ויזה לתאילנד

MICHL99

New member
ויזה לתאילנד

טוב אז אחרי שקראתי בשאלות נפוצות וחיפשתי דברים הקשורים בדבר עדיין אנני מבינה אם וכאשר אני יגיע לעלות למטוס בישראל לא יעצרו אותי ויגידו אין לך ויזה לתאילנד ,או וכאשר אניינחת בתאילנד ויגידו לי את לא נכנסת כי לא עשית בשגרירות ישראל ויזה לתאילנד. אז מה לעשות אני לא ילך לאיסתא ואזרוק 220 ש"ח ויוציא ויזה,או ללכת לזרוק 120 ש"ח ולהוציא ויזה ,מה שהבנתי שמקבלים ל-30 יום חינם שמגיעים ,אבל השותף שלי כבר הוציא כי הוא אומר שרוצים לראות כרטיס שאני לא נשארת מעבר ל-30 יום אני לא לא בדיוק 3 ימים ועוברת אלה אז מה עושים אוףףףףףףףףף כולם משגעים ואני לא יודעת מה לעשות... עזרו לי בבקשה...

giladon2

New member
קודם כל לא להתרגש

הי מיכל, קודם כל לא ציינת אם יש לך תאריך חזרה על הכרטיס עד 30 יום מהנחיתה כי אם כן אז אין בכלל בעיה ולא צריך שום ויזה. אם הכרטיס פתוח זה כבר יותר מסובך, כשאני טסתי לפני חצי שנה עשיתי ויזה מראש (שיהיה...) בגלל כל מיני אזהרות שקראתי לגבי בעיות בשדה תעופה, אבל אני מכיר גם אנשים שנכנסו עם כרטיס פתוח בלי ויזה. איך שאני רואה את זה יש לך 2 אופציות : 1. לעשות ויזה מראש , זה שווה "לזרוק" 120 ש"ח ולנסוע בראש שקט. 2. לטוס ככה ובמקרה הכי גרוע לשלם בשדה בבנגקוק רק קחי בחשבון שזה עלול להיות יקר יותר מהארץ. אף אחד לא גירש ולא יגרש תייר מתאלינד בגלל ויזה. have fun

MICHL99

New member
ויזה

אז יופי אני והשותפה שלי רוצות לעשות תאריך חזרה עד 30 יום (גם ככה אנחנו יוצאים מתאילנד אחרי 3 ימים) ואז יש לנו שינוי אחד חינם השאלה היא כמהעולה שינוי שני? כי אני עדיין לא סגורה על תאריך חזרה\.

SPnage

New member
מיותר

אף אחד לא בודק כרטיס טיסה בבכניסה, רק מראים דרכון, שואלים כמה זמן רוצים להשאר שם ומקבלים חותמת ל-30 יום. לי היה כרטיס ליותר מחודש ואף אחד לא בדק לי כלום, ומעולם לא שמעתי על מישהו שלא נכנס לתאילנד בגלל זה. נראה לי שהסוכן שלך רק מנסה לעשות קצת כסף על הגב שלך, או שאין לו מושג בכלל. בכל מקרה הייתי מחליף סוכן.

תתני לי להרגיע אותך..כי...

אני אמנם הייתי בתאילנד לפני שנתיים בערך אבל אף אחד לא הסתכל לי על הכרטיס טיסה .. לי היה כרטיס פתוח לשנה וחזור בכלל מניו יורק ככה ש... בשדה הם נותנים לך ישירות ויזה ל 30 יום .. אני חושבת שמיותר להוציא סתם כסף.. אני לא מאמינה שהשתנו דברים מאז.. וכדי להאריך את הויזה את פשוט יוצאת מאחד הגבולות וחוזרת ... ללא שום בעייה.. תהנוווווווו !!

ariocarpus

New member
אף אחד לא רוצה לראות כרטיס !!!

בחמש שנים אחרונות אני טס כל 3 חודשים לתאילנד ומעולם לא נדרשתי להציג כרטיס טיסה. יש צורך להוציא ויזה רק לשהות של יותר מחודש ימים. מקבלים את הויזה בנמל התעופה.

lior 30 rg

New member
its goes like that:

that thais dont give a shit if u got a ticket out or not, if u overstay more then 30 days u will be fined for 200 bht a day...so you know what?thay want you to overstay..they make money out of this. there 3 international airpors and over 10 borer pass into thailand, no one cares if u got a ticket out cause u can leave the country via land. cheer up mate...just buy a ticket and go

את מוציאה כ"כ הרבה כסף על טיול כזה,

לא תוציאי 120 ש"ח על ויזה ותיסעי בראש שקט שאת לא צריכה לשלם קנס על כל יום מעל 30 יום ואת לא צריכה לבזבז את הזמן בלעבור לארץ אחרת ולהכנס??? (כשכולם כותבים את זה זה נשמע כמו קפיצה קטנה למכולת וזה לא!)

SPnage

New member
אבל

מי שנשאר בתאילנד פחות ב-30 יום (ולפעמים רק כמה ימים עד למעבר למדינה אחרת) זה מיותר להוציא 120 ש"ח על ויזה. לא חבל לבזבז את זמן וכסף בנסיעה עד ת"א להפקיד את הדרכון, ולחזור שוב כעבור כמה ימים לקחת אותו? לא כולם גרים באזור ת"א ולמי שגר רחוק לא מדובר בקפיצה קטנה למכולת.

LGOETA89

New member
זה הבעיה

שאני ישהה בדיוק 3 ימים עד שבוע בבנקוק כך שאין מצב שאני צריכה הסחב לצאת מהמדינה כי זה התכנון אני לא נשארת שם זה הבעסה שלי להוציא 120 ש"ח (ובשבילי כרגע זה קריטי) בשביל 3 ימים של שהות זה מעצבן ... אני עדיין לא החלטתי מה לעשות אולי באמת עדיף לנסוע בראש שקט אני בתקווה לסוע בראש שקט ,פשוט צצו דברים שלא חשבתי עליהם אז ... אשמח לעוד עצות

למעלה