ויזות לסין.

s o b e r

New member
ויזות לסין.

קיבלתי מהשגרירות כאן בארץ ויזה לסין לשהיה של 60 יום. הבעיה היא שאני רוצה להיות בסין כשלושה חודשים וחצי. האם אפשר להאריך את הויזה בסין עצמה לחודש כחודש וחצי? שמעתי שצריך לצאת להונג קונג בשביל זה, וגם אז אפשר לחדש רק ל - 30 יום נוספים, האם זה נכון ? האם אפשר ללכת לשגרירות בישראל ולהתעקש על ויזה חדשה עם שהיה ל - 90 יום ? מישהו קיבל ויזה תייר ל - 90 יום שהיה מהשגרירות בישראל בזמן האחרון ? אשמח לכל עזרה מניסיונכם ומהידע שלכם. תודה מראש.

GnomeBubble

New member
כשאני נסעתי היה אפשר להאריך בחודש

אני משער שזה נכון גם היום. חודש וחצי זה כבר יותר מסובך, כי עקרונית הויזה מוגבלת ל-90 יום.

erezor

New member
visa

אפשר להישאר בסין עם ויזת תייר עד למקסימום של 5 חודשים - לא חייבים לצאת להונג קונג בשביל זה, אלא אפשר לגשת, כשצריך להאריך, למשרדים שמטפלים בעניין במקום בו אתה נמצא. לצורך העניין, אנשים שרוצים לצאת לסין לתקופה ארוכה, יכולים לגשת לשגרירות ולנסות להתעקש על ויזת תייר למלוא אורך התקופה האפשרית - אני מכיר אנשים שהצליחו לקבל מראש ויזת תייר ל-5 חודשים. אם רוצים ויזה אחרת, או ויזה לתקופה ארוכה יותר, כאן כבר מתחילה הבעיה - אפשר לגשת להונג קונג או לחברות שמתמחות בעניין. עד לפני חודש בערך, אפשר היה להאריך את הויזה או לשנות אותה מכל מקום בסין, אבל חוק שנחקק סתם את התחומים האפורים. זה לא אומר שזה בלתי אפשרי, אלא פשוט שזה יקר יותר. המחיר של שינוי / הארכת ויזה בבייג'ינג, למשל, כמעט זהה לעלות הנסיעה מבייג'ינג להונג-קונג והוצאת הויזה מחדש שם, ועדיף אולי לבדוק את זה קודם. עד כמה שאני יודע, לא מדובר בתהליך שאינו חוקי. הויזה שמקבלים כשרה לחלוטין ואינה מזוייפת.

s o b e r

New member
תודה על התשובה, ושאלה נוספת.

ראשית, אני רוצה להודות לך על התשובה המושקעת והמפורטת, הייתי רק רוצה לוודא שאני מבין אותך נכון, מכיוון שאני לא רוצה להגיע לשם ולהתקל בבעיות כאלו ואחרות. ממה שאני מבין מהתשובה שלך. אני אוכל להאריך את הויזה תוך כדי הטיול בסין עצמה פעמיים מעבר ל - 60 שקיבלתי, בכל פעם בחודש אחד, האם הבנתי אותך נכון ? האם תוכל לומר לי כמה זה עולה להאריך ? (בהנחה שאני אהיה בעיקר בדרום מערב סין) בנוסף, שאלה נוספת. לפי מה שאתה אומר, במידה וארצה להתחיל ללמוד לאחר הטיול, אצטרך לשנות את סטטוס הויזה שלי, אני יודע מחברים שהם עשו את במקום, כלומר בעיר בה הם התחילו ללמוד. האם בעקבות החוק החדש שאתה מדבר עליו לא אוכל לשנות את סטטוס הויזה שלי בעיר שאני מתכנן ללמוד בה, אלא אצטרך לנסוע להונג קונג עבור זה ? (בהנחה שיש לי את כל המסמכים הנדרשים לויזת סטודנט, מכתב קבלה + בדיקות רפואיות וכו'). המון תודה על התשובות.

erezor

New member
visa 2

אני לא יודע כמה עולה להאריך את הויזה, אבל אני לא מאמין שהעלויות שונות ממקום למקום. הדרך הכי טובה להתעדכן בפרטים האלה, לפי מה שאני מצאתי לפחות, היא הפורום של האתר www.thatsbj.com, עונים שם בד"כ די מהר. יכול להיות שאפילו בשגרירות ידעו להגיד לך. לגבי לימודים, רוב המקומות המסודרים מסוגלים לסדר את הטפסים הדרושים לשינוי סטטוס הויזה בעצמם - צריך לברר איתם את העניין במהלך הרישום. אם זו אוניברסיטה מסודרת זו לא בעיה (אלא אם אתה בחורה רוסיה, מסתבר), ובבתי ספר אחרים אני חושב שזה תלוי בבית הספר ובסטטוס שלו. החוק החדש נועד למנוע פרצה בחוק שאפשרה לעשות איזושהי מניפולציה שבעקבותיה די ניתן היה לעשות מה שרוצים עם הויזה. אני הארכתי בחצי שנה את השהות שלי בלי שום בעיה, אבל זה היה ממש לפני שהחוק עבר. יחד עם זאת, ידידה שלי שניגשה לאותה סוכנות לאחר שהחוק עבר קיבלה תשובה שזה עדיין אפשרי, אבל ביקשו ממנה לשלם יותר. לגבי הנסיעה להונג קונג, יש כאן הרבה חבר'ה שיוכלו לעזור לך עם טיפים איך עושים שם את התהליך - עניין של יום-יומיים...

mingbai

New member
לי נתנו להאריך פעם ראשונה

ולא זוכרת כמה זה עלה, אבל אמרו לי שבשביל פעם שנייה אצטרך לצאת להונג קונג (גם לאוס זו אחלה אופציה).

GnomeBubble

New member
רק אם משלבים את זה עם טיול

לא הייתי מבזבז שבוע בנסיעות הלוך חזור רק כדי לגור בווייאנג צ'אנג, עד כמה שהיא עיר נחמדה (בעצם זה יותר קרוב לקיבוץ מאשר לעיר, אבל נסלח להם
)

למעלה