וידיאו EEG

וידיאו EEG

קיבלנו תור לוידיאו EEG האם מישהו מהחברים עבר בדיקה כזו ? האם כל קופות החולים מחויבות לאשר את הבדיקה ? (הבדיקה במסגרת אישפוז של עד שבוע ימים)

ruthty

New member
בהחלט כל קופות החולים מאשרים בדרך

כלל אני עברתי וזה לא נורא

הבנתי שהבדיקה חדשה

ולכן שאלתי אם קופות החולים מחויבות לאשר מתי בעצם קיבלת את פענוח הבדיקה מיד לאחר האישפוז? כן בסך הכל לא נורא לעבור את הבדיקה אבל לילדה בת 5 להשאר הרבה זמן בחדר זה משעמם בכל מקרה ניקח הרבה ספרים ומשחקים. תודה על תשובתך

לנו מכבי אישרה

לשמחתנו, היינו צריכים לעשות את זה רק 24 שעות עם ילד בן שלוש וחצי, וזה לא היה קל. מבקרים מאוד עזרו!

חייםלוי

Member
מנהל
הפענוח הוא מיידי. רואים את ההתקף

מיידית במסך טלוויזיה וגם במכשיר ה EEG. עם ילד קטן זה קצת קשה כי זה אומר להיות בחדר כל הזמן בלי יכולת לצאת ממנו. אפשר להסתובב בתוכו.

הפיענוח לא היה מיידי

אם אני זוכרת טוב, זה לקח משהו כמו שבוע-שבועיים. יש פה הרבה עבודה - לעקוב אחרי ה-EEG ולהצליב את מה שרואים ב-EEG מול מה שצילמו. במקרה שלנו, עילי הציג שני התקפים שהקפדנו לא להסתיר למצלמות ויכלנו להשתחרר תיק תק.

חייםלוי

Member
מנהל
מצטער על אי הדיוק שלי

הכוונה שלי שרואים מייד שהיה התקף. הפענוח של ה EEG והאבחון איפה בדיוק היה המוקד לוקח זמן.

הי

המטרה לתפוס התרחשות התקפים ולצלם את הארוע. הדבר מאפשר לדעת איזו סוג אפילפסיה מדובר, מה האזור בראש, והאם ניתן לבצע ניתוח. הבדיקה קימת בארץ לפחות 6 שנים, שאני מכיר, ולבטח הרבה יותר שנים. הבדיקה היא כמו EEG אבל הפעם מחזקים יותר את הנקודות בדיקה לראש, כי הולכים ללכת עם הכובע המוזר הזה כמה ימים. מהכובע יוצא כבל ארוך לקופסא המאפשר תזוזה בחדר. אני מניח שזה לא הכי נח. אחת לכמה שעות מנתקים את הכבל, ונותנים לחצי שעה להסתובב. בחדר יש מצלמות שמצלמות את המתרחש כל הזמן. ניראה לי שצריך להכין את הילדה לארוע. באיכלוב יש כ-4 חדרים לשהיה של 2 חולים. בכניסה יש עמדת אחות שיושבת כל הזמן וצופה במיתרחש. ניתן ללכת לשם לביקור מקדים ולהתרשם. בטוח שהקופות מכסות את האישפוז.

ruthty

New member
תלוי איזה eeg

כשהיתי קטנה נתנו לי משהוא לטישטוש לא נורא כשחזרתי הביתה ישנתי כמה שעות וזה עבר שיהיה לה בהצלחה ובשורות טובות

ruthty

New member
דרך אגב זה לא חדש תשובה מקבלים בין

שבוע לשבועים לאחר הבדיקה הוחלט איזה טיפול לתת לי לפני שלוש שנים עברתי אותה בדיקה ללא טישטוש כמובן לקחתי ספר כדי שלא יהיה לי משעמם

תודה לכולכם על התגובות

קיבלנו אישור מקופת חולים אומנם יש לנו עוד זמן אנחנו אמורים להתאשפז ב-15.4.2007 יום אחרי חופשת פסח התור ארוך כיוון שבדרום יש רק מכשיר אחד והוא חדש כמה חודשים ושוב תודה לכולם

למעלה