ויזה לתאילנד

guyjoules

New member
ויזה לתאילנד

שלום, משפחתי ואני עוברים לתאילנד בקרוב. בתור התחלה, נוציא ויזה עוד בארץ ל-3 חודשים. מהי הדרך הקלה והזולה ביותר להישאר חוקית בתאילנד ללא טירחה כמו יציאה מהמדינה כל חודש. האם מספיק יהיה להירשם לבית ספר לשפות כדי לקבל את הויזה? האם כל אחד מההורים צריך? מה לגבי הילדים? מה לגבי תינוקת? אם רושמים תינוקת לגן, האם זה מקנה לה ויזה? האם זה מקנה ויזה גם לאחד ההורים? המון שאלה, סליחה, כולם באותו נושא. תודה מראש.

Benkok

New member
עוברים לאיזו מטרה?

למיטב ידיעתי ויזת לימודים היא אישית ולא מאפשרת בני זוג או ילדים. בנוסף, מחזיקי ויזת לימודים על בסיס לימוד תאית נדרשים לעבור מבחנים להוכחת התקדמות בלימודים... הישארות בתאילנד בצורה חוקית (אני מדבר על ויזה = אישור שהייה, לא אישור עבודה...שני דברים שונים) היא פרוצדורה לא מסובכת במיוחד ויחסית למדינות אחרות גם לא יקרה במיוחד. יש עשרות חברות בבנגקוק שמטפלות בכל העניינים האלה וסוגרות את כל הפינות. הדרך הנכונה אם אתם חושבים על השתקעות לטווח ארוך היא פתיחת חברה והוצאת אישור עבודה לאחד מבני הזוג. אם אחד מבני הזוג מחזיק אישור עבודה אז בן הזוג השני והילדים זכאים לאישור שהייה. בתור התחלה, תוציאו שתי ויזות ארוכות לכל אחד (יציאה כל 90 יום, אין צורך בטיסה...אפשר פשוט לעבור את הגבול לקמבודיה לשעה ולחזור פנימה) מה שייתן לכם סך הכל חצי שנה של שקט. אני ממליץ לכם לפנות לשגרירות תאילנד בישראל לקבל מידע עדכני ומוסמך.

guyjoules

New member
תודה!

"יש עשרות חברות בבנגקוק שמטפלות בכל העניינים האלה וסוגרות את כל הפינות" - אתה מכיר שם של חברה כזו, שאפשר לקרוא עליה ברשת? בשגרירות אמרו שהכי ארוך זו ויזה לחודשיים + אופציה לחודש נוסף שאותו מקבלים בהגירה - אין צורך לצאת מהמדינה. איך מוצאים שתי ויזות ל-90 יום? תודה רבה!

Benkok

New member
www.thaivisa.com

זה פורטל כמו תפוז ושם יש תשובות (כמעט) לכל השאלות שלך... לגבי שתי ויזות - פעם היה ניתן להוציא בשגרירות 2 ויזות מראש (חודשיים פלוס חודש כפול 2. אני לא יודע אם הוא עדיין אפשרי, אישית לא הוצאתי ויזה לתאילנד כבר הרבה הרבה זמן...

למעלה