וידוי. ../images/Emo187.gif
פרסמתי את זה בפורום המנהלים, אבל לא יכולתי להתאפק, ורציתי לשתף גם את מי שלא מנהל מכאן ואת מי שלא עוקב שם. *** שמעו, חבר'ה, יש לי משהו לספר. שמרתי את זה בבטן עד עכשיו, אבל אני כבר לא מסוגלת… ובכן… נתחיל עם זה ישר. אני מאוהבת. ממש. בחיים שלי לא התאהבתי ככה במישהו. טוב, אם אתם תוהים למה אני כותבת את זה כאן, זה פשוט.. הוא אַחַד המנהלים. טוב. אני מודה. התאהבתי קשות (
) באלעד (לאזארוס לונג). עוד לפני המפגש הבחנתי כי מדובר בבחור שנון בצורה מרשימה… אבל כשפגשתי אותו.. מה אני אגיד לכם? זה בהחלט עשה לי את זה. הוא פשוט נראה כ-ל כ-ך טוב! אני יודעת שהרבה מכם, מושום מה, לא פגשו אותו בטקס (ההפסד שלכם), אבל האמינו לי, כל מבט עליו – זהב. מעבר לזה שהוא נראה כ"כ טוב ושנון בצורה מדהימה, הוא גם דוור. כן כן, הדוור הכי סקסי שפגשתי בחיים. מעבר לסקס האפיל המיוחד של המקצוע, זה משרה עליי אווירה ביתית ונינוחה, שכן גם אמא שלי עובדת בדואר (בנוסף, מאז ומתמיד הייתה לי פנטזיה שכללה גבר מסוקס ושרמנטי עם מעטפות בפה). אתם יכולים לצחוק, אבל העניין הזה של הדואר באמת קוסם לי. רבים כבר לא שולחים מכתבים אמיתיים, אלא משתמשים בדואר האלקטרוני בלבד, דעו לכם שלקבל מכתב (אמיתי, עם דפים והכל) זה מ-מ-ש כיף, ומי יכול לספק לי את זה יותר טוב מאהוב דוור? (ואמא שעובדת בדואר…) בנוסף לכל, הבחור כותב בפורם "אפי היקרה", מה שישירות מעלה את מעמדו בתפוז כחבר בפורום שנבחר לפורום הטוב ביותר. הוא גם מתחשב, באמת. פעם, אחרי הטקס, כשישבנו בבית קפה וביקשנו ממנו לא לעשן לידנו, הוא הזיז את מקל הסרטן הצידה בעדינות מהפנטת!!! עוד תכונה מדהימה שיש בו היא היכולת להבליג ולדעת לסיים ריבים בזמן. אין לו מחשבות של "אולי זה יפגע בכבוד שלי". דוגמה מצוינת לכך היא בריב הקטלני בינו לבין דנץ (אלעד, אני מקווה שכבר ירדת משלי). לא כולכם נכחתם שם, אבל אני יכולה להעיד שאלעד (
) פשוט ניגש אל דנץ, ואמר לו (אני לא בטוחה שמילה במילה, אבל יכול מאוד להיות שכן): "דנץ.. רוצה להשלים?" (שלא נשכח להזכיר את הזרת שנשלחה מידו לכיוון זה של דנץ, על מנת לבצע "שולם שולם לעולם...") יש רק בעיה אחת, בעצם שתיים. לא, שלוש. הבעיה שהכי פחות מטרידה אותי, היא שאני לא יודעת אם הוא בכלל מעוניין. מעולם לא הייתי טיפוס של המאוהבת השקטה שמפנטזת בלב… הבעיה השנייה בגודלה היא היותו מעל לגיל 19, אבל מה לא עושים בשביל האהבה? הבעיה שהכי מטרידה אותי, היא העובדה שהבחור הלבבי הזה מעשן. איכס. פוי. יאק. אבל שוב, מה לא עושים בשביל האהבה? (אני אפילו מוכנה להגיד לכם שאני בטוח יאהב אותו לנצח)
פרסמתי את זה בפורום המנהלים, אבל לא יכולתי להתאפק, ורציתי לשתף גם את מי שלא מנהל מכאן ואת מי שלא עוקב שם. *** שמעו, חבר'ה, יש לי משהו לספר. שמרתי את זה בבטן עד עכשיו, אבל אני כבר לא מסוגלת… ובכן… נתחיל עם זה ישר. אני מאוהבת. ממש. בחיים שלי לא התאהבתי ככה במישהו. טוב, אם אתם תוהים למה אני כותבת את זה כאן, זה פשוט.. הוא אַחַד המנהלים. טוב. אני מודה. התאהבתי קשות (