וידוי

אש לי

New member
וידוי

התאהבתי בשכן שלי כבר שנה וחצי אנחנו"יחד" לפעמים העיניים המבט שומעת את הבפנים שלו ומרגישה עד כמה אוהב לפעמים תוהה אם הוא לא אוהב רק את הסקס כייף לנו "בנאדם אחד" תמיד אומר אותם תחביבים אותם כישורים ראש מטורף וזרוקים הם אמרו שלא התחתנו מאהבה ולי שכבר ניגמר אחרי 15 שנה של וואוו עם בעלי נאמנות אהבה ומה לא מאוד קשה ורע לי בבית הוא טוען שלא טוב לא אבל לא רע. טוב מנסה להיות מציאותית יודעת לעולם לא יתגרש בשבילי אבל בסתר ליבי,מפנטזת(גם הוא פינטז ושאל...) הרי אישתו קרה רעה תמיד ממורמרת תמיד רושמת לו מטלות בכול יום מה עליו לעשות כמובן כביסות הבישולים זה רק הוא ואני ממול חושבת,יו כמה הייתי מפנקת אותו,והיא מעבידה אותו לא אוהבת לא מפנקת לא ראיתי אותה מעולם מלטפת את אחד הילדים בטח שלא אותו כמו שני זרים כל אחד בשלו,בית ללא שימחת חיים. חייבת לציין מאז שהיא חשדה בנו,כבר לא מדברות שלום שלום בכניסה המשותפת רק לנו ואין טעם לציין שאנחנו לא אוהבות אחת את השנייה. הנורא מכול קרה היום. איימי היא צרחה בשמי כמה פעמים רועדת כולה הילד הפסיק לנשום בגן ובאמבולנס מובל לבית החולים אני אמורה להביא את הבת מהגן רעדתי יחד איתה,מנסה להרגיע אותה לא הצלחתי כי אני ישר ניכנסת לפחדים לפאניקה והיא במשפט הרגיעה אותי. ניכנסתי לביתם לקחת דברים לילדה פתאום אהבתי אותה,פתאום היא הייתה אמא פתאום תהיתי מי אני שישפוט את חייה מי היא? למה היא כזאת ולא אחרת? מי אני שמפריעה לה בחיים? אוהבים לא אוהבים הם חיים יפה מסתדרים אז זו לא אהבה,זה עסק שמצליח והכי מפחיד וזה הוידוי שחלמתי לא פעם שאחד הילדים ...אמא´לה שיהיה בריא הילד המתוק.............עד 120. השכנה.

אש לי

New member
חלומות על מוות משמא אריכות ימים!!!

רוצה להקדיש לילד שיר מתנצלת שאני כזו פטפטנית צעיר לנצח שישמור אותך האל ויגשים משאלתך שתעשה בשביל אחר והוא למענך שתגע בכל כוכב ותטפס על כל שלב שתשאר צעיר לנצח שתגדל להיות צודק שתדע לראות את האור ולמצוא את האמת בתוך החושך הגדול שתמיד תהיה חזק אל תשחק את המשחק שתשאר צעיר לנצח שידיך עסוקות וצעדיך מהירים שיהיה ביתך יציב מול רוחות השינויים שבליבך תהיה שמחה וישירו את שירך שתשאר צעיר לנצח. אמן.

Alon403

New member
שיר של בוב דילן

אש לי, מי שחי עם רגשותיו - חי. מי ששולט בהם בכל תנאי - חי כמו זומבי (מת מהלך) זה לא משנה אם הוא דלת ליד, או בעיר אחרת, אם לא הוא ואשתו, היו אחרים ונשיהם. אם רק היית חושקת בו ולא מממשת, איך היית מרגישה? לדעתי גרוע יותר. הצורך באהבה שהופיעה בך, צריך סיפוק, והפסקת לקבל אותו בבית, לא משנות הסיבות, אז תפסיקי להרגיש צורך להתנצל, תשדלי לא לפגוע רגשית באלו שעלולים להפגע. כאשר את מקבלת אהבה - את נותנת יותר ליקרים לך, כך שלא רק את נהנית מהמצב הזה. ובעלך ואשתו, שיבדקו את עצמם, גם להם יש חלק עקיף ולא כל כך, במה שקרה ועדיין קורה. אני לא מתחסד, אם אשתי הייתה נוהגת כמוך, ועוד עם שכן ליד, לא הייתי נהנה בלשון המעטה, הייתי מרגיש ´מכה´ חזקה בלב ועוד רגשות מכוערים, אבל. בשלב מסוים הייתי מודה שיש לי חלק בכך, מנסה לבדוק מדוע זה הגיע, ביחוד לאחר שנים רבות של נישואין. לשמחתי, אנחנו עברנו מספר חוויות משותפות, שרק חיזקו את הקשר, למעשה, דברנו על מה שאנחנו רוצים לנסות, ובחרנו לנו דברים קלים ומסוימים, אולי פעם נלך רחוק יותר, לא יודע, אבל עצם העובדה שהיינו פתוחים לדבר על רצונות ופנטזיות היה החלק החשוב, השאר זאת רק טכניקה.

אש לי

New member
אלונג´וק תקרב רגע?

שמע תיראה תקשיב הביט אתה איתי? אני ובעלי היינו החברים הכי הכי הייתה אהבה אטומית מצידי חייתי רק למענו לתת לפנק מכל הלב והנשמה הייתה תיקשורת הבנה לא תאמין פתיחות על סקס ואנשים רצונות פחדים ואפילו הגשמנו דברים מטורפים הכול בא מאהבה למען הוא גם תמיד הדגיש עם מי שאתה רוצה תעשי...רק בדיסקרטיות ורק לא איתו השכן החתיך בן ה30 ודווקא דווקא איתו זה קרה אולי ניגמרה לי האהבה אבל בעלי אדם יקר לי 17 שנים זה ים זמן.....והוא תרם המון המון למצב שאני נימצאת בו חסכים אטומים לליבי ולגופי אבל הדבר האחרון האחרון שהייתי רוצה זה שהוא יגלה כי וואי הכאב הזה... אז זהו היה וואווו של שנים ו....איך נפלו גיבורים.

Michelle1

New member
ומה עכשיו?

האם עברת חווית התגלות שפקחה את עיניך (או עצמה אותן, לצרכים שלך עצמך) או שהילד ישוב לביתו בריא ושלם (הלוואי) ותוך שבוע, שבועיים תשובו איש לזרועות שכנ(ת)ו ותהייה לכם חוויה נוספת שתקשר ביניכם או לחילופין יהייה עוד דבר גדול ונורא שעומד ביניכם. לא שופטת, רק תוהה בקול אינספור מסלולי בחירה החיים מעמידים בפנינו ואיש לא מבטיח שכל בחירה שהיא, היא הנכונה. היא רק זו שאנחנו צריכים לחיות איתה בשלום. אם גם הערב תזדקקי לתמיכה תקראי לנו אנחנו כאן

אש לי

New member
כבר יודעת מה עכשיו../images/Emo7.gif

הילד בריא וזה הכי חשוב עדיין סידרת בדיקות הכי מקיפות חשובות... כנראה שלא ניגרם נזק למוח תודה לאל ואני כבר הכי הייתי רוצה לחבקו ללטפו אחרי שעות של מתח אביו מתעקש שאבוא איתו הלילה לבית חולים אליהם (שיט כל המשפחה שלו אוהבת אותי....וזה מקשה,לו רק ידעו) זה קטע של שניהם שאסור לי להיות בו או קרובה או נוכחת ולא לא אסע אבל כן כן כן מחכה כבר לראותו בפגישה הבאה כן חושבת האם זה ישנה אצלו משהו לגבינו כמה שאני אוהבת אותו רק אלוהים יודע תודה על היחס על התשומת לב שכתבתי זאת קיוויתי לכל מיני תגובות גם שופטות וזה בסדר אולי אולי יהיה לי האומץ לפקוח עיניי ואולי יהיה בי הכוח לעזוב... אבל קצת קשה שלא רוצים ניסינו כמה פעמים מפגישה לפגישה יודעת מה? FUCK העולם הלוואי ולא גם לא יהיה הכוח לעזוב אותי וזאת האמת! מי היה מאמין שאני אני אני אהיה שפלה שכזו ואולי זו באמת כוחה של האהבה? לעזאזל הייתי בנאדם עם מצפון עם כבוד עם אמונה עם רגישות עם ים דברים שנעלמו ביום שראיתי אותו לראשונה.

אש, קודם כל ../images/Emo24.gif

מבינה אותך כל כך, אצלך הילד חולה, אצלי הוא חולה. גם אני יודעת שאסור לי להיות קרובה, גם אני יודעת שזה הקטע שלה. מתאפקת, לא נוסעת אפילו להציץ (בנתיים). דיברתי איתו חצאי מילים פה ושם, וואו, זה קשה כל כך. רוצה להיות איתו שם, לחבק, ללטף, לנשק לו את הצלקת. אבל אסור לי! אשתו לא יודעת כלום, לא יכולה לקחת סיכונים (נכון לבנתיים), אחות יכולה לפלוט, ככה סתם פתאום, "היו אורחים בלילה..." או כל משפט מעורר שאלות אחר, לכי תדעי. אתאפק בנתיים, מקווה שיתאושש מהר ויוכל לשוחח איתי קצת יותר. אש לי, את בנאדם עם מצפון, עם כבוד, עם אמונה ועם סופר רגישות. אם לא היה מתאים לו, זה לא היה קורה. זו האחריות שלו, באותה מידה ששלך. האהבה, כבר אמרנו, קשה כשאול, אך מה היינו עושים בלעדיה? תגידי תודה שהיא ישנה, תגידי תודה שהוא קיים בחייך, הוא ממלא אותם ואותך בחיוניות, בכח, באיכויות שלא היו קיימות אחרת. אולי היו קיימות אחרות, אך לא אלה. מי אמר שהבחירות שאנחנו עושים קלות?
רשפים של געגועים

אש לי

New member
היי חברה מיליון תודה../images/Emo39.gif

עוד אחזור להגיב תודה על מילים חמות שעושות כל כך טוב שם ב-

אש לי

New member
תוך 21 שניות גמרנו?../images/Emo13.gif

אתה ממש אבל ממש,ממש ממש
. . . . . . . . . . . . . . . . שוטה

אני ואת יכולות להיות בצבע הכחול...../images/Emo102.gif

וואלה, את זה עוד לא ניסיתי, יכול להיות מעניין