ויזאבל

ויזאבל

אני מטופלת אצל דר סוריינו בתהש ועברתי ניתוח לפני כחצי שנה
בגלל מיגראנות רבות, ניסיתי ליטול סרזט ומיקרולוט, אבל היו דימומים לא פוסקים ( עם הסרזט חודשיים רצוף דימומים, 4 חודשים של שקט, ואז שוב דימומים לא פוסקים. למיקרולוט לא נתתי הזדמנות מעבר לחודש כי הדימומים הרגו אותי מכאבים)
כבר כ7 חודשים אני לוקחת מינס (גלולות עם אסטרוגן) והן דיי מצוינות לי מבחינת כאבי המחזור והאנדו, אבל הם מאוד מגבירים לי את כאבי הראש
למי שיש נסיון עם ויזאבל, כמה זמן נמשכו אצלכם הדימומים? האם הם חזרו? (ברור לי שזה אינדוידואלי.. אבל בכל זאת)
(סוריינו לא מתלהב לתת לי ויזאבל כי אני מנסה למנוע הריון כרגע, היות ואני לא נשואה עדיין)
 

narkis18

New member
לא יודעת אם שנה וקצת זה "ניסיון", אבל..


אני לוקחת ויזאבל מאז יוני שעבר - ומאז יוני שעבר לא היו דימומים ב-כ-ל-ל.
אני יודעת שיש פה בנות שחוו דימומים בתקופה הראשונה אחרי שהתחילו לקחת ויזאבל, אבל אצלי זה פשוט לא קרה!
תענוג צרוף. שלא לדבר על זה שהיו לי מיגרנות תכופות לפני הויזאבל (כשלקחתי גלולות ברצף) - שפחתו עד הפסקה כמעט מוחלטת, מאז שהתחלתי לקחת ויזאבל.

בקיצור - מבחינתי זו תרופת קסם.
 

פז08

New member
הי...

לי לקח כארבעה חודשים שבמהלכן הדימומים הלכו ונחלשו בהדרגה כלומר הי פה ושם הכתמות או דימומים לא סדירים אבל זה לא שדיממתי ממש ארבעה חודשים... מאז אם מקפידה לא לפספס טפו טפו אין דימומים. היתה פעם אחת הכתמה חומה. זהו.
 
למעלה