וידוי...

קרמבה19

New member
וידוי...

היי לכולם. רובכם בטח לא מכירים אותי והשאר בטוח שלא זוכרים אותי. קוראים לי רותם, וכמו רוב באי הפורום, גם אני שמנה. (we love you Rotem). כל חיי הייתי שמנה. אני לא זוכרת שלב בחיים שלי שיכולתי לומר על עצמי שאני רזה. באף שלב. אבל... בבית הגב שלי תמיד היה חזק. אמא ואבא שתמיד פרגנו. אמא עם טמפרמנט חם ולא דופקת חשבון שלימדה אותי להגן על עצמי מפני ילדים שיורדים עלי. ועד היום, לימדה אותי לאהוב את עצמי. מרגע שהכרתי את הפורום הזה, התאהבתי בו. מין כימיה שקשה לי להסביר. הבנתי שהגעתי למקום חפצי. לימדתם אותי המון. לימדתם אותי להסתכל במראה ולאהוב את הכל. גם את המראה החיצוני, אבל בעיקר להוכיר את עצמי בזכות מי שאני... והיום, אין יותר מודה ממני בתחום הזה. היום, אני לא מזניחה את עצמי לטובת שום דבר. ואני, באה לפני כולם. החשיבה של הטיפוס השמן נדחקת לאיטה הצידה. החשיבה הזאת של האמפתיה והסימפתיה הכוללנית והטיפה חולנית הזאת שלי. לשים את עצמי תמיד בסוף, אחרי כולם... ואני נותנת לחשיבה של הטיפוס הרזה, האגואיסט יותר לתפוס שליטה. הטיפוס שלא יוותר על שעת הכושר שלו ביום, הטיפוס שיאכל כשהוא צריך, שיעשה מה שטוב לו ראשית כל... ולמה אני מתוודה ומודה... לפני כחודשיים עברתי ניתוח קיצור קיבה- ניתוח שרוול. מאז ירדתי 22 קילו והגחלת בעודה בוערת. זה תהליך קשה. לא קל בכלל. אבל היום אני מבינה, שהפורום עזר לי לאהוב את עצמי, בלי שום קשר לאיך שאני נראית. אני אוהבת אותי. את מי שאני, בזכות מי שאני ולמרות מי שאני. ההתעסקות הזאת עם המראה החיצוני אחרי הניתוח יכולה להפיל מוחות נהדרים גם, אבל הכח שהפורום הזה החדיר בי בוער בתוכי. תודה. אתם מדהימים. רותם.

solee

New member

destiny23

New member
we really love you Roten

ואני לפחות בודאי שזוכרת. טוב לדעת שזו הסיבה שנעלמת ומקווה שעכשיו תחזרי להראות נוכחות כי יש תחושת גסיסה בחודשים האחרונים ....

sharoni 4

New member
I love you Rotem

קודם כל, כיף לך בגילך הצעיר כל כך להבין כל כך הרבה דברים ועוד להשלים איתם. יש כאלה, בניגוד אליך, שלוקח להם שנים ארוכות ויש עוד את אלה, שלעולם לא יגיעו למחוז חפצם. אין ספק, שהתודה הענקית מגיעה למשפחה היקרה שלך, שמגיל קטן היוותה לך גב, כמו שסיפרת כאן. אני שמחה בשבילך, שהלכת לעבור ניתוח אם זה מה שרצית. אני שמחה בשבילך, שאת רואה תוצאות - 22 קילו - כבודדדדדדדד. אני מאחלת לך המון הצלחה והתמדה בהמשך הדרך. באהבה ענקית, שרוני

קרמבה19

New member
love u back!

קודם כל תודה. זה באמת כיף גדול. אני מידי יום מודה למשפחה שלי על זה שהיא שלי.... הניתוח שינה לי את החיים, וזאת רק ההתחלנ. יותר שמחה ממני- ברור שאין... תודה תודה תודה!!! באהבה- רותם!

קרמבה19

New member
קולולולולולוש!!!

פורים! מתחפשים היום!!!!!

ד"א- פעם ראשונה השנה שאני מתחפשת למשהו קצת יותר נשי...
כיף!

פורים שמח יקירה!

עופר 123

New member

רותם,
קודם כל, ברור שזוכרים את הכינוי הזה

זה מאוד משמח לקרוא על התהליך שאת עוברת, ובהחלט מעודד לראות את הדרך שאת הולכת בה בקבלה עצמית אמיתית.

לצד זאת, שתי הערות קטנטנות:
ראשית, אין כזה דבר "חשיבה של טיפוס שמן וטיפוס רזה". אני מכיר לא מעט גברים ונשים רזים ששמים את עצמם בתחתית הרשימה ושמוותרים על עצמם למען אחרים באופן מוגזם, ולעומת זאת, מכיר מספיק גברים ונשים שמנים שחיים שיודעים בדיוק מי הם ומה מגיע להם, מאחרים ומעצמם

שנית, בעיניי, אחד הדברים היותר חשובים בקבלה העצמית הוא להפסיק לספור ולרדוף אחרי המספרים והקילוגרמים. זה לא משנה אם ירדת 2 קילוגרמים או 22 או 44, החשיבות היא שתרגישי טוב עם עצמך ללא קשר למספרים, כי אם הקילוגרמים שירדו גם יחזרו והספירה תשתבש, הקבלה העצמית תצטרך להיות "עצמאית" בלי קשר למספרים
.

כאמור, שוב, כל הכבוד על התהליך שאת עוברת, ואני מקווה שככל שינקפו הימים, כך גם תעלה ותגבר הקבלה והאהבה העצמית שבך.

גדול,
ע'

למעלה