וידוי

ProZaC Baby

New member
וידוי

אז ככה יש לי וידוי: קוראים לי ליאת אני בת 17 ואני מכורה. מכורה אליה. קוראים לה מורן. מורן היא יצור מדהים, מושלם, אוהב, עוזר.. שרוט בצורה קשה אבל זה אולי מה שגורם לי להיות מכורה אליה.. אני לא יודעת למה אני רושמת כאן את זה פשוט הרגשתי צורך להגיד את זה. שיהיה לכולם שבת שלום.

Wild Girl1

New member
לבייבי שלי :)

יוווווו זה פשוט מהמם... גם אני מכורה אליך בדיוק מאותן הסיבות, חחח פשוט חולה עליך בצורה שאי אפשר לתאר. והבת אותך מוצ´ו מוצ´ו (ונראה לי רק את מבינה את זה) גם מכורה אליך אנג´ל שלך :)

ProZaC Baby

New member
עוד טיפה..

השיער החלק הקצר שלך.. עם הריח של השמפו פשוט מגע אותי.. ואם אתם שואלים איזה שמפו אז זה סודדד חח סתם פינוק כמובן.. וווואו...

Wild Girl1

New member
:)

חחחח לילו איזו גנובה אני מכורה לריח של הבגדים שלך אמא שלך משתמשת במרכך כביסה הכי נעים בעולם !!!! :*)

ProZaC Baby

New member
מורן...

את מדהימה! את משגעת אותי! את לא יודעת כמה את חשובה לי. אני מכורה לצבע עור הבהיר שלך.. תתחתני איתי???

Wild Girl1

New member
התשובה היא כן :)

מיאמור חחח איזה מתוקה גם אני מכורה לצבע עור הבהיר שלך :)) והתשובה היא כן לשאלה ששאלת ...

Mashina Girl

New member
לילו..../images/Emo12.gif ../images/Emo28.gif

טחחחחחחחחחחחחחח
שרוטי שלי
טופ,אני היחיד שמבין אותך פה!
יו! [
תתחתני איתי
]

ProZaC Baby

New member
חחח צב...../images/Emo6.gif

נכון חזק?? וכן את היחידה שמבינה כאן.. מווואאאה.
אני גאה בי חחח

Mashina Girl

New member
תעשיייי לייי יללללדדד! ../images/Emo9.gif ../images/Emo28.gif

ח-ז-ק בהחלט
טחחח..חכמה שלי
, או שאני בעצם חכם?! כי אני היחיד שיודע?!
, נהה...טוב..נראה לי אני צריך לסתום ת´פה. גמני גֵאֵה בך!
~קיס
~ צב
[~~>טחח,זה נראה כאילו מיש´ו דוחף לו איזה מש´ו ב(_ץ_)
]

tiger

New member
לדעתי את מיתבלבלת בין אהבה ל...

היתמכרות. בצורה הזאת אפשר להפוך את כל החיים להיתמכרות אחת גדולה.היתמכרות לאוכל,היתמכרות לאויר מין וסרטים מצוירים...אבל אהבה ושינאה זה לא היתמכרויות ,ליפעמים אולי אובססיות אבל לא היתמכרות.רק מי שלשימחתו לא קם אף פעם בבוקר בקריז יכול לעשות כזו הקבלה,בין אהבה להיתמכרות. סליחה כן t

ProZaC Baby

New member
ממ תן לי להבהיר משהו

ההתמכרות הזאת שלי מעורבת כלומר היא מעורבת גם באהבה עצמה. אני אנסה להסביר יותר טוב שאתה מכור למשהו כן? אז אתה חייב אותו לידך, איתך, או משהו. אצלי ש"הדבר" הזה במקרה שלנו מורן לא לידי, רחוקה זה מגיע למצב שזה כואב.. גם מבחינה נפשית שזה ברור אבל גם במובן הפיזי.. זה מגיע למצב שאני מרגישה רעידות בגוף ושכואב לי בבשר עצמו. אני חייבת לצאת לצרוח, ללכת לראות אותה, להיות איתה וזה פשוט נותן לי כוח להמשיך לחיות. אז אין ספק שזוהי אהבה אבל נדמה לי שזה כבר גובל בהתמכרות מסויימת, אתה לא חושב?

Mashina Girl

New member
לדעתי, ../images/Emo28.gif

זה גובל באובססיה
. התרגלת להיות לידה,איתך או משהו. כשהיא לא לידך את מרגישה שאת עוד שניה משתגעת,כי את אובססיבית אליה. להיות מכורה לבנאדם לא ממש נראה לי שאפשר,מכורה את יכולה להיות לחומרים שונים - סיגריות [*אהמ*
*אהמ*],סמים,אלכוהול ושות´,אבל לבני אדם - זאת אובססיה. וזה שאת חייבת לצאת לצרוח,לראות אותה ולהיות איתה - כי זה מה שנותן לך את הכוח לחיות - זאת כבר ההתמודדות שלך עם האובססיה. זאת דעתי
. תקנו אותי אם אני טועה.
יו לילו
צב

ProZaC Baby

New member
צ´ולי...!!! ../images/Emo123.gif

בא לי להרביץ לך..!!! חח סתם אני לא יודעת מה נסגר אם זה אבל בטוח שאני משהו אליה מכורה, אובססיבית לא יודעת אבל לדעתי התמכרות לא מחייבת התמכרות לחומרים כימיים או לחומרים בכלל.

tiger

New member
לא,אני לא חושב !

היתמכרות זה היתמכרות ואהבה זה אהבה ולבלבל בין השניים זה לעשות עוול לאהבה מיצד אחד ולהיתמכרות מיצד שני t

למעלה