ויזה לארה"ב

AMIT83

New member
ויזה לארה"ב

שלום רב. היום הייתי בראיון בשגרירות ארה"ב. הראיון היה קצת ארוך יותר משאר האנשים שהיו שם. לבסוף המראיינת לא ביקשה שום מסמך! לא חשבון בנק, לא אישור מעסיק שאני נוסע בשליחות העבודה, תלושי משכורת או אישור לימודים. שאלתי אם היא צריכה את אחד האישורים והיא אמרה שלא. האם זה אומר משהו? לא ניתנה לי תשובה. המראיינת אמרה שיהיו תשובות בקרוב ושישלחו אליי את הדרכון..

RoyG NJ

New member
יהיו תשובות בקרוב.

לפחות לא אמרו לך שסורבת. העובדה שהם ביקשו את הדרכון היא גם לטובתך .. אבל, אי איפשר לדעת תאלץ להתאזר בסבלנות.

Maya651

New member
אני מניחה שהתכוונת לויזת תייר

אני חושבת שזה שהם לקחו לך את הדרכון אומר שהם אישרו את הויזה, אם הם לא היו מאשרים הם לא היו צריכים את הדרכון.

Boston Guy

New member
אתה לא אומר לנו כלום - איך נוכל לנחש?

אתה לא אומר לנו מה אתה סיפרת להם, אתה לא מספר לנו מה הם שאלו אותך, אין לנו מושג מה סיבת הנסיעה המוצהרת שלך... איך נוכל לנחש מה יכולה להיות הסיבה? אפשר לנחש מההודעה שלך שאמרת להם שזו נסיעה מטעם מעביד. אולי אתה עוסק במקצוע טכנולוגי והם צריכים לעשות את הפרוצדורה של "בדיקת ביטחון טכנולוגית" - מה שנקרא TAL ?

AMIT83

New member
BOSTON GUY

צודק. אני עובד במשרד רו"ח. כל הראיון סבב סביב העניין של הנסיעת עבודה. המראיינת שאלה ועניתי לה בדיוק לגבי המיקום של החברה אליה אני נוסע בארה"ב, השם של החברה, במה החברה מתעסקת וכו'.. היא שאלה לגבי מה למדתי ואיפה והאם זו העבודה הראשונה שלי כרואה חשבון. לבסוף היא לא ביקשה אף אישור. אפילו לא את האישור של המעסיק לגבי הנסיעה.. ממש שום אישור! תודה מראש..

Boston Guy

New member
לי זה נשמע כאילו אתה תקבל ויזה

לא נראה לי שהם חושדים שרואה חשבון יגיע לארה"ב למכור מסרקים בעגלות הקניונים...

למעלה