ויוה לה Diva

ויוה לה Diva../images/Emo70.gif

מי היה מאמין...בטבריה. מופע דראג...מה קרה פה? אז אתמול, בדאנסבר הבארקודה בטבריה, שעל הטיילת הגיעו "מיטב אומני הדראג" מת"א....מועדון דיווה שמופיעים גם בצ´אפס או משהו כזה.. בכל מקרה, אני גילתי את זה ממש במקרה... ידיד שלי מקריית גת בא לבקר בטבריה, והחלטנו שבערב אנחנו יורדים לעיר קצת לבלות....לא שיש ממש מה לעשות בטבריה, אבל הערב כן היה... דבר ראשון אני חייב לומר שלראות את כל השכבה שלי במופע דראג די מעורר חשדות, אבל מצד שני, דראג זה לא רק לגייז....אז שיהיה... אני ישבתי עם כמה מהמוצהרים של טבריה והצפון...והיה חסר לנו דגל גאווה קטן על השולחן והיינו כמו "משלחת הגייז" לאירוויזיון...גייזלנד דוז פואה..חחח
בכל מקרה, הבארקודה הוא דאנסבר שמגודר במקלות במבוק(ככה קוראים לזה לא?!)...המקלות לא ממש מסתירים את מה שקורה שם בבארקודה...וגם את מה שקורה בחוץ. במהלך המופע שעשע אותי עד מאוד לראות המון המון המון חרדים בחוץ מציצים לבפנים...יש להם משהו לספר לנו את האמת, בחברה החרדית קשה לצאת מהארון, כמו בחברה הערבית...וכמו בחברה נקודה...אז אם המופע הזה עשה לאותם חרדים טוב, סבבה להם...זה עדיין מעלה לי חיוך רחב על השפתיים. ידיד שלי היה צריך לקום הבוקר מוקדם כך שעזבנו את המופע באמצע...טוב נו...פספסנו את השיר המזרחי הבא של שרית חדד...חחח.
והיום, היום גיליתי שיש בק.שמונה מופע נוסף של דראג של אותם אומנים...וגיליתי שיש לי טרמפ מטבריה...אז אני נוסע, הפעם בתקווה לראות עד הסוף....ולהנות מכל רגע
שבת שלום

למעלה