ויזה לסין

bolant

New member
ויזה לסין

היי עוד שבועים אני טס לסין והבנתי שכיום כדי לקבל ויזה לסין אני צריך להראות כרטיסי טיסה לסין-יציאה וכניסה שאלתי היא האם יעניקו לי ויזה לסין במקרה בו אני רוכש כרטיס טיסה הלוך חזור להונג קונג? ולא לסין גופה . אני מתכנן להיכנס לגואנזו ברכבת מהונג קונג..... אם מישהו עשה את המסלול-הונג קונג-גואנזו-אשמח לקבל פרטים מהיכן יוצאת הרכבת,באיזה שעות ולאן היא מגיעה בגואנזו. לא הצלחתי לתפוס את השגרירות הסינית בכדי לברר את הענין הויזה.... כמו כן הבנתי שבכדי לקבל את הויזה לסין יש לעשות בוקינג למלונות לכול התקופה בה אני מתכנן לטייל בסין.... מה קורה במידה ואינני יודע את היעדים הספציפים? או התאריכים המדויקים ולא מעונין לעשות בוקינג לכול התקופה מראש? בכול מקרה אשמח לקבל המלצות על גאסט האוסים בגואנזו ואם מישהו מכיר חנות איכותית למצלמות ודיאו בבנקוק אשמח להמלצה שכזו. תודה רבה וסופ"ש מקסים

Limburger

New member
כמה דברים

אני הוצאתי ויזה לסין לפני שבועיים. כשנתתי לפקיד מסמכים שמראים שביצעתי booking למלונות לכל האזורים בהם ציינתי כי אבקר, הוא בכלל לא הבין למה אני מביא לו את זה והחזיר לי את זה ישר. בקשר לכרטיסי טיסה - במקרה שלי אני נוחת בהונג-קונג וחוזר מבייג'ין. תצלומים של פרטי הכרטיס צורפו להזמנה ואת זה הם באמת לקחו, אבל לפי דעתי זה לא מה שימנע ממך לקבל ויזה... עוד כמה דברים שכדאי לך לדעת: כבר לא ניתן לקבל את הויזה באותו יום תמורת תשלום נוסף (אם תכננת על זה...). יום אחרי נראה לי שאפשר והרגיל זה לאחר 4 ימי עבודה. אז כדאי שתזדרז עם זה אם אתה טס עוד שבועיים. לגבי מסמכים שצריך וכדאי לך להביא מראש כדי לא להתחיל להתעסק עם זה בשגרירות: דרכון (מן הסתם) + צילום של הדרכון, טופס בקשת ויזה שניתן להשיג באתר השגרירות הסינית, טופס הצהרת בריאות (זה משום מה לא מופיע כדרישה באתר שלהם, או שאני סתם פספסתי את זה, אבל צריך גם את זה. את הטופס עצמו אפשר למצוא באתר), תמונת פספורט, מסמכים רלוונטיים אחרים (כרטיסי טיסה \ אישור ממעסיק על מקום עבודה \ אישור שאתה סטודנט וכדומה....).

למעלה