וידוי

וידוי

אני הייתי פעם בחיי במצב נפשי קשה מאוד הפעם הזו היתה ארוכה.. עניין של שנים אתם יודעים זה כרוך בזה שאנשים זרים מביטים בך ואת חשופה לכל אחד שעובר לידך ורואה אותך במצב לא הכי נח לך ולא הכי היית רוצה שייראו אותך ואני גם לא קמתי מהמיטה כי היו לי פחדים מטופשים שאני קמה אני מתעלפת ..... אז. אני נזכרת בזה נחנקת מצחוקץ ולמה? היום אחרי שהכל עבר אני מדברת על זה בחופשיות וזה לא כואב אפילו לא לרגע אבל היו שם קטעים מאודדדדדד מצחיקים רק שלא יכולתילשים לב הייתי מרוכזת בלסבול חחחחחחחחח היו מקימים אותי אז הייתי הולכת כאילו עשיתי קקי במכנסיים רגליים מה זה דבוקות לרצפה שחס וחלילה אני לא יעוף... וידיים על הקיר כל צעד היו אומרים לי תעזבי את הקיר ראבאק הוא לא ייפול היו לי קריזות שהיתי זורקת כל מה שהיה לידי ליד המיטה. ויום אחד חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח נכנסה הבחורה שטיפלה בי לומר לי משהו והיא חטפה אשל בפרצוף ואיששש אני לא היתכוונתי אבל ... זה היום מצחיק אותי תאמינו לי יודעת מה זה לכאוב ולסבול אבל יש מתנות בחיים יש מתנות שאת לא מאמינה שהן באות וזה קורה לך תאמינו! תנו לזה לבוא זה יבוא!

יונית-36

New member
מצחיק לאללה הקטע של ....

איבוד שפיות לפעמים? אבל כן באמת מצחיק, ההתחלה עם הסוף המצחיק.

יונית

חופשי איבוד שפיות אם תקראי לזה ככה הגוף יוצא מאיפוס.. קורים דברים שלא חלמת שקיימים ו ושאפשר לחוש אותם לא חשבתי אז שאני אצא מזה יצאתי ואני אדם שלם יותר שלוו יותר לומדת לקבל כמה שזה קשה אוהבת את עצמי ! אוף שנים לקח לי לאהוב את עצמי

יונית-36

New member
חוצנית לא נותר לי אלא....

אני יודעת ומבינה שכמעט כל אדם שני עבר משבר, ואין ספק שזה כיף ולוקח זמן לרפות כאב, והכי הכי יפה, שכל מי שעבר נותן את הכוח לאחר להמשיך הלאה. אפרופו כוח, ספירוש.

tairon

New member
מואההההה ענקיייי תראי אותך היום!!

חוצי שלי את נהדרת ואחרי כל זה את יש בך נדיבות חום ואהבה בשפע וזה בתוך הלב הענקישלך יום יום היכולת האדירה לעזור במילים לאחר/ת פשוט קוסמת כשרון ענקי ענקי יוצרת הידים האלו שלך אוח אוח כמה כשרון שיש בהם הראש המדהים ההומור הבלתי פוסק כל אלו זו את ולא אחרת ואת לידי ענקיתתתתתתתתתתתתתת אוהב אמרתי כבר?? אוהב אותך על כל אלו ויותר

עופרי-

New member
דברים משתנים

לדעתי יש בך כל כך הרבה שמחת חיים, שאת ודאי מכפרת על הקשיים שהיו לך. הרבה דברים קורים לאנשי בחיים. לפעמים הדברים פחות טובים. אני מקווה שיהיה לך הרבה כיף ושמחה (שלדעתי כבר יש לך עכשיו). ותמשיכי לחייך כי זה מחזק אותנו.

עופרי..

את יודעת אני זוכרת היתה תקופה קשה יומיום סבל פיזי ונפשי לא היה רגע לאור רגע לחיוך אבל תמיד היה לי חוש הומור תמיד אחרי התקף חרדה הייתי חושבת לעצמי כמה זה מצחיק כמה זה לא נראה הגיוני שמחת חיים......מממממ...... זה משהו שרציתי בו שנים ואחרי המשבר היה לי בראש כזה- יעל מה את הכי הכי רוצה?? והתשובה היתה-- שלווה לא רוצה כלום רוצה שקט ולאט לאט תוך מחשבה על זה זה מגיע ככה זה הראש שלנו עושה הכל הכל בא משם!!

הילי

New member
חוצי גאה בכ אני

את נהדרתתתתתתתת ולא בצחוק אני אומרת עמ חיוכ גדול אלייכ הרבה אור לכ אוהבת ממש הילי

למעלה