וידוי.

זיו25

New member
אחותי...

הבאת אותה בפנימיות, אני חייב לציין. כל שנותר לי הוא לאחל לכם בהצלחה בהמשך הדרך, לארגן לכם דביקון חביב שילווה את דרככם יחדיו, וכמובן לתזכר את אפי שכעת אתם צריכים לשלם רק חמישים אחוזים מדמי החבר, מכיוון שבוודאי תגלשו שניכם מאותו המחשב. הדביקון שלכם :
(וזה בגלל שאתם שני קווים שהיו מקבילים, אבל למרות הכל הצליחו להפגש) בברכה, זיו.

Meijen Shaggy

New member
יש כאלה שעדיין לא יודעים../images/Emo26.gif../images/Emo15.gif

כל השרשור הזה הוא פיקציה אחת גדולה. יום נעים.

effigy

New member
../images/Emo35.gif מה../images/Emo35.gif אתה רציני../images/Emo35.gif

touti

New member
התרגשתי מאוד לקרוא את האהבה

שמבצבצת בין השורות ואהבתי את התגובה של אהובך. שיהיה לכם רק טוב.

Idan91

New member
אה, אני רוצה להבהיר.. ../images/Emo187.gif

מסתבר שלא כולכם מודעים לעניין, אבל.. לא כתבתי את זה על דעת עצמי סתם כי התחשק לי להשתעשע... הבחור החצוף, אלעד, ניסה להפיל אותי במשך משחק never שלם כדי לתת לי את המשימה הזאת. תודה.

resputin

New member
התגובה של אלעד לדברים:

"הרי זאת הייתה בדיה, כן?" "כן, בערך. זה...מסובך" זה לא מסובך, זה סתם Pure נשיקה לאגו

אתה פשוט נוכל

מתי אמרתי דבר כזה? וגם אם אמרתי לך משהו בשיחה פרטית, זה לא אומר שיש לך רשות לפרסם את זה כאן. הבהרה - עידן הייתה אמורה לבצע את המשימה שלה בפורום אחר, לא כאן. היא חשבה שזה יהיה מצחיק אם זה יפורסם גם כאן. חשוב להבהיר שידעתי שההודעה פורסמה בפורומפי רק לאחר מעשה. לאור הציניות של ההודעה שהיא כתבה חשבתי שאף אחד לא יקח אותה ברצינות - היא הרי יורדת על העבודה העלובה שלי, על העובדה שאני מעשן ועוד. בכל מקרה, משימה נחמדה שהייתה אמורה להיות השפלה לעידן שהפסידה, הפכה לסיפור אחד גדול. אפשר לעבור הלאה? גם ככה אני רוצה רק את שלי.

mprb

New member
אבל,

לא הסברתי מה זה המשחק הזה
גם אני לא שמעתי עליו מעולם!

maayan15

New member
never

יושבים כמה אנשים, כל אחד אומר בתורו משהו שהוא אף פעם לא עשה, מי שכן עשה את מה שזה שתורו אמר יש לו נקודה, אחרי 5 נקודות (לפעמים 3 לפעמים יותר זה משתנה..) כל המשתתפים נותנים לו משימה שהוא חייב לבצע.. קאפיש? (וזה כיף גם שאתה צריך לבצע את המשימה!..טוב..תלוי איזה משימה זו...)

The Charmd One

New member
טחח אני מכירה את זה הפוך...../images/Emo79.gif

כל אחד אומר משהו שהוא כן עשה, ומי שלא עשה את זה יש לו נקודה...5 נקודות משימה.

nutmeg

New member
כמו שאמרתי לאלעד בפרטיות:

אני לא מבינה הומור כזה. מה הפואנטה? זה הצחיק מישהו?

adidas^

New member
ואם כבר...

אז אני אנצל את השרשור התמוהַ הזה- הנעלולית זקוקה לעיצה! אני צריכה להכין הרצאה למחר. כבר הכנתי אותה לפני כמה ימים, אבל קשה לי מאד לזכור את הכל בעל פה (היא באנגלית). אני בטוחה שרבים מכם התנסו בעניין הזה ולכן אשאל- יש למישהו עצות? איך אפשר לזכור שלושה דפים באנגלית ממש בעל פה? ניסיתי להדגיש מילים בכל משפט, כך שהם יזכירו לי את המשפט כולו, ניסיתי לרשום את עיקרי כל פסקה בצד בעברית, אבל יוצא שאני מסתכלת על הדף יותר מדי... תודה

למעלה