ויזה קבוצתית

MidnightRider

New member
ויזה קבוצתית

כפי שאני יודעת אם יש קבוצה של שישה איש אפשר לעשות ויזה קבוצתית מה שמוזיל את מחיר הטיסה הכללי. אומן אומן ראש השנה .

BABY POWDER

New member
נצל"ש ויזה,

מה המחיר של ויזה לאוקריינה??? ולמה בכלל זה עולה כסף??? תודה רבה רבה.

MidnightRider

New member
ויזה

נדמה לי שלוקחים לויזה אישית בסביבות 150 דולר , ולקבוצתית יעלה לכל אחד בסביבות ה-25 דולר. ולמה בכלל זה עולה כסף ??? שאלה טובה , הזדמנות לסחוט את היהודים.

פראזניק

New member
מחירי ויזה:

ויזה, עדיף לעשות בסוכנות בה מזמינים את הכרטיס, או בכספי תעופה בתל אביב. זה עולה זול יותר. המחיר לויזה פרטית (לא כולל העמלה שלוקחים חלק מהסוכנים, ושנחסכת אם עושים את הויזה לבד): 85 דולר לויסה חודשית בעלת כניסה אחת. 135 דולר לויזה לשלשה חדשים עם 2 כניסות. ויזה קבוצתית: מעל 7 אנשים, המחיר לכל אדם: 30 דולר (וגם כאן, עדיף לעשות ישירות בכספי תעופה.) כספי תעופה, רח' בן יהודה 1 תל אביב, טל: 03-5100214 (עם זאת, על פי המופיע באתר שלהם, המחיר לויזה חדשית, כולל ביטוח, הוא 110 דולר) איני מביא קישור לאתר שלהם, משום שלמדתי לא לסמוך עליו...

אני עשיתי לפני שבוע וחצי

בסוכנות איסתא זה עלה לי 125$ לויזה לאוקראינה נתנו לי לחודש ללא כניסה ויציאה מהעיר

mivzak

New member
מחיר הויזה הוא 120$

המחיר כולל 80 $ ויזה ו 40 $ ביטוח רפואי, אין אפשרות לעשות ויזה ללא ביטוח רפואי, למה??? תשאלו את האוקראיינים. למי שתוהה למה צריך לשלם עבור הויזות אז בעצם למדינות העולם השלישי ולמדינות המתפתחות ההכנסות מתשלומי הויזה עוזרות להם להחזיק את השגרירויות. העמלה שסוכנות הנסיעות גובה עבור ויזה היא 10 דולר.

פראזניק

New member
יש לי ההרגשה שאתה טועה...

עשיתי בשנה האחרונה פעמיים ויזה: פעם אחת ויזה לחודש, פעם אחרת ויזה לשלשה חדשים. ויזה לחודש עלתה לי 80 דולר, לא גרוש יותר (בכספי תעופה). ויזה לשלשה חדשים (2 כניסות) עלתה לי 135 דולר. לא גרוש יותר. אין חובה היום לעשות ביטוח רפואי, זה בוטל די מזמן.

BABY POWDER

New member
מחירי ויזה בכספי-תעופה.

מבירור בנידון דידן איתם: ויזה חודשית + כניסה אחת וכולל ביטוח 115 דולר. ויזה 3 חודשים וכולל ביטוח ו2 כניסות 160 דולר. ויזה שנתית כולל ביטוח וכניסה חופשית 750 דולר. המחירים הנ"ל ליחיד.

למעלה