ויזה לארה"ב

mish07

New member
ויזה לארה"ב

שלום לכם, האם מישהו יודע במקרה איזו ויזה מכסה לימודים של קורס קצר בן שבוע? בסיום הלימודים אקבל תעודת השתתפות בקורס בלבד ללא הסמכה אקדמית כלשהי מכיוון שזהו רק חלק מתוכנית הסמכה מקיפה. ראיתי שויזה B1/B2 למטרת טיול לא תכסה לימודים של יותר מ 18 שעות ובקורס הזה ינתנו 30 שעות. האם אצטרך ויזת סטודנט? התקשרתי לברר בשגרירות ונתנו לי כתובת אימייל שעליי לכתוב את הפרטים המדויקים. למישהו יש ניסיון עם זה? דרך אגב הזמנתי כבר טיסות ומלון.
תודה מראש על העזרה :).

boneguy

New member
נשמע שלא אמורה להיות בעיה

בד"כ לקורסים כאלה לא צריך ויזה מיוחדת. אבל אם חזרו אלייך עם כתובת לשלוח את השאילתה, אז פשוט תשאלי שם.

ואם זה רק שבוע, אז בכל מקרה זה יכנס בשהות הרגילה שלך בארה"ב, ועל זה נאמר "עם הקידבק או בלי?"

בקר12

New member
איזה קורס כבר אפשר ללמוד

במדינה הדורסנית והקפיטליסטית הזו שבה למליונים אין ביטוח בריאות חינם כמו ה NHS.
באמת מתפלא עלייך MISH

mish07

New member
גישת טיפול שמקורה בארה"ב

ולא באנגליה. אין כמו ללמוד מהמקור...
וחוץ מזה שהאנגלים הנוקשים לא מאפשרים לי לדלג על הקורס האמצעי ומחייבים לעבור את המסלול כולו שבסופו יש הסמכה אקדמית. אחרי שעשיתי את הקורס התאורטי אני מעוניינת אך ורק בקורס האחרון. לשמחתי האמריקאים מאפשרים לי להשתתף בו.

בקר12

New member
איזה יפה מצד האמריקאים לארח אותך

כנראה שה NSA שלהם עוד לא עלה עלייך וסימן אותך כסכנה לדרך החיים האמריקאית.
כנראה שהם מתבססים היום על מילות קוד הקשורים באיסלם ולא באידיאולוגיות חברתיות
בכל אופן אל תשכחי לבדוק ולדווח על מחיר בהקורנפלס. שיהיה בהצלחה. מה שלא שובר מחשל.

mish07

New member
מעניין איך כבר הסקת מסקנות לגבי השקפות

העולם שלי... בכל מקרה כל הכבוד על הזכרון שלך. אני במצב דמנטי מתקדם אז אין סיכוי שאזכור לפרטים מה בדיוק כתבו אחרים באיזה פוסט בפורום של תפוז לפני חודשים... אז ישר כוח על כך! אתה כבר כנראה לא בסטטיסטיקה של האלצהיימר :)
בטוחה שהקורנפלקס יהיה זול יותר מלונדון

ותודה על איחולי ההצלחה בקורס... אני כבר מזמן התחשלתי ,גם בפני הערות עוקצניות
...

mish07

New member
ואם נחזור לרגע לשאלה המקורית,

יש לך גם עצות מועילות לגבי סוג הויזה שאצטרך מלבד העלאת שרשורים מהאוב? סתם בעודי ממתינה לתשובה של השירות הקונסולרי...

בקר12

New member
לדעתי, וכמו שכבר נכתב פה את שואלת שאלת

קיטבג (או בהיגוי העברי "קידבג") - כולה את נוסעת לקורס מקצועי של שבוע שבועיים נכון? את מי זה מעניין מה בדיוק השעות ואיזו תעודה מקבלים בסוף לכן ויזת B1/B2 רגילה מספיקה . . .

mish07

New member
תודה.

שאלות הקיטבג צצו רק בעקבות החוקים וההגבלות שהם מציבים על מה בדיוק מכסה הויזה ושאסור במסגרתה ללמוד לימודים אקדמיים מעבר ל-18 שעות. אני לא מעוניינת לשקר ולכן בודקת את הדברים בצורה יסודית. גם אני תוהה מה זה בדיוק עניינם כמה שעות למדתי וכו. זה כנראה נועד למנוע מכל מיני גורמים בלתי רצויים להגיע לשם במסווה של קורס קצר. אין לי ממש מושג אבל גם לא משנה...

2believers

New member
לא בעיה... 30 שעות

לא מאמין שצריך להשתגע בשביל 30 שעות לימוד, אף אחד בכלל לא הולך לבדוק
את זה... אולי שווה להרים טלפון לחברה שמטפלת בויזות, הם עונים על שאלות חינם -
www.visa2all.co.il - אם צריך ויזה הם גם יטפלו לך בפנייה בכלום כסף, חבל על כל
הכאב ראש כאן בפורום :)

עדי.

למעלה