וידוי

N o a a1

New member
וידוי ../images/Emo12.gif

ב31.12 הלכתי לשיר נולד והחלטתי שאני רוצה להביא למישה כמה דברים הבאתי לו(מצגת עם תמונות שלו+שירים, 2 זיקיות מחרוזים שאני הכנתי, שיר שחברה שלי תרגמה מרוסית לעברית -postoyו מחזיק מפתחות עם השם מיכאל..) במכתב שכתבתי לו היה כתוב את הטלפון שלי.. , הוא התקשר ביום שלישי, ביום שחזרנו לבית ספר, הוא התקשר באמצע השיעור :/.. בפעם הראשונה שהוא התקשר יצאתי מהשיעור אבל המחנכת שלי הייתה בחוץ :/ אז לא יכולתי להרים את הטלפון מיד רצתי לשירותים ואז אמרתי "הלו" והוא ניתק אחרי זה הוא התקשר שוב ועניתי לו שאני באמצע השיעור, בזמן שאני כותבת מה שהמורה הכתיבה דיברתי איתו וזה היה בדיוק לשניה וחצי ושאלתי אותו אם הוא יכול ליתקשר מאוחר יותר.. ולא נראה לי שהוא שמע אותי כ"כ טוב.. אמ.. ולא הוא לא התקשר, כנראה בגלל החזרות לקדם ובחירת שיר, שיר נולד, צבא בקיצור הוא היה עסוק וכנראה שכח.. חחחח
תגיבו

JusT BaRi

New member
אלללה, חבל שלא התקשר.. גם אלי הוא

התקשר יום אחרי המופע של שיר נולד דיברנו קצת ואז הוא אמר לי שהוא יתקשר בחודש הבא לראות מה חדש.. ומאז הוא לא התקשר חע.. זאת הייתה חוויה חד פעמית אפשר להגיד!..

lali92

New member
הדבר היחיד שיש לי להגיד זה....

כיף ע=נ=ק=י לכןן!!! גם אם דיברתן איתו חצי שנייה!!!! אם אני הייתי מדברת איתו אפילו פעם אחת בטלפון וגם אם לחצי שנייה אני בטוחה שהייתי מתה במקוםםם!!!! יאווווווווווווווווווווווווווו!!!!! בייטח הייתי צורחת מה זה צרחההההההה חעחעחע הבנאדם היה נחרששש יאוווו איזה כיףף לכןןן הלוואי עליייי

shiris5

New member
דיברתי איתו פעם

עוד בהתחלה של כוכב נולד, הוא נתן פה את המספר וכל אחד שרצה התקשר ודיברו מלא זמן, אז עוד הוא יכל לענות לטלפונים...

N o a a1

New member
כן, ראיתי את זה בקומונה שהוא נכנס

הוא השאיר את הטלפון שלו...

למעלה