון אפשר לקבל מעונות מהאוני' ואישור עבודה בקיצור יש הרבה אפשרויות ללמוד בחול השאלה אם אתה רוצה להשקיע ולעשות את המעבר או שעדיף שתשאר בארץ... כל אחד ומה שהוא מחליט :)

BarcaBoy2

New member
הבנתי..קיצר נראה לי אני יוותר

על הלימודים בחול..יותר מדיי מסובך ויקר.. עדיף כבר ללמוד בארץ וזהו תודה לכולם על המידע והעזרה!!

למעלה