וידוי

וידוי

מעילי הפשוט ופנס על הגשר ליל הסתיו ושפתיי הלחות מני גשם מה? מה אמרתם? מישהו אמר את זה כבר? טוב אז אסתפק בוידוי אחר. חלק מהאנשים כאן יודעים, וחשבתי על זה ונראה לי שאין מה להסתיר. אז הנה אני מספרת לכולכם גם כדי לפזר כל מיני השערות ודאגות וכאלה, וגם כדי שתבינו למה אני לא כל כך כאן. אז הסיבה המקורית מאד משמחת, אני לא חולה, אני בהריון. אלא מה? העוברון החביב עושה קצת בעיות, מה שמכריח אותי להישאר רתוקה למיטה (מה זה רתוקה.. יש ימים ששמים לי משקולות על הרגלים כדי שלא אזוז.. מדברים על בדסמ...) ואני נמצאת במין בית חולים כזה של נשים בהריון. זה מקום די חביב אבל האמינו לי שהייתי רוצה להיות שם אתכם. אז זו הסיבה שלא הגעתי כמו שהיה מתוכנן. אז הנה חסל סדר השערות וכאלה. ותודה לכל הדואגים והדואגות. יש לי כאן לפ-טופ, אבל לא תמיד יש אפשרות להתחבר לכן גם התקשורת מכאן היא די מוגבלת. שלא לדבר על זה שאין לי קו טלפון לשיחות בינל' (להערתך אייב). יאללה נגמרו התירוצים. נקווה שיהיו יותר שעות תקשורת, ושההוא בבטן יחליט שמספיק טוב לו כדי שאוכל לבוא סופסוף לחבק כל אחד מכם על אמת. זהו.

calba 2

New member
מזל טוב פומלית...

תני קצת פרטים: איזה חודש? כבר חשבת על שם? הרבה בריאות לשניכם. סליחה...שלושתיכם

נכון-אין לך מה להסתיר ../images/Emo57.gif

שיהיה לך בשעה טובה ושיעבור כמה קל שאפשר ועם הרבה בריאות. שמרי על עצמך ועל העוברון. הרבה מזל טוב.

Pixy led

New member
בשעה טובה.../images/Emo39.gif

פומלית, אהובה, הרבה בריאות לך ולחמוד(ה?) שבדרך. ומזל טוב!
אוהבת...

Master Eagle

New member
וכמובן שמזל טוב גם ממני

הרבה בריאות ואושר לך, לדונלד ולתינוק/ת

זאת

New member
תמיד

מרגש, העניין הזה עם התינוקות... :) תשמרו על עצמכם כולכם, ושיהיה בשמחה ובקלות ובבריאות.

nerissa

New member
ברוך השם באמת!!!!!!!!!!!!!!

הרגת אותי עם הסוד הזה
עכשיו אני יכולה לדבר חופשי. נו - אם זה לא היה איפוק אני לא יודעת מה זה היה!!!
המון. לך, לכהה ולקוביית השוקולד שלכם.. קדימה. לדאוג לעצמך היטב עד שתוכלי לבוא לכאן שאדאג לכם כמו שצריך

אסתי69

New member
מזללללללללללל טובבבבבבבבבבבבב

יווווווווווווווווווווווו איך אני מתרגשתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת מזל טוב בובה אז אני יכולה להפסיק לדאוג לך (חכי חכי נריסתי יום התשלום קרוב) ואתת שתהיי מאושרת מכל שניה מהחוייה מבייבי הגדל שם בתוכך שמרי עליך עליו ועל הגדול יווווווווווו אני ב'מת ב'מת מתרגשת }}}}}}}}}}{{{{{{{{{{{{{{

nerissa

New member
נשבעתי לסודיות מותק ../images/Emo9.gif

אבל עכשיו אפשר להתחלק בשמחה סוף סוף!!!!!!!!!!!!!

אסתי69

New member
צחקתי אהובתי

את מכירה אותי קצת מעבר אבל אני כל כך שמחהההההההההההההההה שמה איכפת לי להפיל עליך האשמות שווא :)

Z o d i a c

New member
אני הולך להיות דודה! אני אהיה דודה!

טוב נו כבר ידעתי מזמן אבל כמו נריסה שתקתי בצייתנות ראויה להערכה. נסיכה שלי, אין לי מילים לתאר את ההתרגשות והאהבה שלי
מת כבר לפגוש אותך

אייבורי

New member
בואי הנה

יייייייייייששששששששששששששששששששששששששששש מזל טוב שמח שיצאת מהארון (נו...איך לצאת מהארון ?) את יודעת שהכל בא מאהבה. נשיקה וחיבוק

למעלה