ויזאבל

ויזאבל

היי :)
התחלתי לקחת ויזאבל אתמול. קצת מאוכזבת מהמחיר אבל הופתעתי לראות שהמטרה של התרופה הזאת היא ספציפית לאנדו'.
ראיתי קצת סרטונים ביוטיוב על התרופה ויש האומרים כי הכדורים הללו אף יכולים לרפא לגמרי מהאנדו'.
קצת קשה לי להאמין בזה כי אני לא מאמינה בתרופות חדשות, ובעיקר מאמינה כי את הנגעים ניתן להסיר בניתוח בלבד, אך שמחה תמיד לחלופות.
כרגע התברר לי דרך הפורום כי ויזאבל אינה מונעת הריון, האם זה נכון?
ואם בעתיד כשאהיה בקשר רציני עם גבר ארצה למנוע הריון ולא ע"י קונדומים? מה אעשה אז? אני נוטלת גלולות כבר 6 שנים!

liats80

New member
לא נגד הריון

היי מזריקה אהבה יקרה,
המחיר של הויזאבל אכן יקר כיוון שהיא אינה נמצאת בסל הבריאות.
הועדה הבאה היא בסביבות אוקטובר ואנחנו מקוות לבעלות את הנושא לדיון קודם לכן, אז אולי לאחריה יהיה שינוי...
אני גם לא מאמינה בקסמים. וויזאבל לא יכולה לרפא לחלוטין מאנדו שכן ברגע שתפסיקי האנדו שוב "יפרח".
אבל על פי מחקרים ויזאבל אכן יכולה לשמור את האנדו על אש קטנה ואף לצמצם את הנגעים.
לגבי הריון - מה שקראת כאן נכון. ויזאבל אינה מיועדת למניעת הריון.
אני ממליצה לך להתייעץ עם הרופא שלך לגבי אפשרויות למניעת הריון. יכול מאוד להיות שהפתרון אכן יהיה איזשהן גלולות.
אני לא כ"כ רואה את הבעיה בזה שנטלת גלולות במשך 6 שנים קודם לכן.
תרגישי טוב.

ליאת.

פז08

New member
אכן....

יקרה, אבל ההתוויה היא בהחלט ספציפית לאנדו'....
יכולה להגיד, שלוקחת אותה חודש ימים בערך, ולדעתי יש הטבה מסוימת. לא יודעת אם זה לא מוקדם לשייך את ההטבה לתרופה, וייתכן גם אפקט פלסבו (חיכיתי הרבה זמן להתחיל סוף סוף לקחת אותה...)
בכל אופן - היא אכן לא פותחה כגלולה נגד הריון, ולא מובטח שלא תכנסי להריון תוך שימוש בה, למרות שלמיטב הבנתי, ממחקרים שנעשו בתרופה, לא נרשמו מקרים של נשים שבייצו עם התרופה.
עם זאת, אני בחודש הראשון שלקחתי - בייצתי וקיבלתי ווסת... מקווה שבחודש הבא יהיה לי סוף סוף דיכוי......
מציעה לך בחום להתייעץ עם רופא האנדו' לגבי נושא של מניעת הריון.

עוד שאלה

אני ביום החמישי שלי עם הכדורים והיום ספציפית עכשיו הבטן שלי התנפחה לכדי כך שאני נראית בהריון חודש חמישי וכואב לי ברמות שלא כאב לי המון זמן,.
קרה לך?

למעלה