וידוי...

שווארמה

New member
וידוי...

יש לי וידוי קטן אני כבר לא סטודנט <בוכה> סיימתי כבר את הלימודים <ממשיך לבכות> אין לי שיעורי בית יותר <מתייפח> אין לי מבחנים יותר <נקרע מבפנים> ולכם יש <נקרע מצחוק> סתםםםםםם לכל הסטודנטים השבוזים ליבי אתכם ביייי

שווארמה .......... נראה לך שלנו יש שיעורי בית.... אם היה אז למארקס היה זמן לכתוב שירים ? לי היה זמן לחזר אחרי מיואשת ? ותחשוב על זה..... ועוד משהו קטן משגרירות שבדיה ממשיכים להתלונן.... אז תעשה לי טובה :שחרר אותם כבר !!!

שווארמה

New member
ואללה לא משחרר...

הם מנסים לראות עד כמה אני יכול למתוח את החבל אז שיחכו.... חוצמזה שלושת השוודיות הציעו לי נישואים אז כנראה שאני הולך על זה וגם יצא על זה סרט ``שווארמה ושלושת השבדיות`` לא כחול חס וחלילה (לצערי) זה יהיה סרט חינוכי על ``איך לפתח קשרים בינלאומיים על מנת לשנות את דעת הקהל העולמית על הישראלים הקרציות ברחבי העולם`` חחחחחחחחחח שם קצת ארוך אבל קליט

bduya

New member
פשש..

וידוי ענק אני אפעם לא הייתי סטודנטית < מצפה בקוצר רוח> אני עוד מעט מסיימת תיכון <נושמת לרווחה> יש לי שיעורי בית <אני לא עושה אותם> יש לי מבחנים <לא לומדת להם> ואני כותבת בפורום סטודנטים <נהנת מכל רגע> ;-) בהצלחה לכולם בלמודים באשר הם...

למעלה