וידוי תלת מימד

tairon

New member
וידוי תלת מימד

אם תסתכלו בפירסום למעלה יש פרסומת לצאט חדש תלת מימדי מה שקורה שם הוא שאתה מקבל דמות ואתה נכנס לעיר של ממש אתה יכול לטייל בעיר בכל מיני אתרים יכול להשכיר בית מועדונים עיר ללא הפסקה של ממש היום גיליתי את התגלית כלומר אתמול וסחבתי לשם כמה חברים אז לא רק שאתנ מטייל אלא אתה יכול לשוחח עם מי שנמצא שם ולשמוע את מה שאתה מקליד כאילו אתה ממש מדבר רק מה כולם שם במבטא אמריקקי אז זו היתה חוויה של ממש מה עוד שצריך קרודינציה על מנת לכוון את הדמות אתה יכול בקלות להתקע שם מול איזה קיר ולא לדעת אייך לצאת מהסיטואציה הזו רצוי להכין מבעוד מועד פתק עם איזו בקשה לא בטוח שזה יעזור אחרי הכל הקיר הזה הוא לא כותל רק קיר ווירטואלי אז שכרנו שם בית אני וחוצי וניסינו להראות אותו לחברים שבאו איתנו לבדוק את הצאט החדיש ולהלן התוצאות הסיור: 1.את מסטולי איבדתי ראשון לאחר צעקות רמות שלי נעניתי שהנ``ל פשוט נתקע בקיר...ומרוב יאוש הוא החליט שנגזר עליו לשארית חייו שם לדפוק קירות 2.חוצי נעלמה אף היא לקריאות איפה היא נעניתי בתשובה- אני ערירית וגלמודה ביפו (אגב ככה קוראים לאזור שהיינו בו והוא העתק מדוייק של יפו מדהים) 3. מורךl טוב היא בכלל קודם כל היתה לא מחוברת לרמקולים ולכן לא יכלה לשמוע אבל התגלגלה מצחוק מהנסיונות שלנו חכי חכי נראה אותך ושלחתי מכתב להנהלה שיקימו רבנות כי בפעם הבאה אנחנו מתגרשים ממך חד משמעית!!!! החלק הטוב וזה אני רבותייייי תשימו לב!!! חוויתי חוויה שלא תתואר קראתי המון פעמים על הסיפור שישו הלך על המים ובכן נהפכתי בעיר התלת מימדית לפאקינג ישו ומצאתי את עצמי הולך על המים מה אני יגיד לכם חוויה מתקנת אני כעת בנ-אדם טוב יותר משהייתי (מכחכח בגרוני ~~בולשיט !!) איזה עוד אטרקציות יש שם שגיליתי ככה במסגרת שיטוטי הם מועדון טכנו זה משהו מדהים יש אפשרות לרקוד עם הדמות לשבת על הבר לתפוס ראש סטייל השיר של שלום חנוך תפסתי ראש על הבר יש אפשרות לנסיעה בג`יפ את זה מסטולי ניסה ללא הצלחה שכחתם הוא תקוע בקיר... מקווה שהוא יצא משם סוף וידוי: אז כל הענין הזה מדליק מצחיק ואחלה רעיון גדול ענק רוצו לנסות ולספר לחבר`ה

tairon

New member
קצף לבקשתך הכתובת של האתר

www.icity.co.il --- תהנה תזהר לא להתקע בקירות יתר על מידה

קצף

New member
תודה טיירון,אגב...

זה אני גם וגם,הייתי צריך שם קצת יותר שיטחי.

tairon

New member
רגעע!! תן לי להבין קצף =גם וגם

מה הרעיון בהחלפת הכינוי שלך כל הודעה? לפי זכרוני והוא בדר``כ אינו בוגד בי אתה גם נשאת את השם אוהב אותה ..ואותו גם ואחר כך עברת לגם וגם ועכשיו אתה קצף? תשמע יהיה קשה לכולנו ככה לעקוב אחריך תנסה להתמיד בשם אחד קבוע האמת בינינו זה אחלה ככה היכולת להחליף כל כמה זמן שם ולהתאים את עצמך לאיתני הסביבה אבל לי ידוע שרק חיה אחת משנה את צבעיה והיא הזיקית אלא אם כן מישהו הטעה אותי? ולרצינות מהר חזרה ככה: הצאט תלת מימד הזה והיום ערכתי בו ביקור חוזר הוא פשוט ענק!

קצף

New member
ממש אישיות..

וידעת שלכל שם יש את האישיות שלו אבל כרגע אני קצף וזה נחמד לי

moran.l

New member
ואני רק יכולה להוסיף

שהדבר הזה ג ד ו ל ..... העביר לי משמרת מצחיקה בטירוף.... אין דבר יותר מצחיק מלראות חבר`ה נתקעים בקירות או את טאי נהפך ל``אני פאקניג צ`יזס,אני הולך על המים...`` והקולות שהמחשב ``מצמיד``: לך... סוף הדרך... לי היה קול מצחיק במיוחד (שכמובן בגלל שלא היו לי רמקולים עשיתי פעלולים בשביל לשמוע אותו... ;-) ) ממליצה בחום! וטאי- אני מבקשת שתביא לי דה ביל לרבנות. מסטולי הרבה יותר טוב ממך...

למעלה