וידוי.....

וידוי.....

מממ.... טוב זה הולך ככה.. הוא לא שם עליי..כי אני שמנה ומכוערת... אבל הוא כזה מתוק...וכזה שווה... ואני בא לי להקיא מעצמי באמת! עוד סיבה לדכאון.... עדנה..מאוהבת (אללקק..) ועצבנית.... :-( ועצובה ופרה שמנה!!!!!

תרנגולת

New member
כמה שזה ישמע לך כמו בלה בלה..

סביר להניח שזה לא קשור למשקל שלך.. כששונאים את עצמך- גם מקרינים את זה.. ואם תורידי במשקל- זה לא יביא לך בטחון עצמי.. מקווה שתרגישי טוב ילדה.. את מתוקה.. באמת.

t@gel

New member
ואם בלבלב עסקינן....

הוא לא שם עליך? מאיפה לך? אולי הוא כן והא מתבייש? ואולי הוא פוחד ממך ...בנים תמיד פוחדים מאיתנו... שמעי...איזה כייף שאת כותבת על אהבה... יהההההה אני גיליתי אתמול שזה שאני חושבת עליו ושהייתי בטוחה שהוא לא רואה אותי ממטר... אתמול גיליתי שהוא מאוהב בי... עזבי שטויות, זה לא המשקל שלך...ספרי לי עליו עוד... :) עשית אותי מאושרת

מייק 48

New member
מתוק אבל עיוור...

אז זה הולך ככה... הוא מתוק אבל כנראה עיוור צבעים סלקטיבי: רואה רק צבעי הסוואה מבחוץ (גם זה בקושי) ולא מסוגל לראות את הצבעים האמיתיים שבפנים... מה לעשות, יש כמה אומללים בעלי נכות מסוג זה... (לו אני במקומו - אני הייתי נכנס לדיכאון ומרגיש נכה) ראי אותו בהסתייגות הראויה וממש אין סיבה לדיכאון. קחי חיבוק חזק ממני באהבה מייק

או ש..

הוא פשוט מטומטם ודביל ולא יכול לראות מה יש לו מול העיניים, יש כאלה בנים, אין מה לעשות והם לא שווים את היחס. אני יודעת שמה שאני כותבת לא עוזר, כי את רוצה אווותווו.. אבל לא שווה להאשים את עצמך בגלל זה, תהיי במצב רוח מזה, אני לא אומרת שלא, זה הכי טבעי בעולם, אבל בלי האשמות עצמיות בבקשה, את זה אני לא מרשה!! אוהבת המון ומתגעגעת. ניב

למעלה