וידוי

ברררר

New member
וידוי ../images/Emo11.gif

אף פעם לא ממש התעמקתי בתתחנני אלי. היום הקשבתי לזה במקרה, והקשבתי לעומק. וווווווואו! זה מה שיש לי להגיד. אולי תספרו לי מה השיר האהוב עליכם שלו? וציטוט אהוב?

A N I g M A

New member
רר נכון?../images/Emo99.gif

שיר מעולה. המ.. בעקרון זה אקדח, כי הוא פשוט מדהים. הוא אחד העוצמתיים. לוידעת.. ציטוט... הבית הראשון של אבות ובנים

Kettercat

New member
שיר מדהים ../images/Emo9.gif

האהוב עליי הוא "יש לי סיכוי", שבהתחלה לא התלהבתי ממנו משום מה
ואז יום אחד כשהדיסק מנגן ברקע, הקטע של "אווווו..." (נו, אתם יודעים למה אני מתכוונת!!
) פשוט גרם לי לצמרמורת לא נורמלית. ומאז...
אחד השירים האהובים עליי ever.

InfeCtedShesek

New member
מצטרפת לסיון.

אקדח עד לא מזמן היה קצת קשה מדי בשבילי אבל לאט לאט אני מתחילה להבין אותו ואת הלחן המדהים שלו. אני חושבת שכרגע זה השיר של אביתר שאני הכי אוהבת.

טוב, בעיקרון

יש לי שיר או שניים מכל אלבום אבל לאחרונה אני מאוהבת ב"את שקט"... ציטוט אהוב: "אמא הייתה מדברת בטלפון ומציירת ציור עם עט על נייר, אבא היה בלי חולצה עובד בגינה, אני הייתי פותח מקרר, מסתכל וסוגר"
כמובן שמהראשון יש את "אקדח", "שן לידי", "אבות ובנים", "תאטרון רוסי".. [טוב נו, כולם חוץ מ"מתי נתנשק" ו"שמתי לי פודרה" שאני לא ממש מחבבת...
] ומהשני אני ממש אוהבת את "מחשבות" ו"דיו"... יווו, יש לי ממש בעיה רצינית לבחור שירים אהובים..

MikeY fReAk

New member
מצטרפת..:p../images/Emo79.gif

יש לנו את כל הזמן כדי להכיר יותר טוב את השיר הזה:)

AnGeLiNa JoNsOn

New member
שאלות קשות../images/Emo122.gif../images/Emo141.gif

ובכן, ה-שיר שגרם לי להתחיל לאהוב אותו ממש הוא... אקדח. כאילו, הוא גרם לי להתחיל לשמוע אותו, ואז להגיד "אה, מתי נתנשק זה גם שלו? וואו, תחרות כלבים גם? מי ידע...."
אבל כמובן, אין דבר כזה שירים אהובים ואכן זה בא בתקופות......עכשיו- חלון "את אוהבת אותי ממש, ממש כמו שאני, אותך"- איןןןן, זה עושה לי משו
וציטוט אהוב....וואל, כל המילים שלו גאוניות, אז אין יותר מדי

TEENAGER1

New member
שיר מדהים ../images/Emo99.gif

יש לי נטיה להיכנס מידי פעם לאתר של אביה ופשוט לראות את הקליפ הזה פעם אחר פעם
אממ... וואו, יש כל כך הרבה שירים שאני אוהבת. כולם כמעט. מכל אלבום יש שניים שלושה שאני לא ממש אוהבת, אבל את השאר באמת כן. כרגע, השיר שאני שומעת הכי הרבה הוא "כלום לא עצוב". העא הביצוע הגאוני מפסטיבל הפסנתר
(תודה אלעד
) דווקא בגלל שהשיר מתאר מציאות קשה בצורה צינית, הוא נורא מתאים למה שעובר עליי. אממ אבל אני באמת אוהבת את כולם
כמעט.

InfeCtedShesek

New member
ביצוע של כלום לא עצוב

מפסטיבל הפסנתר? זה נמצא באישהו דיסק? אם לא, איך השגת?

TEENAGER1

New member
הממ

לא נמצא בדיסק
השגתי מאלעד שהשיג מעומר שמוכן לשלוח לך

למעלה