אי אפשר איתם...ואי אפשר בלעדיהם...
מורני מתוקה...! ממני אליך.. מבחורה לבחורה... לפעמיים צריך לתת להגיון לעבוד ולהניח לרגש..בבחירה של המיועד. אל תשנאי אותם בסוף יבוא האחד,המיוחד בשבילך.ואז הרגש יסחוף אותך למחוזות שלא הכרת ואין כמו להרגיש נאהבת ,ולאהוב בו זמנית.. חמודה האחד בשבילך נמצא אי שם והוא יבוא אליך כשתרצי אותו. ועד אז אנחנו ניסחף אחר אותם גברים עם לשון חלקלקה. זה חלק מלימודי האהבה והחיים. מה שחשוב זה להאמין באהבה,ולא לשנוא,אלא להבין ולהשכיל ========================================================= הנה שיר שמצאתי במיוחד בשבילך: *יש חלק סודי שאני עוקבת אחריו, במקום שאף אחד לא יוכל למצוא, במקום ששם נמצא האחד בשבילי. החבאתי אותו במחשבותיי,במרום בו הלב מחליט בשבילי, עד שהחלום הזה יהפוך למציאות. והאהבה שאני חשה כלפיו,תהפוך אותו לאמיתי. אני יודעת שהוא נמצא אי שם,מחכה לי. למרות שאף פעם לא נגעתי בו, ואף פעם לא שמעתי את קולו, ולמרות שאף פעם לא היינו יחד,כך אף פעם לא ניפרדנו. עדיין לא מצאתי אותו,אבל הלב שלי מכיר אותו. האם אני חיה בחלום, בגלל שאני רוצה במישהוא שאני לא רואה. אבל אם אני אתפשר,אני אחיה בשקר. אני יודעת שאני יחכה,אני מחכה. ואני יהיה חזקה עד אז. מורני שיהיה לך שבוע מתוק מדבש.. מכל הלב...חוקרת פרטית