ויוה פרסמו רמזים בסטורי שלהם בפייסבוק ובטיק טוק שלהם

evglev1

Well-known member
מנהל
תראה...
קודם כל מדובר בסגנון משחק שונה מאשר הסדרות בעשור האחרון.
הבעיה המרכזית שלי עם הסדרה הייתה כל ההתפתחות אחרי שגילו את "המתחזה".
הכי אהבתי את היחס של הדמויות למתחזה כשלא ידעו עדיין שלא מדובר בפאולה האמיתית, ואהבתי איך היא פתרה בסבלנות, חוכמה ואהבה את הבעיות של בני הבית והמפעל, תוך שהיא נתונה למכבש לחצים משלל דמויות: קרלוס דניאל וכל אלה שניסו לחשוף ולסחוט אותה.
כך או כך זו עדיין קלאסיקה ואני דווקא מקווה שעוד סדרות מהתקופה הזו תחזורנה לשידור.
אכן זה סגנון שונה שבו הדמות הנשית הראשית נאיבית וחסרת כבוד עצמי ומשמש שק חבטות של המרשעת. אבל אהבתי דווקא איך שחוץ מווילי הנבל מהבגידה בין גיסים כל המאהבים של פאולה העדיפו את פאולינה ורצו להגן עליה במשפט, גם כשהיא הפלילה את עצמה במחשבה שפאולה חולה. שלמעשה חוץ קרלוס דניאל ווילי כל המאהבים ידעו להבדיל בין פאולה למתחזה.

Hadar 169

Well-known member
המתחזה הייתה סדרה מצוינת. ועכשיו נפל לי האסימון שרק בשביל הסדרה נתנו לאחיות שמות של פאולה ופאולינה וזה המקרה היחיד שמדובר בשמות שונים ובעצם בספרדית פאולינה זה שם חיבה לפאולה, כך שזה מקרה ייחודי שבו השם פאולינה היה שם שהולך בפני עצמו. להדר פאולינה זאת האחת הטובה ופאולה האחת הרעה. אבל באמת היו קטעים נחמדים שגבריאלה ספניק הצליחה להצטלם כמדברת עם עצמה כי למרות שיש לה אחות תאומה גם במציאות היא לא שחקנית וגם לא התנדבה לעזור והיה צריך להתאמץ מאוד כדי לצלם את הקטעים.
כן תמיד יש משהו מגניב בסדרות עם תאומים גם מבחינת הצילום|שמח|

Hadar 169

Well-known member
ראיתי אותה ב"המתחזה" כשהיא שודרה לפני כמה שנים בויוה, כהכנה לפתיחת ערוץ ויוה וינטג'.
האם אני ממליצה על הסדרה? אני לא יכולה להגיד בפה מלא שכן. הפרקים הכי טובים היו אלה שהתבססו על הגרסות הקודמות הלא-מקסיקניות. ושם גבריאלה ספניק שיחקה גם דמות טובה וגם רעה
כן אני זוכרת(y)אבל גם אז לא יצא לי לצפות בה, אני רק זוכרת כמה סצנות בודדות במעורפל אבל לא משהו שאני יכולה להשוות איתו חח|מזיע|

Hadar 169

Well-known member
כן בהזר התלונה שבגלל התקופתיות לוסרו הייתה קרה מדי ובמחר ולתמיד חמה אבל לא בת זוג של קלונגה, אז הנה באשת הברזל או בשמה המקורי "אני הבעלים שלך" היא הייתה גם חמה וגם עם קלונגה. כמו כן, גם דוד ספדה בתור רשע שהפך לטוב בהמשך שאם אני זוכר נכון הכרנו אותו קודם רק בתור הנבל השטני בכישוף ששם היה סתם סאדיסט ובסדרה ראינו את האיכויות של השחקן בדמות מורכבת לפני שראינו אותו כדמות טובה בכוחו של גורל ובתהום של תשוקה ובוואמוס בלנצח את הלב ואהבה ומזל.
ואם כבר מדברים על דוד ספדה כראשי, בדיוק עוד 5 ימים עולה במקסיקו טלנובלת חוף חדשה בהובלתו!
AMAR|בועית| עושה רושם טוב|!|:D

lili1992

Active member
מצד אחד, התאכזבתי כי זו לא סדרה שחיכיתי לה.
מצד שני, אני שמחה שהמקסיקניות חזרו גם לויוה וינטג', זו התחלה טובה.
לסדרה יש 122 פרקים, שזה אורך בינוני, אז היא תסתיים תוך חצי שנה בערך, ונקווה שגם אותה תחליף מקסיקנית.
הסדרות המקסיקניות ה"ישנות" של טלוויסה ששודרו עד היום:
המתחזה - עם פרננדו קולונגה וגבריאלה ספניק
חבקי אותי חזק - עם פרננדו קולונגה
רובי
כישוף - עם ויליאם לוי
אהבה מנצחת - עם ויליאם לוי
בלב הסערה - עם ויליאם לוי |חדש|

(מקווה שלא שכחתי).
אז בעצם כל הסדרות שויליאם לוי שיחק בהן ושודרו בארץ, חזרו לויוה וינטג' מלבד תשוקות, שם הוא הדמות המשנית,
האח של קמילה, הראשית, והשחקן הראשי הוא פרננדו קולונגה.
אבל ברור שויוה לאו דווקא בוחרים ככה מה לשדר, אם כי יש תקווה!
|עדכון| |!|
רובי
כישוף - עם ויליאם לוי
בלב הסערה - עם ויליאם לוי
מחר ולתמיד - עם פרננדו קולונגה |חדש|

אמשיך להמתין בסבלנות לתורי, יש תקווה.
עריכה: נראה ש"בלב הסערה" כן תשודר בימי חמישי וזו הייתה טעות בפרומו.

evglev1

Well-known member
מנהל
|עדכון| |!|
רובי
כישוף - עם ויליאם לוי
בלב הסערה - עם ויליאם לוי
מחר ולתמיד - עם פרננדו קולונגה |חדש|

אמשיך להמתין בסבלנות לתורי, יש תקווה.
עריכה: נראה ש"בלב הסערה" כן תשודר בימי חמישי וזו הייתה טעות בפרומו.
כן בלב הסערה תשודר ביום חמישי, יש בלוח השידורים, כצפוי הייתה טעות בעריכה. וואלה באמת לא שמתי לב שכל טלוויסה שחזר זה או וויליאם לוי או פרננדו קלונגה. בעצם גם טלמונדו שחזר זה:

תשוקת הנצים 1 - עם מריו סימארו
בגידה - עם מריו סימארו.
עמק התשוקות - עם גבריאלה ספניק
מישהו צופה בך - עם כריסטיאן מאיר ודנה גרסיה - לא ברור מי מהם גרם להחזרת הסדרה.
מלאך ושטן - עם ג'נקרלוס קנלה

אז כמו בארגנטינאיות ובקולומביאניות הישנות היה כיוון בטלמונדו סימארו, ספניק, מאיר-גרסיה, וג'נקלרוס קנלה ובטלוויסה בעצם גם המתחזה לא ברור אם זה בגלל קלונגה או ספניק אבל עדיין רק וויליאם לוי וקלונגה חזרו לוינטג' של טלוויסה בינתיים.

lili1992

Active member
כן בלב הסערה תשודר ביום חמישי, יש בלוח השידורים, כצפוי הייתה טעות בעריכה. וואלה באמת לא שמתי לב שכל טלוויסה שחזר זה או וויליאם לוי או פרננדו קלונגה. בעצם גם טלמונדו שחזר זה:

תשוקת הנצים 1 - עם מריו סימארו
בגידה - עם מריו סימארו.
עמק התשוקות - עם גבריאלה ספניק
מישהו צופה בך - עם כריסטיאן מאיר ודנה גרסיה - לא ברור מי מהם גרם להחזרת הסדרה.
מלאך ושטן - עם ג'נקרלוס קנלה

אז כמו בארגנטינאיות ובקולומביאניות הישנות היה כיוון בטלמונדו סימארו, ספניק, מאיר-גרסיה, וג'נקלרוס קנלה ובטלוויסה בעצם גם המתחזה לא ברור אם זה בגלל קלונגה או ספניק אבל עדיין רק וויליאם לוי וקלונגה חזרו לוינטג' של טלוויסה בינתיים.
נכון, למעט רובי, שלדעתי נרכשה כי היא נחשבת לקלאסיקה ולא בגלל שחקן מסויים.

evglev1

Well-known member
מנהל
נכון, למעט רובי, שלדעתי נרכשה כי היא נחשבת לקלאסיקה ולא בגלל שחקן מסויים.
אה נכון שכחתי את רובי כמו שכמעט שכחתי את מלאך ושטן בטלמונדו. אבל לפחות לויליאם לוי נשאר רק סדרה בה שיחק עם קלונגה כדמות משנית והחדשות ששודרו בויוה פרמיום ולקלונגה נשאר מבחר עצום ונוסטלגי.

למעלה