וידוי

וידוי

בס"ד בני לוקח ריטלין מזה מספר חודשים. עד לפני שהתחלנו עם הריטלין, הוא קיבל המון הערות מהמורה שלו, המחברות היו במצב קטסטרופלי, הכתב זה משהו שאי- אפשר לפענח, ולצערי המורה היה מתלונן המון. התחלנו עם הריטלין, בבי"ס לא יודעים מכך כלל (נא לא לשפוט אותי בעניין הזה, הסיבות שמורות עימי...), המורה והמנהל לא יודעים מכך. והנה התגובות והשבחים כל הזמן מגיעים, המחברות מדהימות , מקשיב, לומד עושה שיעורים, לא מפריע. לא יכול להיות יותר טוב מזה, ב"ה. בתחילת השנה המורה רצה לתת לו הוראה מתקנת בגלל הכתב המזעזע. מסתבר שהוא העדיף לתת את ההוראה המתקנת לילדים אחרים, כי פשוט בני המקסים לא זקוק לזה יותר... מה שריטלין יכול לעשות... בכ"ז הלב נצבט כשהוא לוקח את הכדור הזה. מקווה שאם מישהו מתלבט בעניין של לקחת או לקחת, המסר הזה יבהיר לו שלעיתים הנזקים שנגרמים לילדים ללא ריטלין, הם הרבה יותר גדולים מאשר לתת ריטלין.
 

שויו

New member
כמה שאת/אתה צודק/ת....

ואני שמחה בשביל הילד ומקוה שגם לך יפסיק לצבוט הלב כל פעם שהוא לוקח את הכדור. תתייחסי לזה כמו לכל כדור שהוא היה צריך לקחת אם היתה מתגלית אצלו איזו בעיה/מחלה גופנית אחרת. זה לגיטימי בדיוק באותה המידה. המון הצלחה גם בהמשך.
 

דליה.ד

New member
תודה על הסיפור האישי../images/Emo140.gif

האפקט לפעמים הוא כל כך דרמטי שבאמת אין מקום לתחושת אשם וחוסר נוחות. כל הכבוד לילד ואל תשכחי לעודד, לפאר, לקלס ולשבח אותו בכל הזדמנות!
 
רק מי שחי את זה יודע כמה את צודקת..

גם לי נצבט הלב כאשר אני רואה את הילד עם הכלים, פשוט ילד אחר, מבוייש, נחבא אל הכלים, אפילו יש מצבי של אפטיות, במצב כזה אני מזילה דמעות אבל אז אני חושבת על הרציונל ולא על הרגש, אם לא היה הכדור עכשיו לבטח הטלפונים היו זורמים מהגן, מההורים, גם ככה הילד מנודה חברתית לא צריך להוסיף לו... אגב.. בשיחה טלפונית עם הנוירולוג הוחלט שכרגע הוא שותה 10 מ"ג ובשעה 11:00 הגננת תיתן לו עוד כדור של 10 מ"ג, מה שהיה קורה זה שבשעתיים שנותרו לסיום הגן הוא פשוט הוליך טרור בגן, בשל כך הוא נודה חברתית ועכשיו אני מאמינה בע"ה שהכול יהיה בסדר והילד יוכל לרכוש את חבריו מחדש.. יום טוב לכולם..
 

פרחיה2

New member
הסיפור שלנו כל כך דומה...

והלב נצבט לי בכל פעם שאני חושבת על השנים בהם התנגדתי לריטלין, כמה כאב כמה סבל הייתי יכולה למנוע אם הייתי שומעת בקול הנאורולוג שבדק אותו בגיל 7!
 
למעלה