ויזה לבריטניה

• פותח הנושא larin
  • פורסם בתאריך

larin

New member
ויזה לבריטניה

יש לי שאלה בנוגע ויזה לבריטי אני אזרחית ישראלית שגרה בישראל יש לי חבר תושב קבע בבריטניה (בלונדון) , נכנסתי להריון ממנו ללא נישואין וזה גרם לקצת בעיות במשפחה אז הייתי חייבת לנסוע לאנגליה . נכנסתי לאנגליה פעמיים כתיירת בפעם האחרונה שהייתי בהריון מתקדם ניסיתי להשיג מעמד שם העורכת דין שם הציעה להגיש מקלט ..הלכתי בעצתה והגשתי מקלט ומאוחר יותר הבנתי שזה חתיכת סיפור ביטלתי את הבקשה למקלט ואז משרד הפנים באנגליה סידרו לי כרטיס טיסה וחזרה לישראל ... עכשיו ילדתי בישראל את ילדתי , שאלתי כיצד אוכל עכשיו לקבל ויזה לשהות באנגליה אני והילדה על בסיס איחוד משפחה ?!!!! אני והחבר מתכננים להתחתן ולגור ביחד בבריטניה . והאם הבקשה למקלט וביטולו מעכבת / מסבכת או משפיעה על קבלת הויזה לשהות בבריטניה או בכלל אפשר לחזור לשם כתיירת ?!!!!! אשמח אם תענו לי

בקר12

New member
סיפור מורכב

קודם כל מזל טוב. נראה לי שהסיפור שלך קצת מורכב ותצטרכי בכל מקרה זקוקה לסיוע מקצועי משפטי בתחום ההגירה לאנגליה מהמעט שאני מבין לא ברור לי איך המליצו לך לבקש מקלט אם הכוונה היא לASSYLUM מקלט מבקשים ואנשים שמגיעים ממקומות כמו לוב ועיראק ולא מישראל . נראה לי גם אם משרד הפנים קנה לך כרטיס טיסה את למעשה גורשת מאנגליה ואם תגיעי עכשיו ללא ויזה מסודרת מראש את יכולה להיות מסורבת כניסה ישנה ויזה המתאימה לבני זוג של תושבים באנגליה ואת יכולה לקרוא עליה בלינק הזה: http://www.ukba.homeoffice.gov.uk/partnersandfamilies/partners/ הבקשה לויזה כזו דורשת כל מני מסמכים והוכחות שאתם בקשר זוגי כיוון שאת מוכרת כבר לרשויות ההגירה האנגליות מצבך יותר מורכב לכן דאי לך להתייעץ עם מומחים

forglemmigej

New member
הסיפור שלך מורכב למדי

יש לי שאלה מה בדיוק קרה כשנכנסת להריון סתם ככה מה את חתולה ברחוב, היתה לך אפשרות בכלל לגדל את הילד שיולד, החבר שלך הסכים בכלל לחיות איתך ולדאוג לך ולתינוק, על פניו נראה לי שלא ולכן ניסת את מזלך בלנדן אבל גם שם כנראה לא צלחת את הסיפור ולכן הלכת על הרעיון המדאים של פליט כאילו את אחרונת הפליטים מדרפור או חוף השנהב. האפשרות היחידה שנראית לי היא שהחבר יעבור למדינה אחרת באירופה ושם תוכלי להתאחד איתו ואז החוקים של בריטניה לא חלים עליכם . כל הענין הזה להביא ילד סתם לעולם בלי שום בסיס כלכלי או נפשי לגדל אותו מעביר בי חלחלה אבל עכשו התינוק כבר ישנו אז זה בלתי הפיך.

larin

New member
ל forglemmigej

למגיב הנכבד אני מציעה לך שיעורים בהבנת הנקרא לפני שאתה מגיב ומטיף לי ובאיזה זכות בכלל מטיף קובע ומסיק מסקנות ?!?!?!?! להיכנס להריון זה עניין שלי ולא שלך אני לא ביקשתי יעוץ בקשר לחיים הפרטיים שלי אני ביקשתי יעוץ ומידע לגבי השהיה בבריטניה אז אם אין לך אינפורמציה והשכלה בעניין אני ממליצה לך לחסוך את תגובתך ... ועוד משהו קטן לידיעתך : הילד נולד מחבר שלי שאנו חברים כבר 3 שנים וגרנו ביחד בשנה האחרונה בבריטניה , וההריון קרה רק אחרי שעברנו לגור ביחד ומרצון שלנו והכוונה שלנו הייתה להתחתן אבל בריטניה זה לא ישראל הם מכירים רק בנישואין אזרחיים שלשם כך דורשים ויזה שמעל 6 חודשים ואני נכנסתי בויזת תייר שהיא רק לתקופת מקסימום 6 חודשים ולכן אי אפשר לקבל אישור לנישואין אזרחיים רק אם אני חוזרת לארץ והוא מגיש בקשה לאישור כניסה לבת זוג וילד . הבעיה שקיבלנו יעוץ לא מדוייק ולא רלוונטי מעורכת הדין שטיפלה בעניין שלנו ( אולי כי היה לי קצת בעייתי לחזור בהריון לארץ ולכן הם ראו את המפלט כפיתרון הכי יעיל לסיטואציה) . אז להבא אני מציעה לך לחסוך בתגובות שלך שחסרות טעם ועניין .

mic26

New member
את לא באמת צריכה להסביר את עצמך

ובטח שלא להתנצל.

forglemmigej

New member
אבל את תארת הכל

אני לא המצאתי כלום. גם נישואים לא נותנים אזרחות מהיום למחר, זה הליך לא קצר שצריך לעמוד בכל מיני דרישות. שאלתי פשוט אם חברך מסוגל To provide כמו שאומרים. זה שאת בהריון מתקדם ואין לכם שום אפשרות להסתדר הדליק אצל הרשויות אור אדום לכן שלחו אותך הביתה. אני ציירתי לך בדיוק מה הם תיארו כשראו אותך מולם . עכשו את נמצאת במערכת והסיכוי לשנות את דעתם שואף לאפס אלא אם חברך יוכיח שלא תפלו את הוא והילד על המערכת. אם יש מצב מה טוב ואם לא אפשר לחיות במדינה אחרת באירופה שחוקי בריטניה לא חלים עליכם. ממה בדיוק התעצבנת?

Karenovadia

New member
תת רמה

מי אתה שתטיף לגולשת בפורום על סיפור כניסתה להריון?? ועוד בצורה כל כך בוטה וחסרת נימוס?? היא ביקשה עזרה בעניין הגירה ולא בעניין פרטי (חוץ מהעובדה הפשוטה שהיא כבר ילדה את תינוקה וקצת קשה להתחרט עכשיו גם אם היא הייתה רוצה..) ולשואלת השאלה המקורית- מזל טוב קודם כל!! אין לי ממש אופציה לעזור לך עם תשובה, אך מנסיוני בעבודה קודמת מול רשויות ההגירה, לרוב שאת מוטסת לארץ מוצאך על חשבון המלכה את אולי תוכלי להיכנס שוב לאנגליה (ללא חותמת שחורה בעצם) אך את מופיעה במחשבי ההגירה, ואני מניחה שלא תחת קטגוריה סימפטית למדי.. הייתי מציעה לך להתייעץ עם עורך דין בישראל שמומחה בהגירה לאנגליה, הם איכשהוא תמיד הצליחו לפתור לנו בעיות בעבודה, גם אם זה הצריך כסף (ולא מעט) וזמן.. אך אם את רצינית לגבי מעבר לאנגליה ולגבי חתונה עם הבחור שלך זה יהיה שווה את המחיר בסופו של דבר. אם תרצי המלצה על עורכת דין ישראלית במתמחה בחוקים באנגליה ועובדת באופן רציף מול רשויות ההגירה אשמח לשלוח לך מסר פרטי. בהצלחה!

larin

New member
ל Karenovadia

תודה רבה ! כן אני יותר מאשמח אם תשלחי לי במסר מספר של העורכת דין ! בשביל להתאחד כמשפחה הכל מתגמד ( כסף , זמן וכו' ) . שבוע נעים

passenger2

New member
forglemmigej וואלה הפלת אותי

בדרך כלל אני רק צופה אבל היציאה הזאת "..מה את חתולה ברחוב.." מתנצל על ההתערבות

larin

New member
לבקר12

תודה רבה על תגובתך אני יודעת שיש ויזה כזו של בת זוג וחבר שלי כבר יגיש לי ולילדה את הויזה הזו , אבל שאלתי הייתה האם בקשת המפלט וביטולו הייתה טעות נוראית שתגרום לסיבוך העניין ?!??! חידוד קטן - אני לא גורשתי אני מעצמי ביקשתי לבטל את המפלט בפגישה הראשונה כי ראיתי שזה מיותר ולא רלוונטי לגביי , והם שאלו אותי מה ברצוני לעשות אני אמרתי שאני רוצה לחזור לארץ ושחבר שלי יגיש לי את הויזה הדרושה על מנת לקבל אשרת שהיה לי ולילד , ואז הם הזמינו לי טיסה ומכיוון שהרכון כבר היה אצלהם קיבלתי אותו בנמל תעופה לקראת הטיסה , לפי דבריה של פקידת ההגירה אשר הפגישה התקיימה אצלה שעל חבר שלי לעמוד בתנאים של ויזה מסוג זה שציינת בלינק ואז להגיש את הבקשה ואולי ( נצטרך להוכיח שהקשר הזה הינו באמת אמיתי למשל תמונות , מיילים וכו' ... ) ובמקסימום יבקשו מאיתנו לבצע בדיקת דנ"א . בנוסף לכך היא ציינה שאנחנו היינו כנים ואני לא עברתי על החוק באנגליה עמדתי בזמני הויזה . וגם העניין שיש ילד בנינו זה פלוס. כל העניין הזה ברור לי .. אבל בכל זאת רציתי לדעת אם הדבר הזה "מפלט" יסבך העניין וימשוך אותו , ואם צריך עורך דין לשם כך ? או שזה בסדר לא קשור ?והאם זה ימנע ממני להיכנס לבריטניה שוב כתיירת ? ועוד חידוד קטן - אני עברתי בדיקות רפואיות בהריון ושם חבר שלי הצהיר שהוא האבא והגליון הרפואי נמצא איתי . לא יודעת אם זה גם יקל על העניין . אני יודעת אני קצת אולי (הרבה ...) פרנואידית אבל כך אני :)

גוזליה

New member
שלום לרין וברוכה הבאה לפורום.

מסכימה עם קודמי- המקרה סבוך מאוד, ואני חוששת שאי אפשר יהיה לייעץ לך מעל גבי הפורום (כיוון שיש המון משתנים בסיפור שלכם). לגבי האם עו"ד כן או לא- על פניו נשמע שכן, רצוי להתייעץ עם עו"ד- שכאמור, ישנם משתנים רבים בתמונה וכיוון שמדובר בחיים של כולכם וגם של ילד קטן, אני אישית לא הייתי לוקחת צ'אנסים. חוזרת על דברי קודמי: מפלט (ASYLUM) מוענק לאנשים בסיטואציות מאוד ספציפיות. אני לא יודעת איזה השלכה יש לעובדה שהגשת בקשה ומשכת אותה. בהצלחה!

בקר12

New member
המצב הוא כזה

לדעתי גם אם לא גורשת את עדיין מוכרת ומסומנת כבר על ידי רשויות ההגירה האנגליות כמהגרת פוטנציאלית (מה שאת באמת). זה בדיוק המצבים שהם מנסים למנוע. קחי בחשבון שאם תנחתי באנגליה ותנסי להיכנס עכשיו כתיירת - יש סבירות לא מבוטלת שתסורבי ותועלי על מטוס בחזרה לישראל ותקטיני עוד יותר את הסיכוי להתאחד עם בן זוגך בטווח הארוך. את יכולה אולי לנסות להוציא ויזת תייר מראש בשגרירות האנגלית פה ואז לא יהיו לך הפתעות. כן, נושא בקשת ה ASYLUM הייתה כנראה טעות כיוון שהיא מחשידה אותך בעיני רשויות ההגירה האנגליות כאחת שמנסה בכל דרך לגור באנגליה. האם כל העניין ישפיע על בקשת הויזה של בן זוגך - ייתכן אבל מה זה משנה? - כל זה בעבר. העיקר עכשיו שבן זוגך ייקח עורך דין או יועץ הגירה טוב שיעזור לו עם הבקשה לאיחוד משפחות. בהצלחה

אלוניס

New member
מותר לך לשהות 3 חודשים בכל חצי שנה קלנדרית

על ויזת תייר. כך שאם כבר עברת לחצי הקלנדרי הבא ועוד לא ניצלת בו כלום - תוכלי למיטב ידיעתי להגיע כתיירת. השאלה אם בא לך שוב כל הטרטור שכרוך בשינוי הויזה. האם שאלת מישהו בקונסוליה הבריטית או בשגרירות שלהם לגבי נהלים או המלצות איך להמשיך הלאה במקרה שלכם? לכל מצב שבו את רוצה לפרוק לחצים ובעסות - פורום זוגות מעורבים הוא אחלה כתובת ויש שם זוגות מעורבים של בריטים או תושבי בריטניה עם ישראלים כך שגם שם אולי יוכלו לתת עידוד או מידע עדכני. גם בפורום "להיות הורים בחו"ל" יוכלו לעזור לך בשאלות על חיים עם הקטנה בבריטניה ושווה לעשות בשניהם חיפושים בארכיון אחר מידע וטיפים. שיהיה בהצלחה ומזל טוב על הצאצאית!

בקר12

New member
לא מדויק

ויזת תייר היא לא זכות אוטומטית. מדינות אירופה לרוב לא דורשות הוצאת ויזת תייר מראש מבעלי דרכון ישראלי אך תהליך זה קורה בשדה התעופה. אם יש לפקיד ההגירה ספק באשר לכוונות האמיתיות של המבקר (כלומר להישאר ו/או לעבוד ולא רק לטייל ) הוא פשוט לא יאשר לו כניסה למדינה.זה קרה פעמים אינספור ולרין בודאי מתאימה לפרופיל של מישהוא שלא רק יבקר אלא גם יישאר.

Nobilis

New member
שאלות

האם החבר הוא תושב, או תושב קבע? על סמך מה הסטטוס שלו? (אזרח בריטי? אירופי? דרך ויזת עבודה? וכו').

larin

New member
ל Nobilis

הוא תושב קבע הוא חי בבריטניה כבר 7 שנים ( יכול להגיש לקבלת אזרחות כבר )

yo1311

New member
complicated business

if your boyfriend has an indefinite leave to remain, then his wife or partner and child can , under certain circumstances , apply for settlement in the UK. see here: http://www.ukba.homeoffice.gov.uk/settlement/ unfortunately, it seems that you were already deported from the UK as a failed asylum seeker. that in itself should not disqualify you from applying for settlement in the UK as a wife/partner of somebody who has an indefinite leave to remain. the UKBA website has more details and fairly good explanation on how to apply.. before applying, I suggest your boyfriend in the UK seeks advice directly from the UKBA, citing your case/reference number-simply tell them the story and ask what to do next- i.e. what documentation/proof is needed for an application to settle in the UK. It might be helpful if you do actually get married.. alternatively, pls seek good legal advice. this will be costly. This will be the best way to ensure that all three of you will end up living together as soon as possible. good luck, . .

למעלה