וידוי

בנבון34

New member
פעם ראשונה שאני כותב את הדברים האלה אז תהיו קלים איתי 😅
נשוי 5 שנים, ביחד עם הבחורה 12 שנה.
כל מה שאני רוצה זה לתת, היא אפילו לא רוצה שארד לה.
כמה שאני אוהב לרדת זה לא נורמלי.
מרגיש כבוי
יש בי פשוט רצון לענג, להיות עם מישהי מלאת תשוקה, לתת את כל כולי וכמה שיותר
ופשוט אין לי למי לתת את כל הדחף
בחיים לא בגדתי
לא חשבתי שאגיע לזה
אבל בא לי להשתולל
להשתגע
לאבד את זה
אין לי מושג איך

פעם ראשונה שהדברים האלה יוצאים לי מהראש לכתב..
מוזר אבל מספק

חתימה טובה חברים

אבח"י

Well-known member
מרגיש כבוי
בחיים לא בגדתי
לא חשבתי שאגיע לזה
אבל בא לי להשתולל
להשתגע
לאבד את זה
אין לי מושג איך

מוזר אבל מספק

חתימה טובה חברים
לא כל אשה אוהבת ש"ירדו" לה, אני מניח שגם לא כל גבר אוהב שמו33ים לו. כנראה נפלת רע. נסיתם טיפול זוגי? הלכתם לסקסולוג? שוחחתם על סירובה לענין. יש ילדים? כמה? אין ילדים ואין כנראה כבר אהבה - מה משאיר אתכם יחד?
האם שווה לשחק את המשפחה המושלמת, אז כנראה יש ילדים, כשצד אחד מרגיש מקופח ברמות-על?
אבל
בהצלחה

מאוהב ברעיון

Well-known member
לא כל אשה אוהבת ש"ירדו" לה, אני מניח שגם לא כל גבר אוהב שמו33ים לו. כנראה נפלת רע. נסיתם טיפול זוגי? הלכתם לסקסולוג? שוחחתם על סירובה לענין. יש ילדים? כמה? אין ילדים ואין כנראה כבר אהבה - מה משאיר אתכם יחד?
האם שווה לשחק את המשפחה המושלמת, אז כנראה יש ילדים, כשצד אחד מרגיש מקופח ברמות-על?
אבל
בהצלחה
דיי נו, יש גבר שלא אוהב שמוצצים לו?
אין חיה כזו.

מאוהב ברעיון

Well-known member
אני לא מתרגש מידי מזה.

מה עוד שרק אחוז מזערי יודעות למצוץ.

אישוניאיש.
מין הוא הרבה דברים.
אני לא מתרגש מזה... סבבי
רק אחוז מזערי... צודק
מין הוא הרבה דברי... מה קשור?

מתרגש או לא, אני מאוד אוהב אוראלי , ואם במקרה יוצא מישהי שבאמת אוהבת ויודעת-דיינו.
יש לי מכר, היה כאן בפורום לפני הרבה שנים, באיזה שהוא שלב, בזמן שהיה שותף לשלישיה סוערת ג. א. ג, קבל מציצה מהגבר השני.
טען בזמנו שזו הייתה המציצה הכי טובה שקבל בחיים, ומאז, קבל עוד כמה כאלו, לאו דווקא בשלישיות...
אני בטוח/יודע/משוכנע בכל מאודי, שהבחור הנ"ל אינו חובב גברים אבל טען שלא אכפת לו מי מוצץ כל עוד המציצה טובה.

אישון34

Well-known member
אני לא מתרגש מזה... סבבי
רק אחוז מזערי... צודק
מין הוא הרבה דברי... מה קשור?

מתרגש או לא, אני מאוד אוהב אוראלי , ואם במקרה יוצא מישהי שבאמת אוהבת ויודעת-דיינו.
יש לי מכר, היה כאן בפורום לפני הרבה שנים, באיזה שהוא שלב, בזמן שהיה שותף לשלישיה סוערת ג. א. ג, קבל מציצה מהגבר השני.
טען בזמנו שזו הייתה המציצה הכי טובה שקבל בחיים, ומאז, קבל עוד כמה כאלו, לאו דווקא בשלישיות...
אני בטוח/יודע/משוכנע בכל מאודי, שהבחור הנ"ל אינו חובב גברים אבל טען שלא אכפת לו מי מוצץ כל עוד המציצה טובה.
למה את לא זורם כמו החבר שלך?

אני לעצמי, יש לי ידידה שטוענת שהיא מוצצת על.

והאמת היא שלא בדקתי.

למרות שאני מרפרף על המחשבה לא פעם.

אישוניאיש.
לא נתקלתי בהרבה מוצצות על.

ראש מיוחד1

Well-known member
מנהל
מרגיש כבוי
בחיים לא בגדתי
לא חשבתי שאגיע לזה
אבל בא לי להשתולל
להשתגע
לאבד את זה
אין לי מושג איך

מוזר אבל מספק

חתימה טובה חברים
ברוך הבא, לפני שהתחתנתם היא לא אהבה סקס אוראלי אז למה שתתחיל עכשיו?לנסות,לגוון זה מצויין ואפילו רצוי ואני מבינה שהיא בשלה,אייך הסקס בינכם?תקשורת?בני כמה הילדים?

בנבון34

New member
ברוך הבא, לפני שהתחתנתם היא לא אהבה סקס אוראלי אז למה שתתחיל עכשיו?לנסות,לגוון זה מצויין ואפילו רצוי ואני מבינה שהיא בשלה,אייך הסקס בינכם?תקשורת?בני כמה הילדים?
לפני שהתחתנו היא אהבה סקס אוראלי..
אני מנסה לגוון בכל דרך.. קניתי אינספור צעצועים, מנסה להציע דברים חדשים, מקומות חדשים כל דבר שעולה לי בראש.. היא לא בנאדם מיני ואני הכי מיני שיש..
ילדה בת 3
סקס יבש למות
נשארים ביחד מכמה סיבות, קודם כל כמו שאמרתי העסק הזה של משפחה מתנהל מדהים התקשורת טובה, אנחנו תומכים אחד בשניה, המשק בית מתנהל מדהים.
אני בנאדם שצריך תשוקה כמה שזה נשמע פלצני אני צריך להתפוצץ על מישהי ואין לי פרטנרית

alongrin100

Well-known member
אני מנסה לגוון בכל דרך.. קניתי אינספור צעצועים, מנסה להציע דברים חדשים, מקומות חדשים כל דבר שעולה לי בראש.. היא לא בנאדם מיני ואני הכי מיני שיש..
ילדה בת 3
סקס יבש למות
נשארים ביחד מכמה סיבות, קודם כל כמו שאמרתי העסק הזה של משפחה מתנהל מדהים התקשורת טובה, אנחנו תומכים אחד בשניה, המשק בית מתנהל מדהים.
אני בנאדם שצריך תשוקה כמה שזה נשמע פלצני אני צריך להתפוצץ על מישהי ואין לי פרטנרית
אהה..לפני החתונה היא הייתה עושה איתך גם אנאלי רק כדי שתשים לה טבעת על האצבע.
כמו בכל עסקה, הכח הוא בידיים שלך לפני שאתה מעביר את כרטיס האשראי. איש המכירות יחזר אחריך, יתקשר, יבטיח הרים וגבעות..אחרי שהעברת - לך תחפש.
אם תתקשר לשירות לקוחות, תגלה שנציגנו עמוסים מאד - מקומך בתור הוא 99999.

קיצר...אם אתה מרגיש שלחוץ לך, תתחיל לחפש בחוץ. רק תדע שהמחיר של זה לא פשוט בכלל.

doriangray011

Well-known member
ילדה בת 3
סקס יבש למות
וזה מזכיר לי בדיחה.
חתן ערב לפני החתונה מגיע למסיבת רווקים כולו זורח ומאושר. החברה לא הבינו. בכל זאת מאסר עולם בלי חנינה וכו
אמר החתן לפני שהגעתי לכאן כלתי האהובה העניקה לי מציצה מהסרטים. אני צופה חיי מין עשירים ומאושרים לנו
הכלה מגיע למסיבת רווקות ומספרת לבנות היום מצצתי בפעם האחרונה מעכשיוהוא יכול רק לחלום עלמציצה. 😂🤣

ראש מיוחד1

Well-known member
מנהל
וזה מזכיר לי בדיחה.
חתן ערב לפני החתונה מגיע למסיבת רווקים כולו זורח ומאושר. החברה לא הבינו. בכל זאת מאסר עולם בלי חנינה וכו
אמר החתן לפני שהגעתי לכאן כלתי האהובה העניקה לי מציצה מהסרטים. אני צופה חיי מין עשירים ומאושרים לנו
הכלה מגיע למסיבת רווקות ומספרת לבנות היום מצצתי בפעם האחרונה מעכשיוהוא יכול רק לחלום עלמציצה. 😂🤣
חבורת מייאשים שכמוכם😊

אישון34

Well-known member
מרגיש כבוי
בחיים לא בגדתי
לא חשבתי שאגיע לזה
אבל בא לי להשתולל
להשתגע
לאבד את זה
אין לי מושג איך

מוזר אבל מספק

חתימה טובה חברים
אתה מנהל עסק.

השאלה היא כמה זמן העסק הזה יכול להיות מנוהל ללא אהבה.

מדובר בשאלה אכזרית - אבל שאלה שצריך לשאול את האישה.

מי יודע אולי יש לה מישהו - והיא תחוש בגידה באם תלך מעבר למשהו ספציפי. יבש ועבש.
______________________________________________________________________________________________________________________________

אני רק יודע שאתה תתפוצץ מתי שהוא. על כל ההשלכות.
______________________________________________________________________________________________________________________________

אז באם אתה רוצה להמשיך לאחוז בקשר - ולה אין את המסוגלות - תציע זוגיות פתוחה.

אני חושב שיש פה פוטנציאל.
_____________________________________________________________________________________________________________________________

ועוד משהו.

אל תעשה ילד נוסף לפני שאתה סוגר את הפינה הזאת.

אישוניאיש.
סוגר פינות.

דקל נור*

Well-known member
השאלה היא כמה זמן העסק הזה יכול להיות מנוהל ללא אהבה.
אישוני, מי אמר שאין ביניהם אהבה? אשתו לא חתולת מין אבל בהחלט יכולה עדיין להיות אשה אוהבת, בדרכה. וזה לא משהו שמשליכים כלאחר יד. יש צעדי ביניים לפני פירוק החבילה.

אישון34

Well-known member
אישוני, מי אמר שאין ביניהם אהבה? אשתו לא חתולת מין אבל בהחלט יכולה עדיין להיות אשה אוהבת, בדרכה. וזה לא משהו שמשליכים כלאחר יד. יש צעדי ביניים לפני פירוק החבילה.
אני לעצמי שמעתי דברים אחרים.

שמעתי רעב של אמת אצל האדם להעניק - כמו פעם מזמן.

ואין מי שמסוגל לקבל את זה.
________________________________________________________________________________________________________________________________

זאת קריאת השקמה לרגש - והרגש לא ינבע מהסלע. כך אני רואה אתה המציאות שהוא מציג.

למה היא חסרת רגש אליו? מי יודע. אבל בלי ניעור רציני זה לא ייבדק.

אם זה יבדק זה יחייב החלטות. והוא באמצע אי שם, בלי החלטות ובלי לבדוק.

אישוניאיש.
כמו כולם חפץ באהבה.

למעלה