וידוי

מורני !

New member
וידוי

שונאת גברים אנוכי. אך לא לומדת לקח ותמיד נופלת ברשתם. ומה יש בהם.. שמפיל אותי .. רק השם יודע. אך יודעת. שונאת אותם.

אי אפשר איתם...ואי אפשר בלעדיהם...

מורני מתוקה...! ממני אליך.. מבחורה לבחורה... לפעמיים צריך לתת להגיון לעבוד ולהניח לרגש..בבחירה של המיועד. אל תשנאי אותם בסוף יבוא האחד,המיוחד בשבילך.ואז הרגש יסחוף אותך למחוזות שלא הכרת ואין כמו להרגיש נאהבת ,ולאהוב בו זמנית.. חמודה האחד בשבילך נמצא אי שם והוא יבוא אליך כשתרצי אותו. ועד אז אנחנו ניסחף אחר אותם גברים עם לשון חלקלקה. זה חלק מלימודי האהבה והחיים. מה שחשוב זה להאמין באהבה,ולא לשנוא,אלא להבין ולהשכיל ========================================================= הנה שיר שמצאתי במיוחד בשבילך: *יש חלק סודי שאני עוקבת אחריו, במקום שאף אחד לא יוכל למצוא, במקום ששם נמצא האחד בשבילי. החבאתי אותו במחשבותיי,במרום בו הלב מחליט בשבילי, עד שהחלום הזה יהפוך למציאות. והאהבה שאני חשה כלפיו,תהפוך אותו לאמיתי. אני יודעת שהוא נמצא אי שם,מחכה לי. למרות שאף פעם לא נגעתי בו, ואף פעם לא שמעתי את קולו, ולמרות שאף פעם לא היינו יחד,כך אף פעם לא ניפרדנו. עדיין לא מצאתי אותו,אבל הלב שלי מכיר אותו. האם אני חיה בחלום, בגלל שאני רוצה במישהוא שאני לא רואה. אבל אם אני אתפשר,אני אחיה בשקר. אני יודעת שאני יחכה,אני מחכה. ואני יהיה חזקה עד אז. מורני שיהיה לך שבוע מתוק מדבש.. מכל הלב...חוקרת פרטית

tairon

New member
מילה נוראית שנאה..

את צריכה לסמוך על עצמך ורק על עצמך וקודם כל לאהוב את עצמך אחר כך יבוא השאר המילה הזו מצמררת מצטער אבל היא עושה פשוט ככה

מורני !

New member
כן.. אך נכונה

גם לי ככה עושה. ואוהבת את עצמי.. ואוהבת גם אחרים. אבל גברים ככלל כרגע שונאת.

אהובה.א

New member
היי מורני

לפני שתמשיכי לשנוא יש שיר שהייתי רוצה להקריא לך ``אני לא מתחרטת על האהבה הזאת אפילו במחיר ליבי האהבה היא נס ואוהבת אותך כפי שלא תיארתי שאוכל`` =============================== הלוואי ותאהבי ותהיי נאהבת ע``י גבר אהבה אמיתית ואז תדעי כי אין כמו האהבה קשה לי לשמוע על שנאה בלב מילה קשה היא כל כך כאב יש בשנאה האהבה היא חיינו לא נוכל בלעדיה חזקי ואמצי את האהבה אלייך פרגני לאהבה שבחי אותה היא כואבת לעיתים אולם כאבה הוא כאב נעים כאב שכל בן אנוש רוצה בו אנו זקוקים לכאב הזה בכדי להעריך את הנמצא בהצלחה חומד שיהיה לך יום נפלא אהובה

למעלה